Buna la toata Lumea .
Caut pentru Registrul Naval Virtual pe care il construiesc fotografii si date tecnice ale navelor romanesti .
Toate informatiile vor fi colectate avand un concept gen wikipedia al Marinei Romane in care oricine poante contribui si poate folosi informatiile in mod gratuit .
Pentru cei care au fotografii care doresc sa impiedice copierea lor exista obtiunea watermark cu text pe diagonala ,deasemenea fotografiile sunt micsorate la dimensiuni mici 500-600 pixeli latime . Stiu ca multi tin la ce au in albumele lor sa fie ei singurii care le au dar e pacat sa nu le arate ,ca sa nu fie copiate le pot publica iar daca vor sa le vanda pot anunta acest lucru .
Despre detaliile tecnice , ele pot fi introduse direct in web site sau adaugate ca comentariu la navele existente . Momentan am primit foarte multe informatii si cred ca o sa-mi ia cel putin o luna pana voi introduce tot , orice informatie noua este binevenita si va fi introdusa in web site citandu-se persoana care furnizeaza materialele .
In web site exista in forum o sectiune dedicata navomodelistilor care a fost creata la sugestia membrilor, cei care cautati planuri sau fotografii pentru realizarea unor modele puteti posta deasemenea anunturi .
In Web Site puteti gasi la navele existente din Registrul Naval Virtual e-mailul la care puteti sa-mi trimiteti materiale in caz ca nu aveti timp sa la introduceti direct in web site .
cu stima
Cristian Munteanu
Pagina 1 din 1
Fotografii ,Detalii Nave Romanesti Pentru Registrul Naval Virtual Roman
Arata acest topic
Pagina 1 din 1