Modelism - RHC Forum: walkera pe simulator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

walkera pe simulator nu pot face conexiune cu simulatorul

#1 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 01 September 2009 - 08:06 PM

Va salut, am o statie walkera wk-0703, am conectat la pc statia, o vede, o instaleaza, imi spune ca e gata de utilizare dar cand deschid simulatorul nu gaseste nici o statie, cu acelasi cablu am incercat pe o chinazarie de statie hobbyking care a vazut-o din prima. Cum fac sa instalez aceasta statie in pc ptr a fi vazuta si de simulator, ca simulator am incercat RFG4 si Aero Fly Deluxe si nici unul nu vede statia.
A mai incercat cineva sa conecteze walkera la un pc si a functionat? Pe forum nu gasesc nimic legat de acest lucru, eu folosesc win Vista, dar nu cred ca are de a face ptr ca prima statie tot pe vista a fost folosita.
Multumesc si respect!
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#2 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 01 September 2009 - 08:14 PM

Vezi postareaZeus, la Sep 1 2009, 09:06 PM, a spus:

Va salut, am o statie walkera wk-0703, am conectat la pc statia, o vede, o instaleaza, imi spune ca e gata de utilizare dar cand deschid simulatorul nu gaseste nici o statie, cu acelasi cablu am incercat pe o chinazarie de statie hobbyking care a vazut-o din prima. Cum fac sa instalez aceasta statie in pc ptr a fi vazuta si de simulator, ca simulator am incercat RFG4 si Aero Fly Deluxe si nici unul nu vede statia.
A mai incercat cineva sa conecteze walkera la un pc si a functionat? Pe forum nu gasesc nimic legat de acest lucru, eu folosesc win Vista, dar nu cred ca are de a face ptr ca prima statie tot pe vista a fost folosita.
Multumesc si respect!

daca folosesti acel cablu pe USB, nu o sa mearga niciodata...statiile de la walkera sunt PCM...iar celelalte sunt altfel :) (nu stiu exact...parca PPM).
Cablul nu functioneaza pe PCM.
Am intalnit si eu problema asta. Statia walkera nu poti sa o conectezi cu cablu facut decat pe audio mi se pare, nu cu cel USB cel mai raspandit.
PC-ul, vede usb-ul (circuitele din el), nu statia care e conectata prin intermediul lui...

Uite ce am gasit pe net referitor la cablul usb si walkera am marcat cu rosu ce e de interes :

* Support many software FMS(free)G2,G3,Aerofly
* Support win98 winNT winXP
* Support USB1.1 USB2.0
* Input:4-8 channel PPM signal
* Esky Futaba JR Walkera adaptor include
* If you need other transmitter like walkera,pls contact me
* Weight:14g

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: cablu.jpg

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 01 September 2009 - 08:18 PM

0

#3 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 01 September 2009 - 08:28 PM

aceleasi cabluri le am si eu dar..., nu merge si prin sunet chiar nu stiu cum sa fac
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#4 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 01 September 2009 - 08:44 PM

http://www.rhc.ro/fo...showtopic=17750

citeste topicul de mai sus...despre cablul pe audio si driverele care trebuie sa le pui este vorba. Daca cauti cu google o sa gasesti si cum se face .

Uita-te si la filmuletul asta...o sa te ajute... : http://www.youtube.c...h?v=3GH-EC2FhXw
acolo zice si ca NU merge cu walkera.
Vorbeste enervant de incet (rar), dar macar e usor de inteles :)

PS mufa care intra in statie, o gasesti pe orice cablu SVIDEO...in caz ca iti trebuie o mufa sa faci cablul.

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 01 September 2009 - 08:46 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu