Salut, am luat incarcatorul si Lipo-ul atasate mai jos si am vazut la primire ca , cablurile nu se potrivesc, alea negru si rosu cu gaurile de la incarcator.
Deasemenea cablurile astea de la de Lipo nu se potrivesc cu cele de la regulator dar le-am rezolvat, le-am taiat si le-am inodat si merg perfect, dar cand se termina Lipo cum fac sa-l incarc:D? As putea sa improvizez ceva si aici, sa bag cablurile si sa le indes acolo sau ceva de genu?
Merci.
Pagina 1 din 1
nepotrivire lipo cu incarcator Cum sa improvizez?
Postat 01 September 2009 - 08:49 PM
Vezi ca pe siteul de unde ai luat tu produsele se gasesc si cabluri adaptoare pentru incarcare, ii zice banana la JST(cablu de incarcare JST).
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 01 September 2009 - 08:49 PM
Majoritatea modelistilor opteaza pentru mufe functie de puterea necesara. AMP, TAM, Deans, MPX, JST, CT de diverse diametre, sunt cele mai folosite.
Ce ai tu la incarcator sunt CT-uri de 4mm, standard dealfel pentru toate incarcatoarele. In functie de tipul mufei la baterie iti faci sau iti cumperi cablu de incarcare cu CT4 la un capat si mufa mama corespunzatoare celei de la baterie in celalalt. Gasesti la toate magazinele de specialitate de la noi.
Nu face improvizatii la LiPo.
Ce ai tu la incarcator sunt CT-uri de 4mm, standard dealfel pentru toate incarcatoarele. In functie de tipul mufei la baterie iti faci sau iti cumperi cablu de incarcare cu CT4 la un capat si mufa mama corespunzatoare celei de la baterie in celalalt. Gasesti la toate magazinele de specialitate de la noi.
Nu face improvizatii la LiPo.
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 03 September 2009 - 12:45 PM
Abburo: tu pe charger sau egalizor ai conectori CT4?!?
Alea sunt mufe tip "banana" - doar ca partea mama, ca sa nu le pui in scurt accidental (d'oh). Iti iei frumusel doua banane - rosie si neagra - si iti faci cablu de incarcare. Cum ti-a zis casper20, vezi ca la magazinele de modelism din tara se gasesc gata facute cabluri de incarcare pentru mufa JST, cum ai tu la acumulator. Acumulatorul nu se leaga la egalizor prin improvizatii - daca-ti face improvizatia un scurt, din greseala, poti avea parte de consecinte mai rau decat neplacute...
A, da: sa vezi ce misto e sa-ti pice modelul cand ti s-o desface innaditura cu care ai "legat" acumulatorul... Asta in cazul in care nu face scurt in aer si iese fumigena zburatoare.
Alea sunt mufe tip "banana" - doar ca partea mama, ca sa nu le pui in scurt accidental (d'oh). Iti iei frumusel doua banane - rosie si neagra - si iti faci cablu de incarcare. Cum ti-a zis casper20, vezi ca la magazinele de modelism din tara se gasesc gata facute cabluri de incarcare pentru mufa JST, cum ai tu la acumulator. Acumulatorul nu se leaga la egalizor prin improvizatii - daca-ti face improvizatia un scurt, din greseala, poti avea parte de consecinte mai rau decat neplacute...
A, da: sa vezi ce misto e sa-ti pice modelul cand ti s-o desface innaditura cu care ai "legat" acumulatorul... Asta in cazul in care nu face scurt in aer si iese fumigena zburatoare.
Aceasta postare a fost editata de ave: 03 September 2009 - 12:52 PM
Ave
Arata acest topic
Pagina 1 din 1