Modelism - RHC Forum: ajutor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

ajutor

#1 Useril este offline   CIPCI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 375
  • Inregistrat: 20-October 07
  • Interests:Modelism,robotica,calculatoare,acvaristica.

Postat 24 August 2009 - 08:49 PM

salut sunt nou in sectiunea aero,ceva navomodele..................va cer sprijinul intr-o problema,am sa fac un aoromodel de cca 600mm lungime si cam 800 anvergura din bghete de brad (ca pe vremuri)si acoperit cu polistiren de 4 mm grosime sau balsa are aripa sus ca sa aiba stabilitate mai buna,in concluzie as dori sa ma indrumati ,ca la aero nu ma pricep ,spre o motorizare ieftina cu tot cu o telecomanda cat de cat cu 4 canale ca eu am numai de 2 ,bugetul e flexibil dar nu vreau sa exagerez, multumesc anticipat.
0

#2 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 24 August 2009 - 08:56 PM

Intentia ta e buna. Datele de intrare sunt insa aproape nule.
La anvergura aia, chiar trainer fiind, nu are voie sa sara de 400g. Crezi ca tipul asta de constructie iti permite acest lucru?

Mult mai simplu ar fi sa construiesti un model din depron. Dupa constructie alegi si motorizarea, avand ca data de intrare anvergura si greutatea modelului gol.
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#3 Useril este offline   CIPCI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 375
  • Inregistrat: 20-October 07
  • Interests:Modelism,robotica,calculatoare,acvaristica.

Postat 24 August 2009 - 09:04 PM

Vezi postareaAbburo, la Aug 24 2009, 09:56 PM, a spus:

Intentia ta e buna. Datele de intrare sunt insa aproape nule.
La anvergura aia, chiar trainer fiind, nu are voie sa sara de 400g. Crezi ca tipul asta de constructie iti permite acest lucru?

Mult mai simplu ar fi sa construiesti un model din depron. Dupa constructie alegi si motorizarea, avand ca data de intrare anvergura si greutatea modelului gol.

numai fuselajul il fac asa restul din polistiren, aripa etc.,acuma nu stiu daca anvergura e buna la lungimea lui de pe alte topicuri cam asta am dedus, dar sa presupunem ca-l fac de 400g, ce motorizare sa pun , inclusi acumulatori(exclus lipo ca nu-s asa bogat in plus poate mai iau si ceva de pe navomodele sa completez)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu