Modelism - RHC Forum: Se merita E-FLY 100C ? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Se merita E-FLY 100C ? pentru un incepator cu buget limitat.

#1 Useril este offline   antinerd 

• Grup: Members
  • Postari: 0
  • Inregistrat: 19-June 09
  • Interests:aeromodelistica, navomodelistica, filme

Postat 26 June 2009 - 02:19 AM

Va salut.
Urmaresc sa-mi iau un Easy Star pentru ca sunt incepator dar pe langa mai trebuiesc si servo, acumulator, incarcator, regulator, etc..
Toate acestea ma aduceau la un buget marisor, iar eu vreau doar sa ma distrez cu avionu, nu sa intru adanc in hobby-ul asta ci doar sa zbor pentru a ma relaxa.

Am observat telecomanda E-FLY 100C, si mie mi s-a parut dubios de ieftina mai ales ca imi recomandase cineva inainte o Futaba in 4 ch dar pentru cat o voi folosi eu cred ca merita.
Stiu ca e bine sa iei ceva mai bun dar pentru cineva care zboara un EZ din cand in cand nu credeti ca ar merge, mai ales ca iti da in pachet o gramada de chestii?
Mai are cineva telecomanda asta? As dori niste pareri :) .

Era sa uit, am vazut pe niste forumuri unde se vorbea de telecomanda ca nu are cristale si merge in modul 1 sau 2, ce inseamna mai exact astea? :)
Merci.
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 26 June 2009 - 07:45 AM

Vezi postareaantinerd, la Jun 26 2009, 03:19 AM, a spus:

...
Era sa uit, am vazut pe niste forumuri unde se vorbea de telecomanda ca nu are cristale si merge in modul 1 sau 2, ce inseamna mai exact astea?

Daca nu are cristale inseamna ca e varianta de 2.4GHz.

Despre moduri, explicatii complete aici:
http://www.rc-airpla...tter-modes.html

Dar cred ca tot mai bine este sa vii la camp, intrebi aici cand nu ai pe nimeni pe langa tine sa te sfatuiesti.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   antinerd 

Postat 26 June 2009 - 01:10 PM

Merci pentru info.
Totusi as vrea daca se poate niste opinii din partea celor care au aceasta telecomanda, daca se merita si da am vazut si celalalt topic dar nu s-a ajuns la o concluzie, toti zicand ca e bine ceva mai scump, uitand poate ca nu toti au bugetul asa mare.
0

#4 Useril este offline   icounter 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 07-August 08

Postat 26 June 2009 - 01:20 PM

Vezi postareaantinerd, la Jun 26 2009, 02:10 PM, a spus:

Merci pentru info.
Totusi as vrea daca se poate niste opinii din partea celor care au aceasta telecomanda, daca se merita si da am vazut si celalalt topic dar nu s-a ajuns la o concluzie, toti zicand ca e bine ceva mai scump, uitand poate ca nu toti au bugetul asa mare.

Bineinteles ca cei cu rc-uri de 10 mil or sa-ti zica ca arunci banii; cat dai atat face pana la urma, dar depinde ce vrei sa faca ...
Oricum decat sa dai banii pe un futaba pe 4 canale, ca de, e firma ... si apoi te trezesti ca iti trebuiesc mai multe canale ... si tot arunci banii, mai bine iti iei ceva super ieftin(pt easy star e suficient si 100b), vezi daca iti place sa zbori, o sa vezi si de ce anume ai nevoie ... si o sa stii sa te orientezi la o radiocomanda exact pe placul tau(in caz ca o sa te prinda aeromodelismul), fara sa pierzi atat de mult pe cat pierzi daca bagi banii direct intr-o radiocomanda de firma.
Parerea mea este ca e suficient pentru un easy star. Daca pentru ea ai bani, ia-o si distreaza-te.
E frumos easy star-ul, o sa-ti placa.

parerea mea doar ... tot de incepator :)

Aceasta postare a fost editata de icounter: 26 June 2009 - 01:21 PM

0

#5 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 June 2009 - 01:35 PM

Daca ai veni sa cunosti lumea, poate ai afla ca avem statii care stau si aduna praf si ai putea face primi pasi fara sa dai un ban.
Dar daca te incapatanazi sa te dotezi singur cap coada numai de pe net...
Nu a zis nimeni sa iei scump, dar esti sigur ca stii toata piata, si pentru o banii dati pe efly ala nu se gaseste ceva mai bun ?
0

#6 Useril este offline   antinerd 

Postat 26 June 2009 - 02:59 PM

Citeaza

Nu a zis nimeni sa iei scump, dar esti sigur ca stii toata piata, si pentru o banii dati pe efly ala nu se gaseste ceva mai bun ?

