Modelism - RHC Forum: Graupner DES 707 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Graupner DES 707 servo cu forta si pret minuscul

#1 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 13 July 2009 - 09:13 PM

De vreo 2 saptamani ma tot gandesc cum poate sa fie asa de ieftin servoul acesta de la Graupner/JR .
Costa 29E , are 2 rulmenti ,mecanica din metal, 13,3 kg forta si 0.17s/60grade toate la 4,8V.
Mam uitat pe diferite siteuri dupa vreun review si nimic. Am intrebat mai multi modelisti, si tot nam aflat nimic.
Daca este cineva care foloseste sau daca are cineva obiectii la el va rog frumos sa le scrieti.
Ma uimit si faptul ca DS8411 are forta mai mica , viteza cu 0.02s mai mica si pret de 4 ori mai mare desi e distribuit(nu stiu cine il face, graupner sau JR) de aceeasi firma :rolleyes: .
Intreb fiindca ma tenteaza sa il pun pe urmatorul model (aprox 1800mm anvergura, full 3D).
Mersi!
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#2 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 13 July 2009 - 10:05 PM

o fi si vorba de calitate...de obicei pretul reflecta calitatea...Asta de zici tu poate sa aiba o electronica mai chinezeasca :) decat 8411 si probabil ca nu o sa iti tina punctul de 0 sau o sa tremure. De aici si pretul mai ieftin. Eu am ds8411 si sunt bestiale viteza mare si mega forta, revine la 0 mereu si nu am avut probleme niciodata .
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#3 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 14 July 2009 - 09:07 AM

Exista un test in limba germana:
http://www.graupner.de/fileadmin/downloadc...on__05_2009.pdf

Servouri pot fi cumparate in china incepind de 1,5$ bucata cele mai ieftine albastre micro si cel mai sofisticat servou BB metal DS poate sa costa 25$.
Pretul de dealer la DES 707 fara sa-l aduci in tara(transport) este de 27,37 EUR plus tacxe impozite adoas transport este 35 EUR la vinzare aici.

Diferenta la preturi face si control de calitate si garantie care din china nu ai si o ai, daca cumperi de la firme mari Graupner/Futaba/Multiple/Hitec.

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 14 July 2009 - 09:09 AM

Walter Born
rhc@born.ro
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu