Zilele Hobbyconstruct 2009
Postat 05 August 2009 - 05:43 PM
folosi, la acest fel de intilniri deosebite ,a zmeelor(pardon kite-uri) obiecte groaznice care produc victime colaterale ,vezi de unde gasim o aripa dreapta de cap 232 H9.Lovitura muradara
sub centura,atac marsav la sol,a rupt chesonul central cu tot cu cu tubul de legatura la "eroul nostru" facindu-l inutilizabil si greu de reparat.In rest ma simt onorat ca dl.Giro ma asista la timidele
mele zboruri pe Campului /Sacele.Flypol
Postat 06 August 2009 - 08:57 AM
flypol, la Aug 5 2009, 06:43 PM, a spus:
folosi, la acest fel de intilniri deosebite ,a zmeelor(pardon kite-uri) obiecte groaznice care produc victime colaterale ,vezi de unde gasim o aripa dreapta de cap 232 H9.Lovitura muradara
sub centura,atac marsav la sol,a rupt chesonul central cu tot cu cu tubul de legatura la "eroul nostru" facindu-l inutilizabil si greu de reparat.In rest ma simt onorat ca dl.Giro ma asista la timidele
Mii de scuze inca odata !!!!!!! Noi suntem de vina... Am comis-o groaznic cu aia... Pe chitila.. e un fel de "traditie" ca daca la zbor bate vantu si scoate cineva zmeul.. se opreste vantu... Incercam sa facem o fapta buna...
Sper ca totusi sa se repare...
Postat 06 August 2009 - 11:08 AM
la folosirea kite-urilor este strict problema mea.Voi stiti mai bine ca orice zboara este parte din sufletul nostru.Si in final
nu se moare daca nu zburam "fiara" citeva saptamini pina vine aripa originala din america.Avem in hangar TRAINERE !!!! asa mai invatam sa nu gresim.Dar recunoasteti ca figura cu 'virgina fara roti' a fost tare !Din pacate evenimentul este un
avertisment: verificati bine fiecare detaliu tehnic inainte de zbor .mai ales cind aveti public ! flypol
Postat 06 August 2009 - 11:37 AM
ZOD, la Aug 6 2009, 09:57 AM, a spus:
Sper ca totusi sa se repare...
Bai, v-am spus sa lasati captivele ca-s periculoase si nu-s de nasul vostru! :) Iti dai seama tragedie daca avea si motor?
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 06 August 2009 - 12:03 PM
flypol, la Aug 6 2009, 12:08 PM, a spus:
la folosirea kite-urilor este strict problema mea.Voi stiti mai bine ca orice zboara este parte din sufletul nostru.Si in final
nu se moare daca nu zburam "fiara" citeva saptamini pina vine aripa originala din america.Avem in hangar TRAINERE !!!! asa mai invatam sa nu gresim.Dar recunoasteti ca figura cu 'virgina fara roti' a fost tare !Din pacate evenimentul este un
avertisment: verificati bine fiecare detaliu tehnic inainte de zbor .mai ales cind aveti public ! flypol
Kite-ul l-am dat. Nu ne mai atingem de captive... Nu ne pricem.
Postat 07 August 2009 - 08:52 PM
flypol, la Aug 5 2009, 06:43 PM, a spus:
Daca stam sa analizam situatia la rece concluzionam urmatoarele : Motorul suna de parca isi dadea duhul, trenul de aterizare s-a debarasat pe rand de roti iar nepriceperea ta cu siguranta ar fi fost fatala pentru model daca nu ar fi fost Lucian prin preajma .
Una peste alta modelul tau a fost urmarit de ghinion in acea zi insa hai sa vedem partea buna a lucrurilor, s-a ales doar cu o aripa jumulita cand era gata gata sa ii cant vesnica pomenire :D .
Postat 09 August 2009 - 08:18 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 09 August 2009 - 10:08 PM
hash84, la Aug 9 2009, 09:18 PM, a spus:
Ca deobicei, excelent maestre! Sa ne traiesti 1000 de ani si sa fi un hoit simpatic! In sfarsit, pot spune: sa dam depronului ce e al depronului! Caterinca mare cu jdreang-urile, nu credeam ca ma mai poate distra un avion atat de mult.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 10 August 2009 - 10:37 AM
spuf? SPUF !! Jdreang-Jdreang, Poc-poc!!!
Postat 03 March 2010 - 05:12 PM
Aveti aici adresa mea:
Chiriac Cristi
Localitatea:Gargaliani
Strada:Aristotelus 16
Judet Messinia
Grecia,cod:24400
[/quote]
Buai ofticosilor,am readus la viata acest topic in speranta ca cineva imi va trimite totusi un DVD cu intalnirea de anul trecut.PLATESC anul asta la intalnire in "natura" :rolleyes:
Astept.
Postat 03 March 2010 - 08:01 PM
aantikk, la Mar 3 2010, 05:12 PM, a spus:
Aveti aici adresa mea:
Chiriac Cristi
Localitatea:Gargaliani
Strada:Aristotelus 16
Judet Messinia
Grecia,cod:24400
Buai ofticosilor,am readus la viata acest topic in speranta ca cineva imi va trimite totusi un DVD cu intalnirea de anul trecut.PLATESC anul asta la intalnire in "natura" :o
Astept.
Rezolvat!!!
Multumita lui @adyc am intrat(inca fac download) in posesia filmului.
Multumesc Adrian.
Postat 09 May 2010 - 07:02 PM
nu am pune umarul cu totii sa-l ajutam pe Zoli Giro sa nu opreasca traditia."Portavionul" trebuie sa existe.Flypol aerogrup sponsorizeaza Zilele Hobby Construct oricand vor fi organizate!
Postat 17 May 2010 - 10:20 PM
flypol, la May 9 2010, 08:02 PM, a spus:
nu am pune umarul cu totii sa-l ajutam pe Zoli Giro sa nu opreasca traditia."Portavionul" trebuie sa existe.Flypol aerogrup sponsorizeaza Zilele Hobby Construct oricand vor fi organizate!
Cu amintiri foarte placute de pe portavion te sustin
Numai bine
~PS fetele din brasov unde??????
Ca nu avuram timp .