Nu o stiu de aceea va intreb pe voi, sa vad daca se gaseste sau nu ceva mai bun, oricum nu cred ca da cineva gratuit o telecomanda de cateva milioane cuiva pe care nici nu-l cunoaste :D .

Eu sunt incepator si incepator o sa raman ca nu am de gand sa-mi cumpar o gramada de avioane scumpe sau mai stiu eu ce, eu caut o telecomanda sa zbor cu EZ in curtea mea din spate (3000 m patrati) si doar atat.
Am bani si de ceva mai scump dar atat timp cat nu o folosesc la maxim nu inteleg de ce as lua ceva performant plus ca la e-fly m-a incantat faptul ca imi da si 3 servo, care altfel ma mai aduceau la 100 ron + acumulator si incarcator + regulator care ma mai aduceau la 200 ron pe putin si asa dadeam mult mai multi bani decat pe telecomanda in sine.

Am vazut ca raza de actiune e undeva pe 500 m ;) , eu zic ca e destul (Futaba in 4ch ducea 2-3 km dar tot asa nu inteleg la ce imi trebuie atat) voi ce credeti, e deajuns pentru un EZ ?

PS: icounter, la fel gandesc si eu. Merci pentru parere. ;)
0

#7 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 June 2009 - 03:13 PM

Daca 3000 ar fi 30 * 100... am fi tentati sa ne mutam la tine si sa iti dam sa zbori ce vrei tu contra chirie ;)
0

#8 Useril este offline   antinerd 

Postat 26 June 2009 - 04:33 PM

Vezi postarearenatoa, la Jun 26 2009, 03:13 PM, a spus:

Daca 3000 ar fi 30 * 100... am fi tentati sa ne mutam la tine si sa iti dam sa zbori ce vrei tu contra chirie ;)

Offtopic: 3000 (3 mii) de metrii patrati am in curtea din spate (locuiesc pe langa Craiova, mai exact, sat Perisor), iar de curand am si taiat aproape toti copacii facand loc de gradina, asa ca este ideal pentru zbor.
0

#9 Useril este offline   scimitar 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 04-July 08

Postat 26 June 2009 - 08:04 PM

futba in 4 ch nu cred ca duce 2-3km cat zici tu. Nu cred ca sunt foarte multe telecomnezi care duc peste 1km (stok) si sigur telecomanda aia entry nu poate atata.

zi-mi si mie unde ai gasit 100c pls.
0

#10 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 26 June 2009 - 08:33 PM

am eu radiocomanda aia si pot sa spun ca este ok. Singura chestie este urmatoarea: daca o sa iti placa , o sa vrei progres si cu acea rc nu poti progresa. Pentru banii aia e buna dar si eu mi-am luat alta pentru ca mai ai nevoie de niste reglaje la care nu ai posibilitatea cu acea rc. Vezi totusi sa fie in 2,4GHz asta te scuteste te intrebari ca sa vezi daca e frecventa ocupata.
* Logo 400 V-Bar
0

#11 Useril este offline   antinerd 

Postat 26 June 2009 - 08:54 PM

@scimitar: asa m-a informat un detinator al acelei telecomenzi oricum mi se pare scumpa ca e 400 ron.
Am gasito >> aici <<.
@cornel parscov: Nu continui mai mult decat un ez si aceasta telecomanda :lol: eventual mai fac o barcuta cu un servo la carma si un motor cand nu am ce face dar cam atat.
Multumesc de pareri, am comandat-o.
0

#12 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 724
  • Inregistrat: 14-March 09

Postat 03 July 2009 - 10:10 PM

Vezi postareaantinerd, la Jun 26 2009, 09:54 PM, a spus:

am comandat-o.

ai primit-o?cum ti se pare?

