Pagina 1 din 1
extra 300 extra 300
Postat 11 May 2004 - 10:21 PM
Saliut!:D
aici incerc sa postez detalii pas cu pas in timp ce "ansamblez" un extra 300... din pacate nu-s asa de experimentat incat sa-l si zbor asa ca voi incerca sa ma mai antrenez pe trainere... desi am inceput sa musc binisor acrobatii in deplina siguranta si cu trainerele... deci... cine stie :D
Anyway in cateva ore vin si pozele... sper!:D
MIG-29
aici incerc sa postez detalii pas cu pas in timp ce "ansamblez" un extra 300... din pacate nu-s asa de experimentat incat sa-l si zbor asa ca voi incerca sa ma mai antrenez pe trainere... desi am inceput sa musc binisor acrobatii in deplina siguranta si cu trainerele... deci... cine stie :D
Anyway in cateva ore vin si pozele... sper!:D
MIG-29
Postat 19 May 2004 - 06:32 AM
si asa cum promiteam pozele... inca nu e gata... si urmeaza si altele... scuze calitatea un pic cam slabutza dar a trebuit sa apelez la un aparat foto de rezerva... cel principal coborand singur doua etaje... si e bolnav http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
deci... pozele:)
deci... pozele:)
Fisiere atasate
-
poza1.jpg (67.66K)
Number of downloads: 106
Postat 19 May 2004 - 08:53 AM
este comva vorba de extra300 de la modeltech?? cu motor de 5cc?
red
red
come to the dark side. we have cookies!
Postat 19 May 2004 - 03:19 PM
...dar seamana mult si cu cel de la Jamara. Da-ne un producator sa ne putem documenta mai indeaproape sa stim defapt ce vedem pe imagine.
Postat 19 May 2004 - 09:33 PM
si eu care credeam ca almost ready for flight inseamna ca e almost ready... sunt o gramada de greseli in manualul de ansamblare (care e de mult la gunoi) si piese care nu se potrivesc chiar foarte bine... data viitoare cred ca merg pe varianta kit sau constructie de la zero... la momentul cand l-am cumparat nu aveam nici un fel de scule... acum am acces la un mechanical workshop complet echipat :)
MIG-29
MIG-29
Postat 20 May 2004 - 08:19 AM
@MIG-29
Unele ARF-uri sunt de fapt ARC-uri (almost ready to construct), numai ca unii producatori isi bat joc de clienti. Incearca un kit de la Graupner, Robbe, Multiplex sau Simprop si o sa vezi ca sunt de foarte buna calitate si cu adevarat ARF.
Citeaza
data viitoare cred ca merg pe varianta kit sau constructie de la zero
Unele ARF-uri sunt de fapt ARC-uri (almost ready to construct), numai ca unii producatori isi bat joc de clienti. Incearca un kit de la Graupner, Robbe, Multiplex sau Simprop si o sa vezi ca sunt de foarte buna calitate si cu adevarat ARF.
Postat 20 May 2004 - 09:44 PM
salut!
nu e problema ca nu se potriveau unele chestii... asta a facut constructia mai interesanta... ceva ani in urma am practicat aeromodelism si nu-mi era frica de construit... dar imi era frica ca n-am toate sculele necesare ca sa construiesc A-Z un avion si de aceea am zis ca almost ready to fly ar fi cel mai aproape de posibilitatile de constructie...
acum am insa acces la un atelier mecanic (mechanical workshop ii zice lumea pe aici) si nu mai este nici o problema cu sculele necesare.,.. am tot ce-mi trebuie sa construiesc ORICE :) (eh aproape orice http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif ).
Am luat zilele acestea inca un trainer... e un pic mai greoi dar are caracteristici bune de zbor si e manevrabil :) am zburat acelasi model la un amic si mi-a placut :)
sper sa ajung sa pun poze si cu el pe aici :)
MIG-29
nu e problema ca nu se potriveau unele chestii... asta a facut constructia mai interesanta... ceva ani in urma am practicat aeromodelism si nu-mi era frica de construit... dar imi era frica ca n-am toate sculele necesare ca sa construiesc A-Z un avion si de aceea am zis ca almost ready to fly ar fi cel mai aproape de posibilitatile de constructie...
acum am insa acces la un atelier mecanic (mechanical workshop ii zice lumea pe aici) si nu mai este nici o problema cu sculele necesare.,.. am tot ce-mi trebuie sa construiesc ORICE :) (eh aproape orice http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif ).
Am luat zilele acestea inca un trainer... e un pic mai greoi dar are caracteristici bune de zbor si e manevrabil :) am zburat acelasi model la un amic si mi-a placut :)
sper sa ajung sa pun poze si cu el pe aici :)
MIG-29
Arata acest topic
Pagina 1 din 1