Modelism - RHC Forum: expozitii modelistice - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

expozitii modelistice poate vor fi si pe la noi

#1 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 10 November 2009 - 12:29 AM

In perioada 30.10 - 01.11.2009, in Friedrichshafen, Germania a avut loc o expozitie modelistica de amploare, la care au participat cele mai cunoscute firme de profil dar si amatori din toate ramurile modelistice. Spatiul folosit a fost imens, exponatele superbe, demonstratiile aero, navo, auto, moto, robo, etc, au lasat cu gura cascata chiar si pe cei cu vechime in modelism. totul a fost la superlativ.
Ca sa aveti ideie despre ce a fost acolo priviti aici
http://www.youtube.c...h?v=AKam3s_BoQE
Poate candva vom avea si noi norocul sa avem pe la noi asa ceva.
Daca aveti informatii despre manifestari asemanatoare de prin alte parti si poate chiar ati avut norocul sa treceti pe acolo si sa faceti ceva poze, ar fi bine sa le vedem si chiar sa comentam cele vazute.
Banuiesc ca nu sunt singurul interesat de asta....
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#2 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 10 November 2009 - 01:16 AM

errr esti informat de expozitia nu stiu care din friedlenshblablabla dar nu ai vazut posturile rhc care invitau la expozitiile navo din timisoara (chiar campionat mondial) si alte orase din romania? Citeste rhc-ul mai des te rog :D

In plus noi nu ne dam mari producatori cu importuri brandate din china ca nemtzalaii... asa ca nu o sa vezi prea curand expozitii ale autointitulatilor "producatori"...

Ironie off :rolleyes:

0

#3 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 01:28 AM

doar un exemplu :D
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...=23767&st=0

Organizarea a fost impecabila, modelele superbe, locatia foarte bine aleasa, atmosfera placuta si foarte multi vizitatori! Demonstratiile au fost navo in general.

De asemenea clubul Flying Vampires este FOARTE activ cam la orice expozitie din arad cu demonstratii de heli/avioane/auto oriunde este posibil... cam neanuntate evenimentele dar sunt :rolleyes:

0

#4 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 09:13 AM

Frumos dar ce ne arati tu a fost anuntat cu titlul de competitie....nimic de zis e foarte bine. .. nu trebuie sa fi asa nervos....
daca nu am aflat de expozitia asta de la noi nu cred ca e o crima, nu stau cu nasul un forum toata ziua. daca ai urmarit reportajul poate ai vazut ca au fost prezente chiar firme de renume nu chinezarii...iar amatorii au fost la mare pret.... Oricum e de bine ca se poate si la noi chiar la nivel ma restrans.
Probabil au mai fost si altele, faceti-le cunoscute....
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#5 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 10 November 2009 - 11:12 AM

Extraordinara expozitia! mi-am clatit ochii pentru toata saptamana :rolleyes:
multumesc nicajohn!
0

#6 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 04:41 PM

Vezi postareanicajohn, la Nov 10 2009, 09:13 AM, a spus:

Oricum e de bine ca se poate si la noi chiar la nivel ma restrans.

stai linistit ca nu eram nervos :rolleyes: Eram doar ironic. O sa ajungem si noi acolo la un moment dat!
Cat despre firmele de renume germane lasa-ma sa am o urma de indoiala... n-am mai vazut un neamtz onest de foarte mult timp deja - aparent toti abuzeaza de mitul "made in germany = quality"...

0

#7 Useril este offline   lipitorul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 29-December 07
  • Interests:Playing cards

Postat 10 November 2009 - 05:52 PM

Vezi postareaCalin, la Nov 10 2009, 05:41 PM, a spus:

stai linistit ca nu eram nervos :rolleyes: Eram doar ironic. O sa ajungem si noi acolo la un moment dat!
Cat despre firmele de renume germane lasa-ma sa am o urma de indoiala... n-am mai vazut un neamtz onest de foarte mult timp deja - aparent toti abuzeaza de mitul "made in germany = quality"...

