Pagina 1 din 1
Am rupt o piesa (Caster blocks) Unde o gasesc
Postat 14 July 2009 - 09:13 PM
Din pacate inevitabilul s-a produs asa ca iata si primul crash :D( Am dat cu masinuta intr-un copac si am rupt o piesa.
Piesa rupta este cu codul #3632, vedeti aici, si as vrea sa mi-o comand cat mai repede.
Problema e ca nu stiu de unde sa o comand din Romania cat mai repede :( Ma puteti ajuta?
Afara am gasit-o la traxxas pe site (aici) din plastic, asa cum era si la mine pe masina dar am gasit-o si aici, pe rcplanet.com unde e din metal si cu siguranta o sa ma tina mai mult.
Intentionez sa achizitionez de pe rcplanet.com mai mult piese sa le inlocuiesc pe cele de pe masinuta cu altele mai solide pentru ca "a real car don't have plastic" :rolleyes: dar pana atunci as vrea sa ma mai joc cu masinuta...
Imi puteti sugera unde gasesc piesa respectiva in ro, daca o gasesc, sau macar in europa sa-mi vina mai repede.
Va multumesc.
P.S. Am atasat si o poze pentru a fi mai concludent ce am rupt.
Piesa rupta este cu codul #3632, vedeti aici, si as vrea sa mi-o comand cat mai repede.
Problema e ca nu stiu de unde sa o comand din Romania cat mai repede :( Ma puteti ajuta?
Afara am gasit-o la traxxas pe site (aici) din plastic, asa cum era si la mine pe masina dar am gasit-o si aici, pe rcplanet.com unde e din metal si cu siguranta o sa ma tina mai mult.
Intentionez sa achizitionez de pe rcplanet.com mai mult piese sa le inlocuiesc pe cele de pe masinuta cu altele mai solide pentru ca "a real car don't have plastic" :rolleyes: dar pana atunci as vrea sa ma mai joc cu masinuta...
Imi puteti sugera unde gasesc piesa respectiva in ro, daca o gasesc, sau macar in europa sa-mi vina mai repede.
Va multumesc.
Masinuta mea: Traxxas Rustler VXL-S3 + Brushless Velineon
Acumulatori: 7 Cell 8.4V 4200 mAh NiMH; 6 Cell 7.2V 4700 mAh NiMH
Incarcator: Power Peak 400
Blog personal - www.criserb.com
Postat 14 July 2009 - 09:28 PM
la pretu la care ai gasit piesa pe traxx nu stiu ce sa zic .....calitativ incearca pe ebay poate reusesti sa cuperi fara sa fi nevoit sa iti faci cont... www.ebay.it www.ebay.de sunt preturi bune si majoritatea sunt seriosi foloseste pentru tradus google translate
succes!!!
succes!!!
Postat 14 July 2009 - 09:38 PM
daca ai citit regulamentul ai vazut ca este interzis sa faci reclama magazinelor autohtone.pe ebay gasesti destule,iar daca crezi ca e prea complicat cauta pe prietenul GOGU si acolo gasesti cam tot ce vrei.BAFTA!!!
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 14 July 2009 - 09:55 PM
Aici gasesti piese de shimb http://www.xtownrc.com/catalog/index.php/c...7cfc8ae3a2dc77d
Iar aici upgradeuri http://www.xtownrc.com/catalog/index.php/c...7cfc8ae3a2dc77d
Cauta si pe towerhobbies.com
E-bay ar fi ok daca ai gasi din europa pentru a evita vama.
Iar aici upgradeuri http://www.xtownrc.com/catalog/index.php/c...7cfc8ae3a2dc77d
Cauta si pe towerhobbies.com
E-bay ar fi ok daca ai gasi din europa pentru a evita vama.

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 14 July 2009 - 10:58 PM
criserb, la Jul 14 2009, 09:13 PM, a spus:
Din pacate inevitabilul s-a produs asa ca iata si primul crash :D ( Am dat cu masinuta intr-un copac si am rupt o piesa.
Va multumesc.
Va multumesc.
te sfatuiesc la piesa cu pricina sa treci la integy( doar aia) restu la rpm si nu o sa mai rupi nimic la el...
Postat 15 July 2009 - 08:22 AM
criserb, la Jul 14 2009, 10:13 PM, a spus:
"a real car don't have plastic" :)
De fapt cele noi au inceput sa aiba, pana si unele tancuri noi (1:1 ma refer) au armura din plastic.
Piese recomand sa cauti din UK sau Ebay din europa (ebay.it, .de si altele). Fiind o piesa mica e posibil sa ti-o trimita intr-un plic si scapi si cu transport ieftin.
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 15 July 2009 - 07:09 PM
Flo234, la Jul 14 2009, 10:58 PM, a spus:
e un topic plin cu siteuri de magazine din europa cele din anglia sunt chiar bune la pret modelsport/ apex
I second modelsport.co.uk
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
Postat 20 July 2009 - 10:03 PM
Am facut comanda joi in state, pentru piesa rupta si inca cateva piese pe care intentionez sa le schimb. Le-am comandat de pe www.rcplanet.com asa cum am zis joi, si azi au ajuns. Nu inteleg de ce ziceti ca dureaza mult...
Masinuta mea: Traxxas Rustler VXL-S3 + Brushless Velineon
Arata acest topic
Pagina 1 din 1