Eu am umblat la delay da nu se IntImpla nimic ca sa aiba efect reglajul care Il fac la delay trebe sa scot firul de la giroscop din canalu 5
Statia pe care o am
Model E-FLY 100C 40 Mhz
Functii:
Aceasta radiocomanda are 4 modele pre-setate:
A (aeromodel simplu)
- Cursa canalelor 1,2 si 4 poate fi reglata cu TMIX 1
- Dual Rate pe canalele 1,2 si 4 din Switch 3
- Din Switch 2 se poate activa sau dezactiva mixerul dintre canalul 1 si 6 (Elevon)
- Din Switch 1 se poate opera trenul de aterizare escamotabil care se afla pe un canal separat
- Reverse pentru canalele 1, 2, 3, 4, 6
- Functie de blocare: se pot bloca toate setarile pentru a nu se face ajustaje accidentale
- Alarma la voltaj redus: sub 8.5 V ledul rosu va palpai si sub 7.5 V display-ul LCD se inchide complet
V (aeromodel cu ampenaje in V)
- Din Switch 1 se activeaza sau dezactiveaza mixerul pentru canalele 1 si 6
- Cursa canalului 4 poate fi regalta din TMIX 2
- Functie de blocare: se pot bloca toate setarile pentru a nu se face ajustaje accidentale
- Alarma la voltaj redus: sub 8.5 V ledul rosu va palpai si sub 7.5 V display-ul LCD se inchide complet
H (elicopter H1)
- PIT si PLT ajustabil din TMIX 1 si TMIX 2
- Din Swtich 1 se poate schimba sensibilitatea giroscopului din Heading Hold in Normal
- Din Switch 2 se poate schimba intre zbor normal si idle-up 1
C (elicopter CCPM)
- Mixer pentru canalele 1, 2, 3 si 6. PIT si PLT se pot ajusta din TMIX 1 si TMIX 2
- Din Swtich 1 se poate schimba sensibilitatea giroscopului din Heading Hold in Normal
- Din Switch 2 se poate schimba intre zbor normal si idle-up 1
Ce statie imi recomandati