Ajutor statie 4in1
Postat 26 February 2009 - 09:52 PM
Am facut rost de curand de un Heli Apache 4ch. Vad ca pe receptor scrie 4in1. Heli arata ca dupa razboi si ii lipsesc despule parti componente si nu cred ca are rost sa-l mai repar, dar as vrea sa folosesc, chiar daca stiu ca nu bate mult, receptor+emitator si cele doua servo si motorase la o aripa zburatoare sau avion din depron . Intrebarea ar fi: .....Se poate? Nu am manual lui, iar pe net nu am gasit informatie despre asa ceva.
Postat 26 February 2009 - 10:31 PM
- acel 4 in 1 contine un receptor cu 4 canale, un giroscop, un mixer si doua esc-uri;
- problema rezida in faptul ca doua canale (cele care controleaza motoarele) nu pot fi comandate independent din cauza mixerului si a giroscopului.
Sper ca m-am facut inteles...
Postat 27 February 2009 - 12:20 AM
MLGore, la Feb 26 2009, 11:17 PM, a spus:
Eleroanele si profundorul nu sunt mixate . As vrea sa folosesc si cele doua motorase daca nu sunt prea slabe. Si banuiesc ca imi mai trebuie un servo pt profundor. Pt inceput nu pot controla avionul doar din motorase si profundor, fara eleroane? O sa caut niste planuri. Un ajutor ar fi binevenit si in privinta asta. As prefera ceva din depron mai simplu.. Abia astept sa dau cu el de pamant :lol:
Red_gaby am inteles cum sta treaba cu canalele. Nu stiu care e rolul giroscopului si ce sunt esc-urile. Am destule de invatat in domeniul asta nou pt mine. O sa ma mai documentez pt ca imi place aeromodelismul.
Va multumesc pt raspunsuri!
Postat 27 February 2009 - 10:38 AM
soso_ph, la Feb 27 2009, 12:20 AM, a spus:
Red_gaby am inteles cum sta treaba cu canalele. Nu stiu care e rolul giroscopului si ce sunt esc-urile. Am destule de invatat in domeniul asta nou pt mine. O sa ma mai documentez pt ca imi place aeromodelismul.
Va multumesc pt raspunsuri!
Fa si tu un test de tractiune. Vezi cat consuma motoarele acum,cu palele existente, ia niste elice de aero de diferite dimensiuni, gaseste una cu care sa ai acelas consum ca in varianta heli, masoara tractiunea si incearca sa faci un model din depron care sa aibe greutatea mai mica sau egala cu tractiunea celor doua motoare.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 27 February 2009 - 07:21 PM
Postat 27 February 2009 - 07:42 PM
Oricum pentru eleroane este de ajuns doar un servo,cu cateva artificii mecanice.
Postat 27 February 2009 - 09:56 PM
Postat 08 July 2009 - 06:37 PM
In filmare botul era inlocuit cu o bucata neregulata de polistiren din motive foarte usor de dedus <_< Motoarele sunt tot de la Apache, seria 180 parca le zice cu un reductor pt 370, adaptat la motoarele mele. Se invart in sensuri diferite.
Pt ca e primul meu avion construit de mana mea si fara sa mai vad macar unul in realitate in afara de poze, sunt f mandru. De emotie imi incremenise mainile pe telecomanda, dupa cum se si observa :D
polistiren zburator
Postat 09 July 2009 - 12:38 AM
Parca mi s-a parut un pic usor de nas.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Postat 09 July 2009 - 10:22 AM
Postat 09 July 2009 - 12:19 PM
Aceasta postare a fost editata de ad525: 09 July 2009 - 12:20 PM
Postat 09 July 2009 - 02:59 PM