Niste prosti nemtii astia! Ce s-ar face ei fara romanii priceputi la toate de pe forumul asta? Praful s-ar alege de ei....
"stai linistit ca nu eram nervos :D Eram doar ironic."
0

#8 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 09-November 09

Postat 10 November 2009 - 06:41 PM

Salutare! din fericire si oftica am fost si eu la expzitia de rigoare din germania. Sincer sa fiu am plecat "bolnav" de acolo. Cei drept daca nu ai bani (€) e tare masol numai sa iti calesti ochii ca la un muzeu. Promit ca revin cu ceva foto
0

#9 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 06:44 PM

Aveti dreptate, da pana una-alta ne cam uitam cu limba scoasa la ce au ei...
ar vrea ei sa aibe meseriasii nostri de pe forum....nu e ironie....e pe bune....
0

#10 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 07:13 PM

Vezi postarealipitorul, la Nov 10 2009, 05:52 PM, a spus:

Niste prosti nemtii astia! Ce s-ar face ei fara romanii priceputi la toate de pe forumul asta? Praful s-ar alege de ei....

Stii tu ce stii... si eu stiu cel putin cativa nemtzalai de care CHIAR sa ales praful cand romanii (mai mult sau mai putin priceputi) le-au dat verde... chiar in aceasta industrie... daca schimbam industria am chiar mai multe exemple.

Vezi postareanicajohn, la Nov 10 2009, 06:44 PM, a spus:

ar vrea ei sa aibe meseriasii nostri de pe forum....nu e ironie....e pe bune....

Ignoranta e o virtute pt unii :rolleyes: Daca tu n-ai vazut tehnica respectiva inseamna ca nu exista in romania... si aici am cateva exemple de tehnica similara sau chiar mai performanta folosita de colegii forumisti...

Aceasta postare a fost editata de Calin: 10 November 2009 - 07:14 PM

0

#11 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 09:02 PM

Dragule,....nu am zis ca nu exista si la noi dar pentru marea majoritatea modelistilor nu e accesibila, nu toti au salarii de mii de euro sau parinti cu saci de bani in beci, sunt multi care fac sacricficii mari pentru asi sustine pasiunea, daca vrei sa te dai mare, creaza un alt topic cu mistouri pe seama noastra.
Am vazut pe la intruniri sau concursuri o gramada de chesti faine... la expozitia de care se vorbeste a fost o mare concentratie de astfel de minuni.
incearca sa te abti de la cometarii rautacoase...
Doream sa tratam cu seriozitate subiectul "expozitii" dar unii nu se pot abtine sa nu murdareasca forumul.....
Si daca tot vorbim despre ignoranta.....subiectul e despre expozitii nu depre ce are unul sau altul....

Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 10 November 2009 - 09:09 PM

0

#12 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 November 2009 - 09:12 PM

Si ca sa nu va mai certati, va arat poze

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de gabi: 10 November 2009 - 09:14 PM

0

#13 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 09:20 PM

Si cand spuneam meseriasi nu ma refeream la cei cu modele scumpe ci la cei care construiesc cu mana lor ceva....
0

#14 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 November 2009 - 09:20 PM

Si inca una

Fisiere atasate

0

#15 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 November 2009 - 09:38 PM

De toate pentru toti !!!

Fisiere atasate

0

#16 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 10:30 PM

Vezi postareanicajohn, la Nov 10 2009, 09:02 PM, a spus:

Dragule,....nu am zis ca nu exista si la noi dar pentru marea majoritatea modelistilor nu e accesibila, nu toti au salarii de mii de euro sau parinti cu saci de bani in beci, sunt multi care fac sacricficii mari pentru asi sustine pasiunea, daca vrei sa te dai mare, creaza un alt topic cu mistouri pe seama noastra.

Am considerat mesajul tau si al lipitorului malitios/rautacios si in virtutea porcaielii am sarit sa musc si eu. Poate am exagerat si imi cer scuze. Nu ma laudam cand ziceam de tehnica si nici nu incercam sa minimalizez efortul unora sau altora de a mentine la suprafata acest hobby. Dar te rog nu compara puterea de cumparare a noastra cu puterea de showcasing a unor companii oricare ar fi alea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

Da, la noi au fost expozitii, mult mai modeste, si vor mai fi. cu fiecare expozitie castigam experienta si urmatoarea va fi mai buna. Sa nu uitam ca NU avem producatori in romania de asa ceva, sau daca avem, avem cu o mult mai mica putere financiara. Nici macar importatori si rebrandori n-avem inca. Poate e si vina noastra si vina lor, a noastra ca incercam sa cumparam doar chilipiruri de oriunde altundeva, iar a lor ca umfla preturile DOAR pentru a supravietui cu mai putine vanzari scumpe versus mai multe vanzari ieftine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

Copiem si dam exemplu modelele americane/germane/italiene dar omitem un singur lucru: au ajuns acolo deoarece isi consuma propriile produse. Nu importuri ieftine. O piata cu cat e mai matura cu atat e mai stabila si avantajoasa pentru consumator. Dar TOT consumatorul trebuie sa plateasca pentru a o aduce la acel nivel... noi suntem in faza incipienta dar am increderea ca vom ajunge acolo.

