Modelism - RHC Forum: Ceva pareri va rog :) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Ceva pareri va rog :)

#1 Useril este offline   HLR 

• Grup: Members
  • Postari: 0
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 03 August 2009 - 09:27 AM

am de ales intre 2 statii RADIOCOMANDA X-412 40MHz Graupner si RADIOCOMANDA FUTABA T-6EXP 2,4GHz, diferenta de pret este destula dar ca si performate ce am vazut eu 6EXP bate la 2-3000 m iar cealalta nu stiu mai nimik de ea...
0

#2 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 03 August 2009 - 09:44 AM

Compari mere cu pere, adica statie necomputerizata cu una computerizata. Nu are cum sa nu fie o diferenta enorma.

Compara T6 cu MX-12, Optic. Sunt bune ca entry level, au in mare cam tot ce ai nevoie de la o statie in 6 canale (ma refer la T6, MX-12, Optic).
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#3 Useril este offline   HLR 

Postat 03 August 2009 - 09:55 AM

Vezi postareaprotheus, la Aug 3 2009, 09:44 AM, a spus:

Compari mere cu pere, adica statie necomputerizata cu una computerizata. Nu are cum sa nu fie o diferenta enorma.

Compara T6 cu MX-12, Optic. Sunt bune ca entry level, au in mare cam tot ce ai nevoie de la o statie in 6 canale (ma refer la T6, MX-12, Optic).

stiu ca 1 are computer si 1 fara... dar ma refer care e mai buna ... adik nu cred ca pt inceput o voi folosi la 1 elicopter ma rezerv numai la avioane... stiu pe cineva care si-a luat e fly si picat in 2 luni :)... deci e-fly sare din discutie... ma intereseaza pt 1 cessna, easy glider ....
0

#4 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 03 August 2009 - 11:04 AM

Aia fara computer ar fi fost foarte buna, acum vreo 15 ani. Acum nu isi mai are sensul decat daca e ori ridicol de ieftina (cum ar fi vreo 20-30 de euro), ori foarte mica si dedicata (cum ar fi un hitec focus).
Eu nu sunt foarte incantat de futaba t6exp; vorba lui Protheus, poti sa te uiti la un graupner mx-12 sau la un optic.
Zici ca stii pe cineva caruia i-a picat un e-fly dupa 2 luni. Tie n-o sa-ti pice un graupner, dar o sa te rogi sa pice ca sa ai motiv sa iei alta.
0

#5 Useril este offline   HLR 

Postat 03 August 2009 - 12:47 PM

Vezi postareaDragos Avramescu, la Aug 3 2009, 12:04 PM, a spus:

Aia fara computer ar fi fost foarte buna, acum vreo 15 ani. Acum nu isi mai are sensul decat daca e ori ridicol de ieftina (cum ar fi vreo 20-30 de euro), ori foarte mica si dedicata (cum ar fi un hitec focus).
Eu nu sunt foarte incantat de futaba t6exp; vorba lui Protheus, poti sa te uiti la un graupner mx-12 sau la un optic.
Zici ca stii pe cineva caruia i-a picat un e-fly dupa 2 luni. Tie n-o sa-ti pice un graupner, dar o sa te rogi sa pice ca sa ai motiv sa iei alta.

ok ms fain de sfaturi... :D deci in final aleg graupner am sa vad care pana la urma in functie de bani :)

inca ceva.. recomandati 2.4 ghz sau e bun si fara..??? optic e pe 35mhz, mai e si optic sport la fel???

Aceasta postare a fost editata de HLR: 03 August 2009 - 12:51 PM

0

#6 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 03 August 2009 - 01:00 PM

vechea poveste ...luati`va frate o statie buna din prima ca apoi o sa le tot schimbati.Daca dispui de finante vezi sa fie pe 2,4 sa aiba cat mai multe functii,canale,mixaje pentru ca nu stii niciodata la ce o sa le folosesti
0

#7 Useril este offline   HLR 

Postat 03 August 2009 - 01:03 PM

Vezi postareashogi, la Aug 3 2009, 02:00 PM, a spus:

vechea poveste ...luati`va frate o statie buna din prima ca apoi o sa le tot schimbati.Daca dispui de finante vezi sa fie pe 2,4 sa aiba cat mai multe functii,canale,mixaje pentru ca nu stii niciodata la ce o sa le folosesti

ok 2.4 ramane :)
0

#8 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 03 August 2009 - 01:09 PM

O mica precizare. Un receptor in 2,4GHz costa cam 100$ iar un receptor bun (de ex. Berg) in 72MHz costa 30-50$. Daca schimbi receptoarele de la un model la altul nu conteaza. Daca le lasi pe model...

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 03 August 2009 - 01:09 PM

0

#9 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 03 August 2009 - 04:40 PM

Statia este mai importanta decat frecventa. Ma refer la cum se programeaza, cum se simte in mana etc. Eu de exemplu nu as da royal pro-ul meu pe nici o statie in 2.4.
Da, au aparut module in 2.4 pentru royal. Dar o pereche modul+receptor e 200 de euro... si inca un receptor parca 70-80.
Insa recunosc ca ma gandesc destul de serios ca atunci cand o sa am bani pentru un modul si macar doua receptoare (ideal 3) o sa trec si eu la 2.4. Antena aia lunga de 35 se cam balangane la lansarile din mana (DLG).
Deci e o discutie lunga.
Acum, pe masura ce 35 mhz iese din preferintele utilizatorilor, si probabilitatea de interferente e din ce in ce mai mica :)

Aceasta postare a fost editata de Dragos Avramescu: 03 August 2009 - 04:41 PM

0

#10 Useril este offline   HLR 

Postat 06 August 2009 - 10:14 AM

Vezi postareaDragos Avramescu, la Aug 3 2009, 05:40 PM, a spus:

Statia este mai importanta decat frecventa. Ma refer la cum se programeaza, cum se simte in mana etc. Eu de exemplu nu as da royal pro-ul meu pe nici o statie in 2.4.
Da, au aparut module in 2.4 pentru royal. Dar o pereche modul+receptor e 200 de euro... si inca un receptor parca 70-80.
Insa recunosc ca ma gandesc destul de serios ca atunci cand o sa am bani pentru un modul si macar doua receptoare (ideal 3) o sa trec si eu la 2.4. Antena aia lunga de 35 se cam balangane la lansarile din mana (DLG).
Deci e o discutie lunga.
Acum, pe masura ce 35 mhz iese din preferintele utilizatorilor, si probabilitatea de interferente e din ce in ce mai mica :)

pana la urma aleg FUTABA T-6EXP 2,4GHz...am vazut mai multe review-uri despre ea pe forum si lumea este incantata ... adik bate si distantza foarte mare +multe altele... ms tuturor de posturi... daca mai aveti ceva de completat va rog postati nu strica inca vre-o 2 pareri http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu