Am un flycamone2 care nu l am folosit foarte des si care si in momentul acesta este in stare de functionare foarte buna(niciun crash sau aterizare mai brutala).Acum cateva zile am fost la un zbor cu ea cu easy star si totul bine si frumos pana cand am ajuns acasa si am observat ca PC-ul meu nu mai recunoaste camera, prima data am crezut ca are calculatorul vreo problema.Apoi m am gandit sa deschid camera si sa vad ce s o fi intamplat.Am observat ca mi s a desprins conectorul de la usb de pe placuta principala.Nu este singura problema care ma ingrijoreaza pentru ca mai greu sau mai usor o pot lipi dar am observat ca 2 dintre cele 5 picioruse ale conectorului (ma refer la cele de pe placa nu cele ale usb-ului sunt putin inegrite(oxidate cumva?) pentru ca nu vrea sa mi se conecteze nici daca fac proba cu, conectoru presat la locul lui.
Intrebari:
Ce sugestii aveti? Sunt acele 2 picioruse oxidate sau mancate sau de ce sunt asa mai inegrite si tocite?Cum pot rezolva? (as vrea sa ocolesc ideea de a ma duce cu flycam-ul la un reparator pentru ca nu prea am incredere in ei, in sensu ca te duci la ei avand o problema si te trezesti ca ai 10 + piese lipsa, am patit de asta zic).Ce alte sugestii aveti.
PS: am incercat sa "dezoxidez" acele picioruse inegrite si cu vata cu acetona dar tot asa sunt :-??
PSS: camera functioneaza perfect doar ca nu mai pot sa o incarc nici sa scot filmuletele de pe card(fara ajutorul unui card reader)
Astept sugestii si multumesc anticipat !
Aceasta postare a fost editata de ktalyn15bn: 21 July 2009 - 09:25 PM