Aceasta postare a fost editata de lefmir: 03 July 2009 - 10:10 PM

0

#13 Useril este offline   MihaiCC 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 18-June 09

Postat 04 July 2009 - 01:53 AM

Vezi postarealefmir, la Jul 3 2009, 11:10 PM, a spus:

O am si eu si sunt multumit de ea, merita. :)

Aceasta postare a fost editata de MihaiCC: 04 July 2009 - 01:54 AM

0

#14 Useril este offline   antinerd 

Postat 04 July 2009 - 02:04 AM

Vezi postarealefmir, la Jul 3 2009, 11:10 PM, a spus:

Da, am primit-o si mi se pare foarte buna. Are multe optiuni dar e usor de setat, raspunde minunat comenzilor si arata si bine :) . Al doilea atuu al telecomenzii sunt acareturile cu care vine in pachet, acareturi care asa ar costa mai mult:
- Receptor 6 canale
- 3 mini servo-uri (care merg foarte bine).
- Acumulator 8 NiMH 1000 mA pentru emitator
- Incarcator pentru telecomanda
- Regulator
- Simulator+ cablu pentru simulator
- Curea de gat
- Indicator de directie a vantului
Ce sa zic, eu unul pentru ez-ul meu nu puteam alege ceva mai bun, acum fiecare cu preferintele lui.
0

#15 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 04 July 2009 - 11:21 AM

Vezi postareaantinerd, la Jul 4 2009, 03:04 AM, a spus:

Da, am primit-o si mi se pare foarte buna. Are multe optiuni dar e usor de setat, raspunde minunat comenzilor si arata si bine :) . Al doilea atuu al telecomenzii sunt acareturile cu care vine in pachet, acareturi care asa ar costa mai mult:
- Receptor 6 canale
- 3 mini servo-uri (care merg foarte bine).
- Acumulator 8 NiMH 1000 mA pentru emitator
- Incarcator pentru telecomanda
- Regulator
- Simulator+ cablu pentru simulator
- Curea de gat
- Indicator de directie a vantului
Ce sa zic, eu unul pentru ez-ul meu nu puteam alege ceva mai bun, acum fiecare cu preferintele lui.

Esti la inceput de asta esti multumit de acea telecomanda, cand ai sa tii in mana o telecomanda mai de firma cat de cat, ai sa vezi ce chinezarie ti-ai luat, sa nu duci ez-ul de lanaga tine prea departe, ca nu ai sa il mai intorci inapoi, acea statie este ptr indoor ptr barcute, iar acareturile cu care vine am prabusit un avion foarte repede. acele mini servo nici macar nu sunt precise, nu au punct neutru fix, iar l;a un avion asta conteaza foarte mult.

Aceasta postare a fost editata de Zeus: 04 July 2009 - 11:22 AM

Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#16 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2009 - 12:20 PM

Vezi postareaZeus, la Jul 4 2009, 12:21 PM, a spus:

Esti la inceput de asta esti multumit de acea telecomanda, cand ai sa tii in mana o telecomanda mai de firma cat de cat, ai sa vezi ce chinezarie ti-ai luat, sa nu duci ez-ul de lanaga tine prea departe, ca nu ai sa il mai intorci inapoi, acea statie este ptr indoor ptr barcute, iar acareturile cu care vine am prabusit un avion foarte repede. acele mini servo nici macar nu sunt precise, nu au punct neutru fix, iar l;a un avion asta conteaza foarte mult.

nu e 100 B...e 100C in 6 canale...
servourile pentru inceput sunt foarte bune...si nu stiu ce zici ca nu au punct neutru fix???poate ale tale...daca nu le fortezi si le desfaci ca sa ungi angrenajul(are vaselina exact langa angrenaj, parca le-a fost lene o puna pe rotite), sunt foarte bune...

Ce functii are radiocomanda?ceva Expo, Dual rates? mixere, ceva?la Easy star poate nu sunt necesare mixerele, dar la acrobatul de la anu'....:)

asta e radiocomanda, nu?
http://www.art-tech.cn/english/manage/ewebeditor/UploadFile/20081011173050450.jpg

Aceasta postare a fost editata de lefmir: 04 July 2009 - 12:20 PM

0

#17 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2009 - 01:52 PM

Vezi postarealefmir, la Jul 4 2009, 01:20 PM, a spus:

nu e 100 B...e 100C in 6 canale...

