Aceasta postare a fost editata de ady23: 14 November 2009 - 02:41 PM
ajutooor paypal
Postat 14 November 2009 - 02:40 PM
Postat 14 November 2009 - 04:30 PM
ady23, la Nov 14 2009, 04:16 PM, a spus:
Vezi ca exista o limita maxima parca de 500 pe zi,daca ceea ce vrei sa cumperi depaseste acea suma poate fi un raspuns,altul ar fi ca am mai avut un caz cu un prieten zilele trecute sa nu fie activat de banca cardul respectiv(dar la paypal aparea ca valid).Sa fii sigur ca acel card a fost activat de banca,caz concret de zilele trecute al unui prieten,a scos cardul de la banca si aia nu l-au activat(probabil se grabeau)si incerca disperat sa plateasca dar nu a reusit,dupa ce i-am zis sa verifice la banca sa dovedit ca aia era buba.Ai numarul meu de telefon asa ca suna-ma sa inteleg mai bine care este problema si sper sa te pot ajuta.
Aceasta postare a fost editata de bogdyys: 14 November 2009 - 04:31 PM
FOREVER YOUNG.......
Postat 14 November 2009 - 04:38 PM
Rata de schimb e foarte buna. Aproape ca BNR. Stefan
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 14 November 2009 - 04:41 PM
bogdyys, la Nov 14 2009, 04:30 PM, a spus:
da. la mine asta a fost problema. daca acest card are cip trebuie initializat prin simpla consultare de sold la orice bancomat de la banca respectiva. cand am facut consultarea de sold intai a aparut pe ecran mesjul cip initializing. inainte de asta nici eu nu am putut face plata.
bafta
Postat 14 November 2009 - 05:05 PM
nelu bv, la Nov 14 2009, 04:41 PM, a spus:
bafta
corect
Postat 15 November 2009 - 11:08 AM
bogdyys, la Nov 14 2009, 04:30 PM, a spus:
Am si eu 2 intrebari:
1. Care este comisionul daca platesti prin paypal?
2. Nu este o varianta mai buna sa fac un card special ptr. astfel de plati, pe care de regula sa fie sold zero, si sa fac plata direct catre site-ul de unde cumpar? Care ar fi avantajele in situatia asta?Ar fi comisioanele mai mici?
Postat 15 November 2009 - 03:30 PM
2. Nu ai nici un avantaj sa platesti cu cardul, mai ales ca multi comercianti accepta si paypal sau doar paypal.
Tehnic e mult mai bun paypal - tu dai banii.
La card tu dai cardul, ei iti iau banii. Daca iti iau mai mult ai o problema.
Indiferent cum platesti cursul valutar e cel stabilit de VISA care e foarte bun. Mult mai bun decat cursul de cumparare valuta la banca.
Oricum ar fi se plateste un comision de vreo 3% pe care de obicei il plateste magazinul. Daca trimiti prin paypal bani matusii din Rusia o sa vezi ca o sa ii ajunga mai putin cu 3%.
Stefan
adyrex, la Nov 15 2009, 11:08 AM, a spus:
1. Care este comisionul daca platesti prin paypal?
2. Nu este o varianta mai buna sa fac un card special ptr. astfel de plati, pe care de regula sa fie sold zero, si sa fac plata direct catre site-ul de unde cumpar? Care ar fi avantajele in situatia asta?Ar fi comisioanele mai mici?
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 15 November 2009 - 05:12 PM
"Tehnic e mult mai bun paypal..."
Avantajul cel mai important este ca la orice tranzactie iti vine confirmarea in email.
Daca ti-a spart cineva contul paypal si incearca sa faca operatii din el, ai primit email si alertezi paypal care va bloca imediat tranzactia. Nici o tranzactie intre Paypal si un card nu are loc instant, dureaza 2-3 zile. Eu nu am cardurile inscrise decat la paypal si nu le mai dau nicaieri pe net.
Asta fiindca am avut o tentativa de spargere de 200$, noroc ca American Express face profile de cumparaturi la clientii sai, si plata respectiva i s-a parut afara din profil (capsuni :rolleyes: ... de 200$ !!! ) si m-a intrebat daca este in regula.
"Indiferent cum platesti cursul valutar e cel stabilit de VISA care e foarte bun. Mult mai bun decat cursul de cumparare valuta la banca."
Se poate opta intre schimb valutar facut de Paypal (nu VISA) si unul facut de banca. La momentul scrierii acestui mesaj, Paypal mi-ar fi facut schimbul la 2.95 lei / USD fata de banca 2.96 lei / USD. Deci nu e daramatoare diferenta, si, ce este cel mai important, se poate schimba in defavoarea ta ! Asa ca e bine de verificat la fiecare plata care sunt cotatiile momentului.
"Daca trimiti prin paypal bani matusii din Rusia o sa vezi ca o sa ii ajunga mai putin cu 3%."
Asta daca banii provin de pe card. Daca ii aveai in contul Paypal, de exemplu ca urmare a unei vanzari eBay, sau primiti de la altcineva, comisionul ar fi fost zero.
Postat 15 November 2009 - 06:56 PM
Schimbarea se face din link-ul Other Conversion Options.
Aveti cele doua versiuni ale sectiunii Payment Method, pentru cele doua cazuri, si ecranul Conversion Options
Postat 15 November 2009 - 07:04 PM
O mentiune, cursul Paypal este vizibil doar daca ai ceva in contul Pay Pal, sau pe extrasul de cont, dupa efectuarea tranzactiei.
