Pucioasa prima etapa
Postat 17 June 2004 - 08:30 PM
Si eu am ramas trasnit.
Odata era arbitru la un concurs de navomodele FSR si l-am intrebat cite ture a facut pilotul arbitrat de el si m-a in trebat daca a inceput concursul si cite ture sa ii puna.
Ce vreti, omu se mai emotioneaza...... :) :D
Postat 18 June 2004 - 12:03 AM
eu eream pilotul arbitrat, si ca arbitru numarator il aveam pe nenea Bobocel care stim cu toti ce varsta are, si nu m-am suparat deloc deoarece concursul erea ceva de genul "hai sa ne-ntilnim la o bere"........pe cand la Pucioasa a fost o etapa de campionat national !
ps. ######, mai sti ceva de acea babuta sarmana pe care ai avut bunavointa sa o ajuti cand s-a prins in usa hotelului?
Postat 18 June 2004 - 12:08 AM
Olaf The Viking, la 17 Jun 2004, 17:14, a spus:
esti moderator sau faci aprecieri la ce posteaza lumea? dai note? daca tot te bagi in seama macar posteaza clasamentul daca tot esti moderator. daca ai stii cum stau lucrurile ai fi observat ca nu am mentionat anumite persoane asa ca daca tot nu intelegi contrastul sau esenta taci... :)
Postat 18 June 2004 - 06:28 AM
mai bine lasa-l pe irimiacuoistea'ngard in treaba lui si spune-ne cum e cu babuta din usa hotelului. ca n-am prins episodul. si cre'ca "jicleviteses" are ceva amintiri, cam neclare totusi?
cit despre stilul de start, ceva-ceva a prins celebrul nea'costica, numai ca incomplet. din cite stiu, procedura e cam asa: se numara incepind de la zece, iar de la cinci la vale(nu 46!) se da "START!" in orice moment(5, 4, 3, 2, sau1), numai ca "celebrul" da startul invariabil la 5 direct!
nu va mai dati la bogdanel cu fanta de portocale, ca ati vazut ca n-a tinut! hai sa schimbam registrul, am eu citeva variante, cava cu bere, ca de-acu am auzit ca e major, vaccinat, "full option".
cit despre bataie, nu cred ca e cazul sa mai pomenim, chiar daca unii au in asta o jalnica incercare de a se "baga in seama":n-a iesit cu bataie, lucian are destula minte in cap si nu s-a coborit la nivelul unora care nu stiu sa piarda.gata.
despre clasament, mai trebuie totusi amintita performanta extraordinara a lui raff, care a reusit sa se claseze la un moment dat chiar inaintea lui urk?!?!! cum ai facut, nene, esti telekinetic?
despre locul de desfasurare, parerea mea e ca sala aia din spatele terenului ar trebui s-o incercam cu niscaiva electrice, n-ar fi lipsit de interes ca la iarna, sa-l vizitam pe cristi necula la un indoor de electricute?ce ziceti?
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 18 June 2004 - 09:14 AM
Dom' mizzone mult te lasi asteptat. Tot astept de o saptamana sa vad care au fost impresiile tale de la Pucioasa si abia azi postezi ?!?!
@iko Redundanta fenomenului contrastelor isi gaseste manifestarea voita in sinergia esentelor care o potenteaza, dand impresia de redefinire a radicalismului polilor demonstrat chiar de instabilitatea acestora. Aceasta polarizare este o integralitate lacunar interpusa, care nu poate fi redusa la tacere, ergo, nu pot sa tac.
Irimitatoru'
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 18 June 2004 - 12:22 PM
...si ti-am zis sa scoatem in productie un nou produs: Darofil - te unge de nu te vezi! (acum si in varianta retro!)
Postat 18 June 2004 - 01:22 PM
Citeaza
m-ai spart!!
B) :D :D
tu trebuia sa fii presedinte!
scuze de off-topic
Postat 18 June 2004 - 01:33 PM
Asta-i off-logic!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 18 June 2004 - 01:38 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 18 June 2004 - 02:44 PM
gica viteza, la 18 Jun 2004, 00:03, a spus:
eu eream pilotul arbitrat, si ca arbitru numarator il aveam pe nenea Bobocel care stim cu toti ce varsta are, si nu m-am suparat deloc deoarece concursul erea ceva de genul "hai sa ne-ntilnim la o bere"........pe cand la Pucioasa a fost o etapa de campionat national !
Vezi ca vorbesti fara sa sti ce am vrut eu sa spun?
Pilotul arbitrat era Andrei Berceanu.Si era arbitrat de nea Costica. Incidentul cu nea Bobocel nu il stiu asa ca nu comentez.
Postat 18 June 2004 - 02:49 PM
mizzone, la 18 Jun 2004, 06:28, a spus:
Nenea Mizzone sti de ce nu a mers? Pentru ca nu era cu fanta.Cineva a vrut sa imi traga o teapa si in loc de fanta mi-a dat cappy.Greseala fatala.Nu merge combinat.