Mircea, tu ai da Opticul tau pe asta? raspunde sincer :wub:
0

#18 Useril este offline   antinerd 

Postat 04 July 2009 - 02:57 PM

Iar incepem...
Mai zic odata, telecomanda asta este cea mai buna alegere pentru Easy Star-ul meu, nu am niciun acrobat si nici nu imi voi lua alt avion, asa ca n-am dece sa investesc la inceput intr-un dx6/7 sau mai situ eu ce performanta.
Servo-urile au punct neutru ca orice servo si vezi din telecomanda care e acela dupaia pui chestia aia de prindere la unghi de 90 grade si voila (eu asa fac).
Ca sa nu stau degeaba sa scriu am sa enumar functiile care le are date pe alt site de unde am si luat-o:

Aceasta radiocomanda are 4 modele pre-setate:

A (aeromodel simplu)
- Cursa canalelor 1,2 si 4 poate fi reglata cu TMIX 1
- Dual Rate pe canalele 1,2 si 4 din Switch 3
- Din Switch 2 se poate activa sau dezactiva mixerul dintre canalul 1 si 6 (Elevon)
- Din Switch 1 se poate opera trenul de aterizare escamotabil care se afla pe un canal separat
- Reverse pentru canalele 1, 2, 3, 4, 6
- Functie de blocare: se pot bloca toate setarile pentru a nu se face ajustaje accidentale
- Alarma la voltaj redus: sub 8.5 V ledul rosu va palpai si sub 7.5 V display-ul LCD se inchide complet

V (aeromodel cu ampenaje in V)
- Din Switch 1 se activeaza sau dezactiveaza mixerul pentru canalele 1 si 6
- Cursa canalului 4 poate fi regalta din TMIX 2
- Functie de blocare: se pot bloca toate setarile pentru a nu se face ajustaje accidentale
- Alarma la voltaj redus: sub 8.5 V ledul rosu va palpai si sub 7.5 V display-ul LCD se inchide complet

H (elicopter H1)
- PIT si PLT ajustabil din TMIX 1 si TMIX 2
- Din Swtich 1 se poate schimba sensibilitatea giroscopului din Heading Hold in Normal
- Din Switch 2 se poate schimba intre zbor normal si idle-up 1

C (elicopter CCPM)
- Mixer pentru canalele 1, 2, 3 si 6. PIT si PLT se pot ajusta din TMIX 1 si TMIX 2
- Din Swtich 1 se poate schimba sensibilitatea giroscopului din Heading Hold in Normal
- Din Switch 2 se poate schimba intre zbor normal si idle-up 1
\

Eu folosesc functia A, cu acceleratia pe stanga si comenzile de control ale avionului pe dreapta.

Poza exacta este asta:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 3381.jpg
  • Imagine atasata: 3378.jpg

Aceasta postare a fost editata de antinerd: 04 July 2009 - 02:58 PM

0

#19 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2009 - 03:03 PM

Pentru EZ*, 3/4 din functiile listate sunt inutile.
De ce ne-ai mai cerut parerea atunci? Pare ca esti atotstiutor, de cand ai aparut aici te rog sa treci pe la aerodrom, nici un semn.
Daca nu mai vrei sa ti se tulbure convingerile, poti inchide topicul.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 04 July 2009 - 03:05 PM

0

#20 Useril este offline   MihaiCC 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 18-June 09

Postat 04 July 2009 - 04:10 PM

Daca thread-ul meu este inutil rog un moderator sa-l stearga, din cate stiu tu nu esti moderator.
Acum ca am avionul, logic, am sa vin la aerodrom desi il pot zbura si la mine in batatura, dar daca toti de acolo au comportamentul asa flegmatic mai bine nu. :wub:
Am cerut parerea despre aceasta telecomanda atat pe forumul asta cat si pe mai multe sa nu cumva sa am surprize dupa ce o primesc.

Citeaza

Pentru EZ*, 3/4 din functiile listate sunt inutile.

Tocmai, este mult mai buna decat imi trebuie mie si mult mai ieftina decat una cu doar ce imi trebuie mie (de firma). ;)
Tu/voi cei vechi in acest domeniu nu intelegeti ca nu toata lumea isi ia nu stiu ce cessna mare termic sau un jet la nu stiu cate milioane, nu toti avem bani de alea.

Citeaza

Daca nu mai vrei sa ti se tulbure convingerile, poti inchide topicul.

