Invitatie demonstratie auto & navo Sport & Motor Adventure Show
Postat 11 May 2004 - 05:35 PM
Tocmai am primit de la organizatori invitatia de a participa la o noua demonstratie de automodele RC la Salonul Sport & Adventure Motor Show.
SAMS este urmarea Salonului Auto SIAB si este destinat automobilelor off-road si ambarcatiunilor.
Fata de data trecuta, unde nu am putut asigura nici un protocol pentru baietii care au venit, sper ca de data asta sa avem combustibil (pentru masini si pentru ...dat pe gat...)
Data este Sambata sau Duminica 22-23 Mai la baza Keoke.
Mai multe detalii gasiti pe:
www.sams2004.ro
Am rugamintea sa va manifestati ca sa stim cine vine.
Si inca ceva: invitatia este valabila si pentru navomodelisti !
Pentru partea de navo se va ocupa Sorin Parloaga si juniorii Ionut si Paul.
Sper sa participati cat mai multi si sa reusim un eveniment la fel de placut ca cel de la SIAB.
Demonstratia de automodele RC de la SIAB, chiar daca a fost organizata in pripa, a reusit sa scoata si automodelismul un pic la lumina. Daca la SIAB eu m-am rugat de organizatori sa ne ofere un pic de spatiu, de data aceasta organizatorii au trimis invitatia.
De data asta sper sa fim mai bine pregatiti, poate facem si un scenariu de desfasurare.
Pt. auto invitatia se adreseaza in mod special automodelelor off-road, fiind mai aproape de specificul salonului. Dar sper si intr-o mica pista de asfalt.
Cred ca si aeromodelistii se pot manifesta cu aero electrice de mici dimensiuni sau parapante RC.
Dan Octavian, ai fost alaturi de noi la SIAB, ai putea sa te ocupi de ceva la partea aero ? call me.
Incet, incet poate ne indreptam si spre primul Salon de Modelism...Oare a venit vremea ???
Postat 12 May 2004 - 02:01 PM
MasterGraft este leader mondial in productia de ambarcatiuni pentru agrament si sport fiind reprezentata in tara noastra prin una din firmele mele!
Invit pe cei interesati sa viziteze standul MasterCraft.
Din pacate nu o sa am timpul fizic sa particip si pe partea de automodelism dar sper ca cei care detin modele off-road sa spuna prezent!
Postat 12 May 2004 - 06:43 PM
PiccoMaster, la 11 May 2004, 17:35, a spus:
Si inca ceva: invitatia este valabila si pentru navomodelisti !
salut,
Suuupeeeerrr, eu vin cu FSR 3,5cmc si daca este nevoie vin si cu auto 1/8
Postat 12 May 2004 - 10:24 PM
Nu stiu daca imi fac ceva functionabil pana atunci, dar daca da...
In orice caz, imi face o reala placere sa-mi bag nasul la orice actiune la care se strang.. mai mult de 2-3 modelisti si cu .. minunatele lor modele.
22-23 mai, keoke. Sa-mi scriu undeva...., m-as oftica sa uit.
alexella
Postat 13 May 2004 - 05:55 AM
Luciane, madam Lupu (directoarea APIA Expo) zicea ca ar vrea ca mashinistii sa faca circ sambata iar aero si navo sa fie duminica. Dar cred ca ar fi mai mult decat incantata sa fie si unii si altii atat sambata cat si duminica.
Pt. evolutiile aero si auto, cica avem la dispozitie, parcarea aia mare de la intrare, unde vor incerca sa aterizeze si niste parasutisti. Acolo se pare ca nu vor fi masini parcate (?!), ceea ce ar fi f. bine. Parcarea este asfaltata/betonata (cam grosolan). Asta e nasol intr-o oarecare masura pt. aeromodele fara tren de aterizare dar e OK pt. voi.
Acolo se poate zbura cu slow flyiere, aripi, etc. Cred ca tu Dom'Profesor, ai putea evolua OK cu acrobatul tau UMBRA.
Probabil apar si Men, Grig, Manel...
Eu incerc sa vin cu un slow flyer SLOW STICK, o aripa si o barca termica Kyosho JET STREAM 1000 cu motor de 5,5 cmc (evident, barca nu o bag pe beton!)
Emitatoare in 75 MHz canal 74 si in 40 MHz canal 55.
Deci nu e vichendu' asta, e celalalt!
Pregatiti-va!
Postat 13 May 2004 - 06:01 AM
Zona va fi plina cu displayurile firmelor, unde barosanii al'de BuggyMan isi expun bunatatzurile.
Tot tu BuggyMan, ne vei pune la dispozitie o barcutza de recuperare de la MasterCraft pentru cazurile in care ne raman noua plutele Kon Tiki in larg... he, he, he...
Postat 13 May 2004 - 07:45 AM
Eu zic sa ne strangem Duminica asta undeva la "discutii", poate la Sorin la CSTA
sau la Palat.
Alexella, incropeste nene ceva, ca doar cu aparatul foto e putin...!! :o Macar pune-i 4 roti sau o aripa ceva acolo...
Asteptam mai multa participare.
