M-ar interesa daca este cineva din Cluj,m-a prins si pe mine flama,si as vrea sa ies si eu sa mai invat cate ceva.Acum mi-am comandat o telecomanda,sper sa imi iau avion de curand si sa nu-l dau de pamant in primul minut.Precizez ca am mai zburat,dar doar ocazional.
cele bune
Pagina 1 din 1
Aeromodelisti Cluj Este cineva?:-s
Postat 06 August 2009 - 07:24 AM
@Borz_Florin Inainte sa dai sfaturi pune mana pe o carte de gramatica.
@caspi Locul nu trebuie sa fie frumos, trebuie sa fie sigur , nimeni nu doreste sa produca un accident pe un loc frumos.
@Legolas891 Lasa un nr.de telefon si te sun cand mergem la zbor la Dezmir.
@caspi Locul nu trebuie sa fie frumos, trebuie sa fie sigur , nimeni nu doreste sa produca un accident pe un loc frumos.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
Postat 06 August 2009 - 07:35 AM
old-boy, la Aug 6 2009, 08:24 AM, a spus:
@Borz_Florin Inainte sa dai sfaturi pune mana pe o carte de gramatica.
As fi mai mult decat incantat :)
0746 204 160
Tot Legolas8911 dar am uitat parola :D
Postat 06 August 2009 - 09:17 PM
:) marti am fost in cluj , si in trecere spre tura am vazut vreo 3 aeromodelisti .. insa nu erau pe dealul feleacului , erau dupa ce il coborai.... chiar am vrut sa opresc masina insa nu aveam cum ca eram pe autostrada ! Deci trebuie sa fie , mai ales ca la cat de mare e clujul e imposibil sa nu fiti mai multi ! Deci.... la zbor cu voi !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1