Te rog sa citesti mai cu atentie posturile, din 7 raspunsuri doar 2 au fost contra si e logic ca fiecare persoana sa aibe parerea ei, desi eu prefer sa vorbesc in cauza.
Nu poti zice ca aia nu e buna ca aia nu merge bine cand eu o am in fata si te pot contrazice.

Pentru un incepator cu un buget limitat si care nu isi ia un rc jet de zeci de milioane curand, telecomanda asta este mai mult decat perfecta. Exista mai multe forumuri nu doar acesta si puteti vedea si parerea altor persoane atat din Romania cat si din afara.
0

#21 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2009 - 05:17 PM

Vezi postarearenatoa, la Jul 4 2009, 02:52 PM, a spus:

Mircea, tu ai da Opticul tau pe asta? raspunde sincer :)

pai nu....dar eu am inceput cu E-fly 100B, venita din kit RTF si inca o mai folosesc la simulator si la Wing-dragon(nu stau sa mut receptorul de la Optic)...eu cat m-am jucat cu ea a fost ok...la Rapa Rosie mi-a facut ceva probleme, dar nu mari...in rest merge bine.pentru parkflyere e buna...

Bineinteles ca nu dau Opticul pe asa ceva :wub: ...pana la urma e diferenta mare de performante, etc...Opticul e mai mult pentru "intermediate".
DAR avand in vedere ce scrie in titlu... "incepator cu buget limitat" , cum eram si eu dealtfel la inceput, e foarte ok...

p.s.: nu va mai duelati din vorbe ;) ...imi aduceti aminte de astia ;)

p.p.s. @antinerd...de ce nu ti-ai luat un wing-dragon pentru inceput?avea si radiocomanda si tot ce aveai nevoie la 3 bulioane...
0

#22 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2009 - 07:34 PM

Vezi postareaMihaiCC, la Jul 4 2009, 05:10 PM, a spus:

Daca thread-ul meu ...

Topicul a fost deschis de antinerd, esti si MihaiCC in acelasi timp ?
0

#23 Useril este offline   Dicocodino 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 14-January 08

Postat 04 July 2009 - 10:13 PM

O sa vezi ca o sa vrei mai mult si cu Easy Star-ul si-atunci o sa iti para rau ca nu ai facut o alegere buna.

Cat despre servomecanismele din pachet, mai bine nu le pui. Macar pe profundor sa fi pus altceva.

Si vezi ca modelistii cu mai multa experienta stiu multe si nu se refera la termice mari si modele cu reactie. Gandeste-te ca mai bine dai mai multi bani la inceput decat sa dai si mai multi dupa aia...

E bine ca o sa mergi la aerodrom cu ceilalti modelisti. Neaparat sa mergi acolo la primul zbor.
0

#24 Useril este offline   antinerd 

Postat 05 July 2009 - 11:01 AM

Vezi postareaDicocodino, la Jul 4 2009, 11:13 PM, a spus:

O sa vezi ca o sa vrei mai mult si cu Easy Star-ul si-atunci o sa iti para rau ca nu ai facut o alegere buna.

Cat despre servomecanismele din pachet, mai bine nu le pui. Macar pe profundor sa fi pus altceva.

Si vezi ca modelistii cu mai multa experienta stiu multe si nu se refera la termice mari si modele cu reactie. Gandeste-te ca mai bine dai mai multi bani la inceput decat sa dai si mai multi dupa aia...

E bine ca o sa mergi la aerodrom cu ceilalti modelisti. Neaparat sa mergi acolo la primul zbor.

Prietene, nu-mi pasa ca tu sau altii zburati jeturi de zeci de milioane nu intelegi? Threadu asta e facut in jurul acelei telecomenzi, asupra careia am vazut pareri bune si rele, iar cele bune veneau de la oameni care o detin, iar cere rele de la cei "profesionisti" care nu au asa ceva dar au ceva de firma si mult mai scump.
Nu sunt profesionist SI NICI NU PLANUIESC SA INVESTESC MAI MULT IN ACEST HOBBY asta ca sa intelegeti ca vad ca toata lumea zice ca mai tarziu o sa vreau altceva, nu intelegeti ca nu exista mai tarziu si eu la ez ma opresc?
De ce sa dau eu 4-5 mil pe o futaba in 4ch si atat cand pot lua e-fly in 6ch si cu multe altele? de ce? Ca asa vor profesionistii? Ei bine eu nu sunt profesionist asa ca o iau, defapt am luat-o si sincer as fi regretat daca luam alta, cum vroiam sa iau prima data Futaba in 4 ch.
Iar in legatura su servo-urile, le-am chitait mai mereu si merg perfect, telecomanda are o setare care permite deplasarea servo-urilor mai mult ca de obicei, pentru 3d (90 grade in fiecare parte = 180 grade) si merg...perfect.
Eu stiu ca la voi conteaza posturile dar la mine nu, asa ca doream afirmatii pozitive sau negative cu privire la telecomanda din partea unor persoane care o si detin.