Postat 13 May 2004 - 08:21 AM
Faza e ca momentan, mi-e cam jena cu ce am si le consider nu prea prezentabile pentru un targ. Pe de alta parte, cu cati mai multi, cu atat mai bine. Si din punctul asta de vedere, cred ca e bine ca fiecare modelist sa-si urneasca lenea si sa participe.
pentru ca-n felul asta o sa fim mai multi, vanzarile or sa creasca si preturile or sa scada.
suna simplu, dar cam asa stau lucrurile...
am de ales: vin cu aparautul foto sau.. vin cu modelele. Cu amandoua.. va fi mai greu. Dar, daca nu vin singur, poate rezolv cu amandoua.
alexella
Postat 13 May 2004 - 09:09 AM
Valteras, la 13 May 2004, 07:01, a spus:
de unde draku tot iei tu vederi din satelit?!!! sau pozezi cand iti iei shutu in chiur de la nevasta si zbori pe deasupra Bucurestiului?
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 13 May 2004 - 08:49 PM
PiccoMaster, la 13 May 2004, 07:45, a spus:
sau la Palat.
Nu ar fi rau sa ne vedem pe undeva, asa, de incalzire. Ar fi OK la Sorin la CSTA si eventual de acolo sa tragem o fuga la KEOKE (ca nu-i departe) sa facem o recunoastere.
Io oricum cred ca dau candva o fuga pana acolo sa mai vad cum e cu parcarea aia, daca merge pt. aero. Slow flyere gen Piper sau 3D gen "capacul de WC" al lui Manel (Drenalin), merg aproape sigur. Se pare ca in partea de nord, parcarea e obstacolata de niste copaci. In Est are terenele de tenis...
@ Bogdan Stancu: Partea misto cu shutul in cur de la nevasta este ca ai propulsie gratis. Si e numai dus...
@ Marinaru: Da, am scapat de hemoroizi, da' nu stiu de ce imi tot sangereaza ochii...
Acuma fara bashcalie, dupa cum am mai zis cu ceva timp in urma, io am (si la fel SILVIU66) o poza din satelit a Buc. Este un .jpg la 300 dpi, si are cam 190 Meji! Atata tot ca este veche de mai bine de 4 ani...
Postat 13 May 2004 - 09:34 PM
Stiti ca sar in ajutor oricand si la orice ora dar de data asta chiar nu pot. O sa va aduc scutirea medicala!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 13 May 2004 - 09:40 PM
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 13 May 2004 - 09:58 PM
Dom*PROFESOR, la 13 May 2004, 21:34, a spus:
Da' ce legatura are pilotatul aeromodelului cu genunchiul bushit?
Aaaaa! Asha este, ca matale pilotezi cu picioarele!
Las' ca ne ducem noi! Hai, las' ca trece si beleaua ta! SANATATE MAXIMA!
Postat 13 May 2004 - 10:24 PM
Dom*PROFESOR, la 13 May 2004, 21:40, a spus:
Asha este, ai dreptate in principiu. Insa actiunea de acolo, nu o sa fie ceva gen intrat pe stadion cu captivu' in pauza meciului, unde toti stau cu ochii pe tine si asteapta sa te dai in stamba. Pe acolo o sa se foiasca lumea (daca or fi gura-casca in afara de expozanti) incoace si incolo, iar noi o sa falfaim aeromodelel si o sa bazaim din alea cu 4 roate. Dar poate ca tocmai asta o sa-i atraga pe gura-casca...
Acuma daca ar fi sa ne constituim in echipa de dat reprezentatii la populatie, ar trebui sa ne imbracam toti la fel, sa facem si coregrafie, dupa cum ziceai. Sa nu uitam ca la Air Showul lui Blue Angels de pe Baneasa (1996?) a fost mai mult coregrafie si balet de pista decat maiestrie aviatoriceasca, daca ar fi ca ma cac nitzel pe mine! Demonstratorul de la Mirage 2000 a fost muuult deasupra!
Categoric nenea Puiu este shulfa batrana si pricepe cum nu se poate mai bine la curvasarii dintr-astea, dar el va fi... pe sus cu un motodeltaplan, daca iese pasentza.
Oricum, asta cu team-ul de demonstratii ramane mai mult la stadiul de vrut decat la stadiul e putut. Pt. asta tre fo 3-4 de astia de stiu sa mestece la betzele alea de pe cutiile alea negre cu antene, bani pt. modele ce sa se preteze la evolutii spectaculoase in spatii mici, gen Fun Fly 3D sau/si elicoptere, tona de bani pt. consumabile, no job ca sa ai timp sa te antrenezi 5 zile pe saptamana, un regizor/antrenor curvar batran si un impresar care sa promoveze circul...
Ehehei... dar sa ne trezim...
Postat 14 May 2004 - 10:16 AM
pot sa vin si eu cu ventilatorul meu(chestia aia care a vrut sa fie un hovercraft)?+o masinuta de teren(nu stiu cum se chiama), si un calimero suparat,supermotorizat cu speed 400 si fara tren de aterizare? :lol:
oricum vreau neaparat sa vin macar drept gura-casca.
multam :huh:
ps: 0721597850
Aceasta postare a fost editata de teo: 14 May 2004 - 10:17 AM
Postat 15 May 2004 - 03:52 PM
Dane, multa sanatate si lasa ca mai vine si alta ocazie.
Mersi de sfaturi si pacat ca nu esti cu noi fizic.
For the rest of you, nu se mai acorda scutiri medicale.
See u.
Florine, fa schimb de avatar cu Dom'Profesor, ca e mai nimerit :wacko:
Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 15 May 2004 - 03:54 PM
Postat 17 May 2004 - 07:17 AM
PiccoMaster, la 15 May 2004, 15:52, a spus:
Cum ma? Sa-mi pun io ca avatar clema aia de birou? Nou uei!
V-ati intalnit duminica pe ploaia aia? Io nu am meil decat la birou si nu am vazut propunerea decat azi, luni...
Ati rezolvat ceva cu combustibilul? Tre sa iau si io ceva...