Aceasta postare a fost editata de Primus: 15 November 2009 - 07:05 PM
Postat 15 November 2009 - 07:14 PM
Este vorba de cursul la care PayPal transforma suma din valuta in lei, ca sa ceara lei de la banca de aici din tara. Nici una nu are legatura cu ce ai sau nu ai in contul PayPal !!!
Sa inteleg ca la tine nu se vede pe ecran in PayPal chestia cu "conversion rate 1 RON = ... Euro" ?
Primus, la Nov 15 2009, 07:04 PM, a spus:
O mentiune, cursul Paypal este vizibil doar daca ai ceva in contul Pay Pal, sau pe extrasul de cont, dupa efectuarea tranzactiei.
Postat 17 November 2009 - 11:10 AM
Sau apar doar cand faci o plata?
De asemenea, in currency converter, eu nu am RON la valute, disponibil.
Aceasta postare a fost editata de Primus: 17 November 2009 - 11:11 AM
Postat 17 November 2009 - 07:30 PM
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)

Postat 18 November 2009 - 12:01 AM
Este serviciu oferit in anumite conditii doar daca cumperi de la anumiti comercianti nu oricare...si se aplica mai ales pe ebay, nu la orice magazin care are plata prin paypal.
Sunt niste clauze care iti asigura sau nu ce ai cumparat....de exemplu, paypal nu iti garanteaza nimic daca iei ceva de la cineva cu calificative 50% pozitive.
Mai nou si okazii.ro a implemetat ceva similar.
Aceasta postare a fost editata de alexvid: 18 November 2009 - 12:04 AM
Postat 18 November 2009 - 12:22 AM
Instant se face numai o verificare a soldului si o rezervare, dupa care banii sunt undeva in no man's land... dureaza 2-3 zile pana sa apara efectiv in extrasul de cont tranzactia. In acest timp ea poate fi blocata.
Escrow-ul e ca un fel de ramburs, implica si comisioane suplimentare, dar poti verifica marfa si daca nu e OK, anunti vanzatorul.
Postat 18 November 2009 - 12:32 AM
renatoa, la Nov 15 2009, 06:12 PM, a spus:
Asta daca banii provin de pe card. Daca ii aveai in contul Paypal, de exemplu ca urmare a unei vanzari eBay, sau primiti de la altcineva, comisionul ar fi fost zero.
nu e asa. e tot cam 3%. (de fapt e variabil intre 1.9 si 3,4% + 0,35eur). ce zici tu se refera la plati personale (cadouri, ajutoare, etc), nicidecum la livrarea de produse pt care paypal ofera asigurare in cazul pierderii coletului + altele.
oricum, ca si cumparatori nu are de ce sa ne intereseze ce comisioane opreste paypal comerciantilor, fie persoane fizice sau juridice.
Aceasta postare a fost editata de fulgerica: 18 November 2009 - 12:33 AM
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 18 November 2009 - 12:54 AM
Acuma imi apar acesti bani la PayPal balance: €6.00 EUR si la histori apar din data de 14.11.2009, acesti bani intra automat in contul meu de card sau trebuie sa fac eu ceva ca sa intre?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 19 November 2009 - 10:49 PM
A mai patit careva dintre voi aceasta faza si cum ati rezolvato?
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Postat 19 November 2009 - 11:59 PM
casper20, la Nov 19 2009, 10:49 PM, a spus:
A mai patit careva dintre voi aceasta faza si cum ati rezolvato?
eu cand am luat heli nu aveam card conectat, dar puteam sa trimit un cec in contul paypal de la o banca de aici stipuland un numar de utilizator dat de ei. banii i-au pus in balance si asa am avut toti banii necesari in cont. de fapt am facut 2 trimiteri de bani ca intre timp heli se scumpise un pic cu cativa euro. apoi cand am avut banii necesari am platit. trebuie sa vezi daca se pot trimite si in romania asa prin transfer bancar de bani. Daca cardul tau nu e viza de ala de se vede fondul nu poti plati din el. trebuie ori sa vada ce ai in cont ori sa ai de credit. Bafta!!
elicoptere:blade msr, t-rex450sev2, t-rex 600esp si o jumate de t-rex 500esp
planor multiplex cularis
)

Postat 20 November 2009 - 12:18 AM
Cautand pe net problema am gasit pe un forum rezolvarea problemei, trebuie sa ai o adresa de mail privata nu gen yahoo sau gmai, cei care aveti conturi paypal deschise pe ce arese de meli le aveti facute?
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Postat 20 November 2009 - 12:53 AM
casper20, la Nov 20 2009, 12:18 AM, a spus:
Cautand pe net problema am gasit pe un forum rezolvarea problemei, trebuie sa ai o adresa de mail privata nu gen yahoo sau gmai, cei care aveti conturi paypal deschise pe ce arese de meli le aveti facute?
Cu adresa de mail(yahoo) nu am avut probleme, insa cand am facut comanda de pe alt calculator,au aparut.Oricum la primele comenzi,apar necorelari intre banca si paypal.
Postat 20 November 2009 - 08:50 AM
Plus ca ti-a luat si aia 1.5 Euro de verificare.
Eu am mail la posta franceza, @laposte.net, nu asa cunoscut, dar la fel de public ca yahoo/hotmail.
casper20, la Nov 20 2009, 12:18 AM, a spus:
Postat 20 November 2009 - 05:59 PM
Am gasit undeva unde spunea ca poate sa fie aceasta o problema.
FPV is not a crime!
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163