Puteti inchide topicul, am aflat ce vroiam. Multumesc.
0

#25 Useril este offline   lefmir 

• Chupacabra
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2009 - 11:32 AM

Vezi postareaantinerd, la Jul 5 2009, 12:01 PM, a spus:

Prietene, nu-mi pasa ca tu sau altii zburati jeturi de zeci de milioane nu intelegi? Threadu asta e facut in jurul acelei telecomenzi, asupra careia am vazut pareri bune si rele, iar cele bune veneau de la oameni care o detin, iar cere rele de la cei "profesionisti" care nu au asa ceva dar au ceva de firma si mult mai scump.
Nu sunt profesionist SI NICI NU PLANUIESC SA INVESTESC MAI MULT IN ACEST HOBBY asta ca sa intelegeti ca vad ca toata lumea zice ca mai tarziu o sa vreau altceva, nu intelegeti ca nu exista mai tarziu si eu la ez ma opresc?
De ce sa dau eu 4-5 mil pe o futaba in 4ch si atat cand pot lua e-fly in 6ch si cu multe altele? de ce? Ca asa vor profesionistii? Ei bine eu nu sunt profesionist asa ca o iau, defapt am luat-o si sincer as fi regretat daca luam alta, cum vroiam sa iau prima data Futaba in 4 ch.
Iar in legatura su servo-urile, le-am chitait mai mereu si merg perfect, telecomanda are o setare care permite deplasarea servo-urilor mai mult ca de obicei, pentru 3d (90 grade in fiecare parte = 180 grade) si merg...perfect.
Eu stiu ca la voi conteaza posturile dar la mine nu, asa ca doream afirmatii pozitive sau negative cu privire la telecomanda din partea unor persoane care o si detin.

Puteti inchide topicul, am aflat ce vroiam. Multumesc.

"prietene" ....ia-o mai usor...nu s-a luat nimeni de tine si de "conceptele" tale asupra hobby-ului asta....daca esti asa acid la sfaturi, de ce ai mai deschid topicul, "prietene"?de ce intrii pe forumul asta "prietene" daca nu esti in stare sa apleci urechea la cei cu experienta si faci pe desteptul?

"6 canale plus multe altele"....crezi ca e mai buna ca futaba?te inseli amarnic...Futaba aia "proasta" cum o consideri tu in 4 canale e mult mai evoluata fata de E-fly...
E-fly e bunicica...ATAT...nu o compari cu firme de renume...nu se face...e ca si cum ai compara Dacia cu Ferrari..hai sa fim seriosi...
Deci din cate am inteles, ramai la stadiul de Easy Star,ca sa zici ca pilotezi si tu ceva, "prietene"...

a da....

siii "prietene" tu singur cu manuta ta de pe soricel trebuie sa inchizi topicul, "nu intelegi" ?
vezi "prietene" ca e in stanga jos optiunea...

Cu placere, mai pofteste pe la noi...

p.s.: pentru topicuri dedicate unui singur produs, mai bine consulti forumurile din SUA...acolo sunt milioane de modelisti dintre care cateva sute au si produsul pe care-l cauti...
la noi sunt mai putini modelisti, deci sanse mai putine sa existe oameni care sa aiba radiocomanda ta...
logic, nu?

p.p.s.: las-o mai moale cu cliseele gen Mircea Badea ca aici nu tin, "prietene"...
0

#26 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2009 - 01:03 PM

Da, ne-am lamurit ca topicul acesta a fost deschis doar ca sa faci reclama acelei telecomenzi, nu te mai stresa degeaba.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 05 July 2009 - 01:03 PM

0

#27 Useril este offline   antinerd 

Postat 05 July 2009 - 04:42 PM

Vezi postarealefmir, la Jul 5 2009, 12:32 PM, a spus:

"prietene" ....ia-o mai usor...nu s-a luat nimeni de tine si de "conceptele" tale asupra hobby-ului asta....daca esti asa acid la sfaturi, de ce ai mai deschid topicul, "prietene"?de ce intrii pe forumul asta "prietene" daca nu esti in stare sa apleci urechea la cei cu experienta si faci pe desteptul?

