zgr_44, la Aug 25 2009, 12:59 AM, a spus:
Nu sunt Vanzator...dar...eu stiu o vorba.."" CAND TE CARPESTI, MAI RAU TE RUPI""......solutia ceruta de el e cam de genul...cum as putea lipi un pahar spart in asa fel incat sa arate ca si nou....totul are o limita, insa-si viata are un inceput si un sfarsit.....ce dreaq sa ii mai faci acelui acumulator prezentat in poza....si sulfatat......iar pe aia cu criza...lasa-ti-o pt. politicieni.....criza e o inventie ca sa va poata da mai usor patronii afara....sau....sa va dea mai putini bani pt. ca nu mai pot iei sa fure de pe la banci...totusi....25-30 lei un acumulator nou....nu e un cap de tara...dar poate ne dai tu solutia SALVATOARE de punere in functiune a unui acumulator sulfatat......d-nul solutii tehnice....nu de alta....dar am si eu vre-o 10-12 bucati de 12V/7A...pe care ii utilizez cu succes ca si greutati pt. unele lipituri la diverse panouri de placaj..... ;)
Cred ca a fost o incurcatura de raspunsuri, alecs281 ti-a raspuns tie crezand ca tu il sfatuiesti sa arunce lanterna. De fapt tu imi raspundeai mie spunand sa arunc acumulatorul. Apoi eu ti-am raspuns tie spunand ca n-are rost sa arunce lanterna. :) :) Caragiale curat! Imi cer scuze pentru imbalmajeala.
Am aruncat acumulatorul sulfatat.
Imi mentin totusi parerea ca scopul unui forum tehnic e de a intretine o atmosfera tehnica. Daca ne-am grabi la fiecare problema sa 'cumparam altul' s-ar duce naibii toata mestereala.