Ptr.administrator-rate
Postat 28 May 2004 - 07:04 AM
o statie in rate mi-ar surade si mie.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 28 May 2004 - 01:53 PM
Faci un credit in rate pe 3 ani, de vreo 20 milioane, si faci ce vrea muschiu' tau cu banii.
(la 20 mil. pe trei ani, ai vreo 800 mii rata lunara)
Bafta
Postat 28 May 2004 - 02:06 PM
crezi ca n-am auzit de acele credite????
alta era problema aici...
Citeaza
fo 800 care de fapt sunt un milion pe luna care de fapt dai inapoi 36 de milioane plus comisioanele de administrare de cont plus drumuri la banca plus nervi plus...
daca se poate lua direct din magazin era problema...
Postat 28 May 2004 - 02:32 PM
SILVIU66, la 28 May 2004, 14:06, a spus:
crezi ca n-am auzit de acele credite????
alta era problema aici...
Citeaza
fo 800 care de fapt sunt un milion pe luna care de fapt dai inapoi 36 de milioane plus comisioanele de administrare de cont plus drumuri la banca plus nervi plus...
daca se poate lua direct din magazin era problema...
Care era problema ? Ca e acelasi lucru doar ca nu ii mai incurci pe oamenii astia cu banca .
Postat 28 May 2004 - 02:50 PM
Voi nu vretzi rate prin banca.
Vretzi rate prin RHC. Adica practic vrei ca RHC - ul sa itzi dea credit.
Personal nu cred ca va face asta vreodata. Nu ca ar fi reavointza, dar necesita putere financiara destul de mare. (apropo - nu prea cred ca sunt magazine care suporta ele creditul, tot prin banca se face)
Si apropo de bataie de cap, eu personal, am fost FIX de doo ori ba banca. Odata sa duc actele si odata sa iau banii de la casierie. A durat fix 3 zile. (luni actele, joi banii)
Bafta
P.S. apropo de fluturi - nu toti modelistii au fluturasi la creerash? crezi ca numa' eu??
Postat 28 May 2004 - 03:13 PM
n-am vrut sa te jignesc!!!
problema este urmatoarea:probabil ca -n-au vanzari asa mari si totusi probabil ca au pe stoc...
atunci economic vorbind decat sa stai cu marfa pe stoc ....gasesti metode sa o vinzi!![B]
da asta nu este treaba noastra in nici un caz asha ca vorbim degeaba...
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 28 May 2004 - 03:17 PM
Postat 28 May 2004 - 04:56 PM
Cum fac cei de la flamin.. dau produse in rate puna la o anumita suma direct in magazin iar ce depaseste o anumita suma faci credit la banca.
Si eu asi lua o rc.
Daca ma duc acasa si zic ca dau 3-5 mil pe o radiocomanda aproape ca sunt aruncat pe geam sau dorm la subsol :) asa ca ma duc la RHC si imi iau o jucarie si dau cateva sute de mii in fiecare luna. In felul asta imi iau si jucarie si iau pedeapsa cu portia in fiecare luna.
pare mai convenabil.
Acum sa vedem ce spun cei de la RHC.
O sa vinda foarte multe produse si ia mai multi bani pe ele ca se pune dobimda.
La sumele astea se fac rate pe 3-6-9 luni ca nu are rost sa te intinzi 3 ani deci recupereaza banii repede.
Ar fi o treaba. :)
Postat 28 May 2004 - 08:45 PM
Precum se vede,ar fi multi interesati de asa ceva.D.p.d.v. financiar ar iesi net in avantaj,cu conditia ca aceste produse sa fie pe stoc,daca nu ,se poate rezolva vanzand produsul in valuta deci si rata va fii in valuta.Astfel RHC nu pierde nimic(plus dobanda,bineinteles) :)
Postat 28 May 2004 - 10:09 PM
Postat 21 June 2004 - 09:18 AM
bebeto, la 18 Jun 2004, 14:29, a spus:
Agresiv mesaj. RHC acorda rate doar persoanelor juridice. Valoarea minima de contract este negociabila. Deoarece aceste rate sint date direct de RHC fara sprijinul unei banci NU acordam rate persoanelor fizice. Hirtiile la care se referea Silviu pentru persoanele fizice sint facute cu banca.
Toate cele de mai sus se ragasesc aproape cuvint cu cuvint in mesajele anterioare. Ce nu ai inteles Bebeto? Ce ne face sa fim neseriosi?
-- Nu mor caii cind vor cainii --
Postat 22 June 2004 - 07:01 AM
de ce nu vreti sa va uitati un pic ce se intimpla in contextul social actual, unde circa 30 la suta din contractele de "rate" pe care le-au incheiat romanii in perioada ultimelor sarbatori de iarna sint in imposibilitatea de a mai continua derularea, din motive celebre, neplata ratelor de catre partenerii-clienti.
cum vreti voi sa se cuantifice in regim de persoana fizica coordonate rezonabile pentru incheierea unui contract de rate sau leasing, ma rog, in conditiile sociale contemporane?
nu cred ca se poate forta mina nimanui sa riste mai mult decit o permite contextul financiar cotidian, cu atit mai putin intr-un domeniu de comert cu articole de modelism(una e sa cumperi in rate aragaz/televizor/frigider, cu totul altceva e sa cumperi o statie rc, din punct de vedere social vorbind!).
eu cred ca ar trebui sa pastram limitele bunului simt si sa intelegem ca nu se poate face HOBBY pe banii si riscul altuia.
ca sa nu mai amintesc de calculele si ratiunile de fundamentare a oricarui asa zis contract de rate/leasing, cind in mod clar nu se poate ignora o anume grupa de factori de risc.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 24 June 2004 - 03:14 AM
Andrei, la 21 Jun 2004, 09:18, a spus:
Toate cele de mai sus se ragasesc aproape cuvint cu cuvint in mesajele anterioare. Ce nu ai inteles Bebeto? Ce ne face sa fim neseriosi?
I-mi cer scuze daca a sunat asa agresiv,dar mergea un raspuns cu DA sau NU.Oricum,multumesc de lamurire !