A mai cazut un Ultrausor La Arad a cazut azi dupa amiaza un Apoll
Postat 21 May 2008 - 03:46 PM
Este acelasi avion (al dl. Ene de la Timisoara) care a cazut anul trecut la Timisoara Cioca si care a fost refacut si reparat la Halley in Ungaria.
Din primele constatari se pare ca pilotul s-a angajat la decolare (la fel ca anul trecut la Timisoara). Sorin
Postat 22 May 2008 - 07:31 AM
Dupa doua accidente, ar trebui ori sa-l arunce la gunoi, ori sa-l vanda, ori sa-l duca la exorcixare....
Postat 23 May 2008 - 01:18 PM
SORIN CAIUS, la 23 May 2008, 08:31, a spus:
Citeaza
-vrie am facut cu Maris....
-nu are licenta de instructor planor"suspendata"
Cineva minte .....
Postat 23 May 2008 - 04:37 PM
Citeaza
Pai daca e adevarat ce se spune despre domnul Maris, atunci e vorba de un pericol social, nicidecum de aruncat cu noroi. Sau ar fi mai bine sa se taca in continuare si sa musamalizam tot felul de incompetente? Nu te gandesti ca daca omul ala e un instructor slab, poate baga in pamant pilotii care trec prin mana lui impreuna cu tot cu pasageri?
Postat 24 May 2008 - 12:11 AM
Vivi, la 23 May 2008, 16:37, a spus:
Citeaza
Pai daca e adevarat ce se spune despre domnul Maris, atunci e vorba de un pericol social, nicidecum de aruncat cu noroi. Sau ar fi mai bine sa se taca in continuare si sa musamalizam tot felul de incompetente? Nu te gandesti ca daca omul ala e un instructor slab, poate baga in pamant pilotii care trec prin mana lui impreuna cu tot cu pasageri?
daca e adevarat sau nu...
crezi ca noi suntem in masura sa judecam astfel de acuzatii?cine suntem NOI,sa facem asta?mai ales ca unii se bazeaza doar pe ce au auzit,din gura unora nemultumiti din alte motive;
hai d-le,sa fim seriosi
Aceasta postare a fost editata de motofly: 24 May 2008 - 12:14 AM
Postat 16 June 2008 - 10:54 PM
Il cunosc pe dl. Maris de peste 20 de ani si pot sa spun ca este un instructor bun. Au trecut multi prin mana lui, care zboara si azi, si la planor si la ULM. Poate ca dupa Sorin Bochis, are cele mai multe ore pe Apollo Fox din tara. A scos la simpla pe Apollo Fox oameni pe care altii nu au fost in stare sa ii scoata.
Asa ca unii ar trebui sa-si vada de lungul nasului inainte de a-si da cu parerea despre dansul sau despre eveniment.
De ce nu scrie nimeni despre incidentele in care au fost implicate Apollo Fox-urile, trenuri rupte, fuselaje fisurate si rupte, furci fata gripate, etc. sau e mai usor sa dai vina pe pilot !!
Cristi Iorgov - Arad
Postat 24 June 2008 - 12:04 PM
Ciao Sorin
Postat 24 June 2008 - 02:59 PM
Cristi
Postat 05 July 2009 - 07:53 AM
Incercam sa trecem cat mai repde peste tragedii iar daca nu ne afecteaza direct sa le uitam cat mai repede. In aceasta dimineata voi merge sa fac o ora de zbor. Sunt elev pilot ULM la aerial club Galati. Sunt la ultimile doua ore din programa de instruire in vederea obtinerii licentei de pilot ULM. Pe durata scolii cateva accidente grave, din pacate majoritatea fatale, mi-au marcat demersul de a deveni pilot. Nu de putine ori m-am gandit sa renunt caci nu intelegeam cum oameni experimentati, instructori, pot cadea, fara sansa, cu un avion. ... Nici pana astazi nu am primit raspunsuri "oficiale". Autoritatea e "discreta". Desigur cu instructorul meu si cu colegii de club analizam informatiile la care avem acces si ne tragem concluziile. ... Astept aici - pana cand vom avea un alt loc asa cum alte tari il au - concluzii si comentarii avizate ale celor care se pricep si sunt corect informati.
Zbor placut, si ateriazare usoara !