Probabil ca multi stiu deja, dar avem si noi un sit meteo bun:
http://vremea.meteoromania.ro
Pagina 1 din 1
Meteo
Postat 21 June 2009 - 10:25 PM
My videos
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 26 June 2009 - 07:17 PM
vremea 1 daca apasati pe Hourly e si mai exacta...
vremea 2
doar pentru cei care au habar cum se citeste o harta sinoptica, sau ce aflii de pe ea, sau care in general au habar de ceva meteorologie...de aici se dau METAF-urile
In stanag se foloseste pentru a intelege ce si cum , Jeppsen surface analysis...in partea de sus apare data si ora la care a fost luata situatia...
eu unul mai folosesc si "temperature forecast 1 day" pentru a vedea cum se misca masele de aer, chiar si mai exact :D
sper sa va fi fost de folos :lol:
PS: vremea 1 si 2, sunt date de mine pentru Brasov...
vremea 2
doar pentru cei care au habar cum se citeste o harta sinoptica, sau ce aflii de pe ea, sau care in general au habar de ceva meteorologie...de aici se dau METAF-urile
In stanag se foloseste pentru a intelege ce si cum , Jeppsen surface analysis...in partea de sus apare data si ora la care a fost luata situatia...
eu unul mai folosesc si "temperature forecast 1 day" pentru a vedea cum se misca masele de aer, chiar si mai exact :D
sper sa va fi fost de folos :lol:
PS: vremea 1 si 2, sunt date de mine pentru Brasov...
Aceasta postare a fost editata de RedBaron: 26 June 2009 - 07:18 PM
Postat 26 June 2009 - 11:25 PM
RedBaron, la Jun 26 2009, 08:17 PM, a spus:
Nu exista METAF-uri......exista METAR si TAF....si SPECI....si SIGMET...si altele.....
Asta pentru cei care intr-adevar au habar de ceva meteorologie.....
Postat 02 July 2009 - 07:13 PM
am zis eu ca stiu meteorologie ?
Probabil nu am nici orele tale de 1:1 si nici gama ta de cunostinte (inca nu am ajuns sa folosesc zi de zi metar, dar de maine si pana pe 22 , o sa il folosesc...poate asa ma familiarizez cu el :) )... doar incercam sa ajut...
P.s.: F e totusi sub R pe tastatura... acu puteai sa te gandesti ca o fi fost si graba...
Probabil nu am nici orele tale de 1:1 si nici gama ta de cunostinte (inca nu am ajuns sa folosesc zi de zi metar, dar de maine si pana pe 22 , o sa il folosesc...poate asa ma familiarizez cu el :) )... doar incercam sa ajut...
P.s.: F e totusi sub R pe tastatura... acu puteai sa te gandesti ca o fi fost si graba...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1