"6 canale plus multe altele"....crezi ca e mai buna ca futaba?te inseli amarnic...Futaba aia "proasta" cum o consideri tu in 4 canale e mult mai evoluata fata de E-fly...
E-fly e bunicica...ATAT...nu o compari cu firme de renume...nu se face...e ca si cum ai compara Dacia cu Ferrari..hai sa fim seriosi...
Deci din cate am inteles, ramai la stadiul de Easy Star,ca sa zici ca pilotezi si tu ceva, "prietene"...

a da....

siii "prietene" tu singur cu manuta ta de pe soricel trebuie sa inchizi topicul, "nu intelegi" ?
vezi "prietene" ca e in stanga jos optiunea...

p.s.: pentru topicuri dedicate unui singur produs, mai bine consulti forumurile din SUA...acolo sunt milioane de modelisti dintre care cateva sute au si produsul pe care-l cauti...
la noi sunt mai putini modelisti, deci sanse mai putine sa existe oameni care sa aiba radiocomanda ta...
logic, nu?

p.p.s.: las-o mai moale cu cliseele gen Mircea Badea ca aici nu tin, "prietene"...

Nenea roman cu diploma, nu inteleg ce mai cauti pe forumul asta daca nu sti sa discuti la subiect, e scris in titlu, e destul de mare si se vede, il vezi? da? nu?
Nu voi apleca capul niciodata la inculti ca tine care nu inteleg un subiect de vorba si nimanui si nu am cerut sa mi se zica ce telecomanda sa cumpar ci daca aceea este buna la pretul pe care il are dar evident cultura ta care ma depaseste a depasit granitele intrebarii mele nesemnificative pentru tine si asa am ajuns facand o ciorba de care forumul nu are nevoie dar voi da...posturi.

Nu sunt prietenul tau amice, ca nu am facut scoala de incultura alaturi de tine asa ca invata sa te adresezi, profesionistule.

Citeaza

Scrie forumul lui lefmir? :lol: Sti ce ziceam mai sus de citirea titlului, o intaresc.

Citeaza

Hmmm...sa inteleg ca daca as incepe si as vorbi prostii inutile in orice topic de pe forum as face un cliseu lefmir? :)

Citeaza

p.s.: pentru topicuri dedicate unui singur produs, mai bine consulti forumurile din SUA.

Dar am zis amice ca am postat si acolo si uite ca mi-am luat telecomanda desi rromani zic contrariul nu? Si sunt si multumit de ea...oare cine a avut dreptate aici. E logic sa consult si romani pentru ca e mai usor de discutat ...ma rog in teorie...in realitate faci o ciorba a la lefmir.
Invata sa respecti lumea, si numai fi asa comunist si invata ca nu tot timpul ai tu dreptate.

renatoa: Aici mai prins, defapt sunt creatorul acelei telecomenzi si am invatat romaneste intocmai pentru a face reclama pe acest forum in speranta ca multimea numeroasa de oameni de aici o va cumpara si voi ajunge miliardar.
Te respectam dar cu propozitia aia ai dat-o pe sleau.

Asta e ultimul post in care ma obosesc sa va explic defapt ce inseamna titlul threadului asa ca oricare dintre voi care are intrebari legate de telecomanda e-fly 100c sau Easy Star ma gasiti pe id-ul din profil.
Peace rromanilor.

PS: sunt curios cate posturi mai dati dupa asta in care vorbiti singuri....
0

#28 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 07 July 2009 - 07:58 AM

"prietene" antinerd alias MihaiCC, cand ceri o parere, asculti raspunsul si daca nu-i pe placul tau n-ai decat sa nu tii cont de el si sa faci dupa cum te duce capul. Nu inflamezi forumul, ba iti mai creezi si o clona (MihaiCC) doar ca sa-ti dai dreptate. Au mai fost stupizi ce au procedat asa si au fost banati, aia macar o faceau ca sa-si vanda ceva dar tu o faci pentru reclama la un produs obscur. Ai pentru asta muuult warn si inca niste restrictii pe acolo.

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu