Modelism - RHC Forum: Cer un sfat . - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cer un sfat . Procurarea a unui Belt CP

#1 Useril este offline   Johny 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 31-May 09

Postat 01 June 2009 - 08:46 PM

Salut tutuor,

De curind m-am molipsit si eu de virusul vostru , adică Heli RC desi in FS si FSX ma joc de f mult timp.
Si m-am decis sa-mi fac n cadou de ziua mea (e in citeva săptămîni :) ) si anume un Belt CP , am ramas la
el tot datorita forumului asta (de vreo 4 zile il tot bintui, plecind de la un walkera , mda).

Am gasit ceva pe heliguy , un rtf la un pret dragut ~160 euro plus 19 livrarea.
Insa nu vrau sa iau stok caci vine cu piese nashpa , adik servo gyro si Tx.
As opta pentru un ARF ca sa-mi pot alege singur piesele , plus sa exclud Tx-ul nashpa.

Versiunea ARF pe heliguy nu e, iar in alte parti e cam scump ~+25-30 oiro ;) + (ship uknown value > 50 $)

Deci am gasit ceva pe ebay ,kit nou ARF la ~55 euro + free ship (de la mama China )
Iar piesele pot sa le iau de același vinzator iarăși ieftin + free ship.

Ce ma sfătuiți sa fac:
1. Sa fac comanda de RTF de pe heliguy , motivind ca eu sunt incepator si oricum no sa simt
diferența intre piese de calitate si cele ieftine cit si stația stoc.

2. Sau sa fac comanda de pe Ebay si sal asmblez cum stiu eu (sau nu stiu) si sa fac cunoștința mai apropiata cu modelu'.
Astfel imi mai lasa timp sami string niste bani si de o statie mai buna (FUTABA T-6EXP 6/7/0 2.4 GHz) si sa
nu mai dau bani pe aia stoc.
2.1 Daca iau de pe ebay, tre sa stiu ceva anume de ce sa ma feresc sau sa iau in considerație.
2.2 A mai facut comanda cineva pe ebay , stie cineva cum e cu free ship'u ?

Merci mult.
Si zbor fara incidente.

PS:Sper ca topicul sa fie de folos pentru multi incepatori.
PPS: Daca aveti ceva magazine in care aveti incredere dati-mi si mie niste linkuri in aici sau PM
Art-Tech YAK-54
Zagi Wing 120 (by dululutu )
SU-26M (by dululutu )
Extra 300 Hyperion (1m)
0

#2 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 01 June 2009 - 09:05 PM

Te salutam si bine ai venit pe forum :)

Prima recomandare pe care ti-o fac este sa incerci sa scrii astfel incat sa inteleaga oricine ce vrei sa ne transmiti.
Apreciem cu totii.

In legatura cu elicopterul, as putea sa iti recomand urmatoarele:

1. Nu lua RTF. Vei cheltui la scurt timp alti bani sa il faci sa zboare cum trebuie. Ia un heli cu care sa petreci vreo doua zile la asamblare, cu manualul in brate.
In felul acesta, vei sti sa intinzi cureaua, sau sa reglezi mecanic rotorul anticuplu. Sau sa schimbi ceva in caz ca se defecteaza.
Daca s-au terminat banii, mai strangi, si abia apoi iei si un sistem RC bunicel.

2. Daca nu ai luat niciodata nimic de pe Ebay, si nu stii cum sa faci, te sfatuiesc sa nu incepi cu acest model.
Poate apelezi la cineva care a mai facut lucrul asta, si ti-l cumpara el.

Sau il iei de pe un magazin, fie el si online, dar care sa aiba niste date de contact, o adresa. Poate cauti si niste recomandari pentru el.

Succes!

p.s. topicul a fost mutat la sectiunea Coltul Incepatorului, acolo unde ii este locul.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 01 June 2009 - 09:11 PM

0

#3 Useril este offline   andrei_me 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 25-May 09
  • Interests:aero

Postat 02 June 2009 - 10:10 AM

Vezi ca belt nu e chiar de inceput.Mai bine sati si tu vreo 10 ore cu simulatorul,si apoi scoate palele si misca stick-urile de cateva ori,sa te obistuiesti cu comenzile si setarile heli-ului.
Tre`asa te asiguri cu macar 2500 $ pt hobby-ul asta.Nimeni nu a spus vreodata ca e ieftin.
Desigur,daca vrei sa fie profesional.Dar daca vrei doar asa made in china iti ajung 500 lei
0

#4 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 16 June 2009 - 05:06 PM

subscriu si eu la ce zice Primus. Eu am luat "Ready to Fly" si nu a fost bine. De obicei le asambleaza in graba si nu pun Loctite si vaselina pe unde trebuie. Mai bine il faci tu de la zero, cu manualul lui si eventual filmuletele de pe helifreak.com si multa grija poti sa asamblezi fara sa fi mare priceput. La al doilea heli asa am facut si a fost mult mai bine, plus ca intelegi mai bine functionarea si reglajele care o sa trebuiasca sa le faci. Eu zic sa iei kitul si piesele de la un magazin consacrat si nu de pe Ebay. Eviti niste riscuri inutile
* Logo 400 V-Bar
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu