Am si eu un Mad Max HBX si am o mica problema:la mersul in fata,cand vreau sa franez (sa schimb pe reverse ) ,nu raspunde la comanda
,decat daca astept cave timp,la sensul invers functioneaza perfect,plecand cu derapaj!!! La mersul in spate deasemenea are viteza mult
mai mica,si nu este din reglajul de radiocomanda....butonul de setup de pe regulator are vreun sens?
Pagina 1 din 1
setup regulator mad max
Postat 01 August 2009 - 08:14 PM
blancko, la Aug 1 2009, 07:19 PM, a spus:
Am si eu un Mad Max HBX si am o mica problema:la mersul in fata,cand vreau sa franez (sa schimb pe reverse ) ,nu raspunde la comanda
,decat daca astept cave timp,la sensul invers functioneaza perfect,plecand cu derapaj!!! La mersul in spate deasemenea are viteza mult
mai mica,si nu este din reglajul de radiocomanda....butonul de setup de pe regulator are vreun sens?
ia in brate manualul si vezi daca scrie ceva de setarea esc-ului (sa definesti punctele de acc neutru si frana/rev).
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde