Modelism - RHC Forum: De ce nu avem voie? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

De ce nu avem voie? articole non-modelism

#1 Useril este offline   BillyBoy32 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 756
  • Inregistrat: 18-August 08

Postat 19 August 2009 - 05:50 AM

Am dat si eu la sectiunea ''Debara'' un anunt de vanzare la niste produse farmaceutice (articole non-modelism, asa cum scrie si in subtitlul sectiunii) si vad ca cineva ma ''iubeste'' foarte mult si mi l-a sters si nu vad motivul.Anuntul era facut ca la carte cu pret, poze, detaliat...etc. Macar sa se faca o lista cu ce avem voie sa vindem sa nu mai pierdem timpul aiurea sa stam sa scriem mesaje si a 2-a zi sa se faca disparute.Parerea mea este ca orice produs pus la vanzare acum pe criza asta este binevenit mai ales daca are si un pret mai mult decat avantajos asa cum erau acele produse care cu siguranta ar fi putut ajuta pe multi care au probleme cu calvitia.Nu ca baza mi-ar sta mie in acest forum ca sa le vand, dar gestul in sine lasa de dorit.Numai bine.
0

#2 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 19 August 2009 - 12:24 PM

nu se vinde nimic in regim de butic. Doar vanzari private. Daca nu esti butic, atunci ce zici tu imi suna a multi level marketing... deci in ambele cazuri sunt perfect de-acord cu decizia moderatorilor...

Aceasta postare a fost editata de Calin: 19 August 2009 - 12:25 PM

0

#3 Useril este offline   BillyBoy32 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 756
  • Inregistrat: 18-August 08

Postat 19 August 2009 - 09:19 PM

Vezi postareaCalin, la Aug 19 2009, 01:24 PM, a spus:

nu se vinde nimic in regim de butic. Doar vanzari private. Daca nu esti butic, atunci ce zici tu imi suna a multi level marketing... deci in ambele cazuri sunt perfect de-acord cu decizia moderatorilor...

......oare?si daca as fi avut de vanzare o cisterna de combustibil pt automodele si aeromodele tot ''ca la butic era''?Am avut sansa si norocul sa intru in posesia unor produse farmaceutice destul de scumpe pe la noi si sa le vand la mult sub pretul pietii dar se pare ca e interzis.De aceea am deschis acest topic sa stiu cam ce si cat avem voie sa vindem sa nu ma mai obosesc sa scriu degeaba ca sa-mi fie sters anuntul.Stima!!
0

#4 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 19 August 2009 - 09:25 PM

atunci n-a fost formulat postul bine. Produse farmaceutice nu prea vand privatii... parca-i lege etc. Pe de alta parte si cei care vand produsele naturiste le numesc mai nou "farmaceutice" la deruta, si de acolo remarca mea cu multilevel marketing :D

Spor la vanzare..

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu