Modelism - RHC Forum: Incepator Soaring Eagle. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Incepator Soaring Eagle. Soaring Eagle Si Su-27 de la Art-tech

#1 Useril este offline   Rivelino 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 21-June 09

Postat 29 June 2009 - 10:08 AM

Salut oameni buni.
Incet incet imi intra si mie microbul.

Povestea incepe asa:
Verisoara mea mi-a luat un SU-27 EDF de la Art tech. care bineinteles dupa ce am citit pe forum si aici si rcgroups ce este bine, dar bineinteles am avut limbrici.
Al naibii nu vroia sa zboare , mai repede fugea pe jos.
Pe urma am mai citit ca defapt bateriile lui nu sunt bune(am 2).Incarcatorul lui dupa 2 incarcari sa dus la garla si nu putea sa incarce doar 2 cell.Asa ca ambele baterii sau umflat la celula care era in scurt. Din 2 baterii am facut una.
Rezultatul il stiti.

Asa ca am zis ca e mai ieftin sa stric un motoglider ieftin asa ca am Luat un Soaring Eagle.
Am fost intr-o duminica in spate la Metro Berceni la sere. si bineinteles iarasi ca a cazut dupa ce a zburat ceva si si-a rupt elicele pliabile.

Intrebare: Ce elici pliabile i se potriveste si de unde? Ce am vazut e ceva cu inchi , nu prea am inteles bine.
Iar cu Su-27 puteti sa ma indrumati sa gasesc aici pe cineva sa-mi faca un avion de EPP sau ceva antiprost? cu electronica si motoarele de la SU-27?

Mersi mult.
P.S. Cred ca fiecare incepator are macar un limbric.
0

#2 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 29 June 2009 - 10:59 AM

Vezi postareaRivelino, la Jun 29 2009, 11:08 AM, a spus:

Salut oameni buni.
Incet incet imi intra si mie microbul.

Povestea incepe asa:
Verisoara mea mi-a luat un SU-27 EDF de la Art tech. care bineinteles dupa ce am citit pe forum si aici si rcgroups ce este bine, dar bineinteles am avut limbrici.
Al naibii nu vroia sa zboare , mai repede fugea pe jos.
Pe urma am mai citit ca defapt bateriile lui nu sunt bune(am 2).Incarcatorul lui dupa 2 incarcari sa dus la garla si nu putea sa incarce doar 2 cell.Asa ca ambele baterii sau umflat la celula care era in scurt. Din 2 baterii am facut una.
Rezultatul il stiti.

Asa ca am zis ca e mai ieftin sa stric un motoglider ieftin asa ca am Luat un Soaring Eagle.
Am fost intr-o duminica in spate la Metro Berceni la sere. si bineinteles iarasi ca a cazut dupa ce a zburat ceva si si-a rupt elicele pliabile.

Intrebare: Ce elici pliabile i se potriveste si de unde? Ce am vazut e ceva cu inchi , nu prea am inteles bine.
Iar cu Su-27 puteti sa ma indrumati sa gasesc aici pe cineva sa-mi faca un avion de EPP sau ceva antiprost? cu electronica si motoarele de la SU-27?

Mersi mult.
P.S. Cred ca fiecare incepator are macar un limbric.

Mai intai citeste :

http://flightaddicted.ro/mambo/index.php?o...2&Itemid=57

...urmand nenumaratele subiecte despre avioanele de antrenament potrivite incepatorilor.....
0

#3 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 29 June 2009 - 07:51 PM

Mai ia-ti vreo 2-3 din astea ieftine si o sa sari de pretul unuia bun...
Unul ieftin si bunicel ar fi wing dragon, dar na - nu se gaseste pe comenzi.ro
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu