am cumparat de ceva vreme (3-4 luni) un incarcator Multiplex , Multicharger 5008DC , pt NiCD si NiMh se alimenteaza de la o susa de 12V `~5A ...eu l-am alimentata de la o sursa de 12V 1A si am vrut sa incarc la 0,3 A ...conectez un akku NiCD de 4,8V 900mAh pt receptie la incarcator si apas start ramane aprins ledul pt NiMH si apoi beepaie o data si clipesc ambele leduri , in cartea lui tehnica spune ca asha trebuie sa faca in momentul in care este in standby ....cred ca nu incarca deloc.
daca mai are careva acest incarcator as vrea sa stiu cum procedeaza ...sa nu fie suficient acea susra de 1A? ( nu cred pt ca nu am incarcat peste 1A) ...astept sfaturi.
multumesc mult
Pagina 1 din 1
incarcator multiplex cred ca nu-i bun....
Postat 30 November 2008 - 02:53 PM
deejaydanyaero, la Nov 30 2008, 02:25 PM, a spus:
am cumparat de ceva vreme (3-4 luni) un incarcator Multiplex , Multicharger 5008DC , pt NiCD si NiMh se alimenteaza de la o susa de 12V `~5A ...eu l-am alimentata de la o sursa de 12V 1A si am vrut sa incarc la 0,3 A ...conectez un akku NiCD de 4,8V 900mAh pt receptie la incarcator si apas start ramane aprins ledul pt NiMH si apoi beepaie o data si clipesc ambele leduri , in cartea lui tehnica spune ca asha trebuie sa faca in momentul in care este in standby ....cred ca nu incarca deloc.
daca mai are careva acest incarcator as vrea sa stiu cum procedeaza ...sa nu fie suficient acea susra de 1A? ( nu cred pt ca nu am incarcat peste 1A) ...astept sfaturi.
multumesc mult
multumesc mult
Postat 21 June 2009 - 09:23 AM
ca vb de incarcator...azi am incercat iar sa-l folosesc si cred ca am sa albesc in cele din urma, un coleg de forum mi-a dat un sfat sau o idee dar nu a dat roade se intampla cam asa: http://www.youtube.c...h?v=J6WvYAfgMp4 chiar daca conectez nicd sau nimh si chiar daca aps o data pt cd si o data scurt + o data lung pt nimh....@caius , sper ca sapt aceasta sa ne putem vedea . astept sfaturi sau idei despre metoda de folosire a acestui incarcator.
ceea ce realizez este umbra a ceea ce gandesc
Postat 21 June 2009 - 09:37 AM
Ridicatorul de tensiune din charger pentru functionarea in gol ii este suficient 1A-12V. In sarcina are nevoie de mai mult curent.
Sursa din care-l alimentezi nu e buna pentru el. Fa un experiment, pune un aparat de masura pe sursa in momentul in care pui la incarcat accu. Vezi ce tensiune ramane pe borne.
Incearca sa-l alimentezi din bateria masinii, ia vezi face la fel?
Sursa din care-l alimentezi nu e buna pentru el. Fa un experiment, pune un aparat de masura pe sursa in momentul in care pui la incarcat accu. Vezi ce tensiune ramane pe borne.
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 21 June 2009 - 09:40 AM
OldMann, la Jun 21 2009, 10:37 AM, a spus:
Ridicatorul de tensiune din charger pentru functionarea in gol ii este suficient 1A-12V. In sarcina are nevoie de mai mult curent.
multumesc pt raspuns , verific si revin cu date.
ceea ce realizez este umbra a ceea ce gandesc
Arata acest topic
Pagina 1 din 1