Inca o data imi cer scuze pentru offtopic. Personal voi anunta ori decate ori voi avea ocazia orice eveniment modelistic din jurul meu, in speranta sa va atrag atentia si sa veniti ca vizitatori.

Numai bine,
Calin

0

#17 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2009 - 11:41 PM

Ai dreptate, suntem departe de ei, nu ne putem compara la capitolul putere de cumparare dar avem cap si maini, putem face multe singuri....
In urma cu nu prea multi ani erau doar catva modelisti pasionati care nu prea stiau de modele cumparate, la zbor sau pe apa vedeai adevarate opere de arta facute cu multa truda si sacrificii, chiar si echipamentul radio era facut manual. expozitiile din vremea aceea aveau ceva aparte, era o alta lume....
acum suntem in toiul unei explozii tehnologice, totul e "de-a gata". Trebuie sa ne adaptam vremurilor, daca producatorii sunt nemti, americani sau chinezi nu prea mai conteaza pentru cei infectati cu microbul detaliilor, zborului sau vitezei.
sa ne bucuram de ce vedem precum copiii care se uita pofticiosi la vitrina cu prajituri. ne dorim dar nu putem avea, asa ca mergem acasa, punem zahar pe paine sau strangem bani din restul de la cumparaturi si, fara sa stie parintii, ne luam pana la urma prajitura. dupa ce am mancat-o ne gandim la urmatoarea.....
Stai linistit, nu m-am suparat. Ma bucur ca discutia a starnit interes

Fotografiile lui Gabi sunt interesante
mai ai prajiturele pentru noi?
0

#18 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 November 2009 - 11:20 AM

Mai am ceva prajitulele. Iata-le:

Fisiere atasate

0

#19 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 11 November 2009 - 11:52 AM

Vezi postareagabi, la Nov 11 2009, 11:20 AM, a spus:

Mai am ceva prajitulele. Iata-le:

dar prajiturilele mai mari nu ai? :D
ca nu vad stafidele de pe astea ;)
0

#20 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 November 2009 - 06:40 PM

DA, GABI PUNE SI TU POZE UN PIC MAI MARI SA VEDEM MAI BINE.
0

#21 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip

Postat 15 November 2009 - 09:53 PM

Ceva informatii pentru cei care sunt in perioada ( vezi jos ) prin Germania - Austia

Expozitie modelistica 23. - 26. Okt 2009 Viena Austria

12.11.2009 - 15.11.2009 Stuttgart Germania
Süddeutschlands große Messe für Modellbau und Modelleisenbahn
( germania de sud, expozitie de modele si trenulete )

20.11.2009 - 22.11.2009 Bremen Germania
Ausstellung rund um den Modellbau
(Exozitie despre modele )

Cam atit in acest an cu expozitiile modelistice germane

Daca mai apare ceva mai nou o sa va tin la curent
0

#22 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip

Postat 16 November 2009 - 11:47 AM

...

Fisiere atasate

0

#23 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 08:41 PM

faina treaba
ce tonouri asi mai face cu tancul ala....chiar si o vrie....
ai ratat totusi o expozitie chiar in fata casei tale....ma gandesc ca poate ai fost la servici sau la gagici....se mai intampla...
0

#24 Useril este offline   gabi 

• Incepator
  • PipPip

Postat 17 November 2009 - 08:49 PM

Bine tata! Bine! Promit ca nu mai fac si ca scuze, mai ia niste poze.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de gabi: 17 November 2009 - 08:49 PM

0

#25 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 November 2009 - 08:58 PM

imi place cum sunt stivuite planoarele, precum cartile in biblioteca....
chiar ....poate fac o modeloteca si cine vrea iprumuta modele sa le zboare.....numai a nu indoaie paginile...... :lol:

Aceasta postare a fost editata de nicajohn: 17 November 2009 - 08:59 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu