Postat 05 August 2009 - 02:24 PM
Povestea ta casper cam seamana cu a mea, doar ca eu nu am avut planor ci un avion, tot un draq.
Am decolat avionul si dupa 2-3 min de zbor nu mai aveam comanda pe profundor, norocul meu a fost ca era la maxim 50 m de pamant ( si fara copaci in jur), am reusit sa il aterizez chiar binisor cu foarte putine pagube materiale, doar simteam cum imi tremura statia in mana, ce am obs eu era asa, la cateva secunde 10 sa spunem, profundorul mai primea putin curent dar pt o secunda doar, era ca si cum ii dadea curent cu portia, am inceput sa fac cateva setari combinatii, permutari cu mufele la receptor, dar orice puneam pe canalul 2 la fel primea curent cand si cand, daca bateria era ful mergea fara probleme 2-3 minute dar apoi gata, eu am zis ca sigur era receptorul pana am primit un sfat sa curat mufele de la esc si baterie, si dupa ce am facut asta, am uitat sa mentionez ca aveam mufe deans, toate bun si frumoase, deci la mine a fost problema ca nu trecea destul curent prin mufa dupa ce se descarca putin bateria. pana sa imi dau seama de toata treaba asta am stricat 2 servo sg90, la unul partea electrica s-a ars si la unul s-au barbierit pinioanele, presupun ca atunci cand primeau curent primeau mai mult decat trebuie.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?