Jurnal de pre-zbor unde, cand cine si cu ce avion
Postat 18 April 2008 - 07:30 PM
eu sunt inscris! la 13 la tiruri? andrei daca vezi mesajul asta zi-mi si mie daca poti sa ma iei maine de la cora, oricum te sun eu! bafta! daca e frumos sunt prezent! :)
Aceasta postare a fost editata de Miezu_eu: 18 April 2008 - 07:31 PM
doar....eu
0721.798.720
0721.798.720
Postat 25 April 2008 - 05:20 PM
vine careva maine pe chitilizburg ??
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"
Team Aeropower
Postat 19 May 2008 - 05:03 PM
Daca nu apare altceva in program sedinta de sambata viitoare la tiruri este ca si programata :D.
Da si tu un MI cu tel.
Ca fapt divers, orele pranzului au fost criminal de calduroase weekend-ul asta. Trebe sa ma dotez si cu o umbrela de terasa!
Da si tu un MI cu tel.
Ca fapt divers, orele pranzului au fost criminal de calduroase weekend-ul asta. Trebe sa ma dotez si cu o umbrela de terasa!
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 19 May 2008 - 05:19 PM
Calde rau. Eu m-am parlit constiincios ca m-a mancat sa zbor un pack fara tricou, plus cat am tinut accu la incarcat (deci cam 1 h 30'). Daca nu imi trece usturimea pana sambata si nu intru in program cu ce mai am de lucru, cred ca va mai fi un week-end de pauza (pe langa cele multe deja adunate...)
@Abburo: umbrela sufletu'! E o caldura sub umbrela de behai - prefer un paravan vertical, umbrela tine caldura sub ea. Si oricum nu poti zbura stand sub umbrela :D)
@Abburo: umbrela sufletu'! E o caldura sub umbrela de behai - prefer un paravan vertical, umbrela tine caldura sub ea. Si oricum nu poti zbura stand sub umbrela :D)
Ave