Detalii asupra eveniment prin mail sau MI sau prin telefon 0751 317320
Binevenit si producatori din tara si strainatate sa prezinta produsele.
International pilots that visit us with their flying equipment and fly from our new airfield will receive a 100€ voucher for the purchase of a Born propeller, also there will be an additional 200€ voucher for the pilot who has travelled the furthest distance to get here.
Participants internationaux optiendront un bon d´helice en valeur de 100 EUR.
Le particpant avec le plus long voyage de son maison chez nous recevra un bon de 200 EUR en plus.
Teilnehmer, die mit Fluggerät teilnehmen und aus aus Deutschland, der Schweiz oder Österreich anreisen, erhalten einen Propellergutschein im Wert von 100 EUR.
Der am weitesten angereiste ausländische Teilnehmer erhält einen weiteren Gutschein im Wert von 200 EUR
Participants straini care vin cu ULM sau aeromodel primesc un bon de valoare de 100 EUR pentru cumparare de elici 1:1
Pilot insotit de avionul lui care a venit de cel mai departe din afara de Romania primeste un bon in plus in valoare de 200 EUR pentru elice sau articole de modelism din stoc.
Valid for model pilots and microlight pilots. Valable pour ULM et modeles. Gültig für Modellpiloten und Ultraleichtpiloten.
Pagina 1 din 1
Inaugurare aerdrom Bistrita 14-16 August
Postat 13 August 2009 - 08:21 AM
Excelent, super ideea cu voucherul, dar de ce e valabil doar ptr participantii straini??? Pe romani cum ii stimulam?
Parca ar fi fost mai "fair-play" daca toti participantii ar fi beneficiat de acel voucher!
Scuze ca m-am bagat ca musca in lapte dar n-am putut sa ma abtin...
Oricum, succes!
Parca ar fi fost mai "fair-play" daca toti participantii ar fi beneficiat de acel voucher!
Scuze ca m-am bagat ca musca in lapte dar n-am putut sa ma abtin...
Oricum, succes!
---
Gone Sailing! S/Y Haimana
Postat 08 September 2009 - 04:30 PM
sebba, la Aug 13 2009, 09:21 AM, a spus:
Excelent, super ideea cu voucherul, dar de ce e valabil doar ptr participantii straini??? Pe romani cum ii stimulam?
Cei din afara aveau calatorie mai lunga... de acea.
Cei de aici au putut sa participa la cupa cu premi de vreo 3000 eur...nu ajungea?
Din pacate nu pot sa va platesc pe toti ca sa zburati. Oricum prieteni cumparati nu sint prieteni ci....altceva.
In schimb din cei care, cu mare tamtam (cu cazare gratuita) s-au anuntat din tara, nu a venit nici unul.
Au fost alti in loc.
Walter Born
rhc@born.ro
rhc@born.ro
Postat 09 September 2009 - 08:39 AM
da, am inteles punctul tau de vedere si in general e corect.
eu am "criticat" putin initiativa tocmai din cauza ca in Romania aceste activitati se desfasoara in conditii de buget limitat si cu greu "alocat" cauzei... ;)
probabil tocmai acest buget limitat a fost si cauza pentru care multi nu au participat.
totusi, un feedback de la eveniment? ceva poze? poate devin si altii interesati de evenimentele urmatoare. :D
bafta
eu am "criticat" putin initiativa tocmai din cauza ca in Romania aceste activitati se desfasoara in conditii de buget limitat si cu greu "alocat" cauzei... ;)
probabil tocmai acest buget limitat a fost si cauza pentru care multi nu au participat.
totusi, un feedback de la eveniment? ceva poze? poate devin si altii interesati de evenimentele urmatoare. :D
bafta
---
Postat 09 September 2009 - 06:47 PM
ULM uri erau 3.
Aeromodelisti vreo 30
Poze sa gasesc undeva la rubrica intalniri de aeromodelism si aici pe forum.
Nimic spectaculos.
Oricum sintem doar o mana de zburatori in Romania si probabilitate mai ales in luniile de vacante a fost scazut sa vin multi.
Asa am avut si destul mancare si bautura gratuita pentru spectatori.
La anul va fi gata si piscina si spatiu de joaca pentru copii...
Aeromodelisti vreo 30
Poze sa gasesc undeva la rubrica intalniri de aeromodelism si aici pe forum.
Nimic spectaculos.
Oricum sintem doar o mana de zburatori in Romania si probabilitate mai ales in luniile de vacante a fost scazut sa vin multi.
Asa am avut si destul mancare si bautura gratuita pentru spectatori.
La anul va fi gata si piscina si spatiu de joaca pentru copii...
Walter Born
rhc@born.ro
rhc@born.ro
Arata acest topic
Pagina 1 din 1