ATENTIE MARE azi am primit un mail de la paypal@63167.com si zice urmatoarele ;
Security Center Advisory!
PayPal is constantly working to ensure security by screening accounts daily in our system. We recently reviewed your account, and we need you to verify information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited or terminated. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.
--------------------------------------------------------------------------------
Plus alte chestii cu sigla pay pal ! avand un cont vechi deschid contul prin linkul lor si imi cereau datele nume adresa numar card ETC dar ce ma facut sa ma uit mai bine MIAU CERUT SI CODUL PIN ! DE LA ATM! NORMAL CA NU AM DAT NICI O DATA SI AM FACUT FORWARD LA MESAJ CELOR DE LA PAY PAL>COMASA CA MARE ATENTIE CASCATI OCHIII!!!
Pagina 1 din 1
PHISHING PE CONT PAY PAL!!!!!!!!!&
Postat 15 June 2009 - 05:56 PM
daca ai fi cascat tu ochii ai fi vazut clar ca adresa din url bar nu era paypal ce te miri ce altceva ce semana cu paypal :)
Primul lucru care-l faceti cand intrati pe saituri sensibile, e sa VERIFICATI URL-ul!
P.S. de ce e pinned postul???????????????///////////!!!!!!!!!!1111111111%%%%%%?
Primul lucru care-l faceti cand intrati pe saituri sensibile, e sa VERIFICATI URL-ul!
P.S. de ce e pinned postul???????????????///////////!!!!!!!!!!1111111111%%%%%%?
Aceasta postare a fost editata de Calin: 15 June 2009 - 06:03 PM
Postat 15 June 2009 - 06:01 PM
Raspunsul de la pay pal!
Hello , Thanks for forwarding that suspicious-looking email. You're right - it was a phishing attempt, and we're working on stopping the fraud. By reporting the problem, you've made a difference! Identity thieves try to trick you into revealing your password or other personal information through phishing emails and fake websites. To learnmore about online safety, click "Security Center" on any PayPal webpage. Every email counts. When you forward suspicious-looking emails to spoof@paypal.com, you help keep yourself and others safe from identity theft. Your account security is very important to us, so we appreciate your extra effort. Thanks,
Hello , Thanks for forwarding that suspicious-looking email. You're right - it was a phishing attempt, and we're working on stopping the fraud. By reporting the problem, you've made a difference! Identity thieves try to trick you into revealing your password or other personal information through phishing emails and fake websites. To learnmore about online safety, click "Security Center" on any PayPal webpage. Every email counts. When you forward suspicious-looking emails to spoof@paypal.com, you help keep yourself and others safe from identity theft. Your account security is very important to us, so we appreciate your extra effort. Thanks,
Postat 15 June 2009 - 08:17 PM
Eu cand m-au pescuit le-am dat datele reale.
Numele Stefan cel Mare, la data de nastere nu mi-am mai tinut-o minte asa ca mi-am pus anul inscaunarii, 1457, 1, aprilie. Cred ca inca mai incearca aia pe la ATM-uri sa ia banii, dar nu stiu ca banii mei nu sunt ai mei, ci ai urmasilor, urmasilor mei.
PS: Cand primiti astfel de mail-uri, daca seamana cu siteul real, click pe toate linkurile de prin pagina si o sa vedeti ca ei au copiat din acel site doar cat au nevoie, restul e de negasit.
Totusi cel mai bine e sa nu dati click pe linkuri de pe mail, ci sa scrieti adresa reala in browser cu propria manuta (ascund sub adresa reala, link spre siteul lor).
Numele Stefan cel Mare, la data de nastere nu mi-am mai tinut-o minte asa ca mi-am pus anul inscaunarii, 1457, 1, aprilie. Cred ca inca mai incearca aia pe la ATM-uri sa ia banii, dar nu stiu ca banii mei nu sunt ai mei, ci ai urmasilor, urmasilor mei.
PS: Cand primiti astfel de mail-uri, daca seamana cu siteul real, click pe toate linkurile de prin pagina si o sa vedeti ca ei au copiat din acel site doar cat au nevoie, restul e de negasit.
Totusi cel mai bine e sa nu dati click pe linkuri de pe mail, ci sa scrieti adresa reala in browser cu propria manuta (ascund sub adresa reala, link spre siteul lor).
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 16 June 2009 - 09:22 AM
protheus, la Jun 15 2009, 09:17 PM, a spus:
cel mai bine e sa nu dati click pe linkuri de pe mail, ci sa scrieti adresa reala in browser cu propria manuta (ascund sub adresa reala, link spre siteul lor).
Pai pe asta se bazeaza si ei, ca e mai simplu clicka-clicka decat sa scrii de manutza.
Si se mai mira unii ca li se golesc conturili, care ieste...
Ave
Arata acest topic
Pagina 1 din 1