Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 11 May 2004 - 11:31 AM
Pagina 1 din 1
Zbor RC Bacau Invitatie
Postat 11 May 2004 - 11:29 AM
In data de 14-16 iulie se desfasoara campionatul national de aeromodelism al copiilor, la Bacau!...vin invitati care vor zbura demonstrativ cu modele RC, din Croatia, Italia si Cehia! Sunt invitati de catre organizatori, zburatorii RC din toata tara, in speranta ca se vor mai ingrosa randurile. Se incearca deasemenea chiar si o cazare si masa (sponsorizare) pentru cei ce doresc sa vina...dar asta e valabil numai in functie de numarul celor care vor veni...bugetul este destul de restrans!!!...deci, doritorii sunt asteptati!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 11 May 2004 - 01:30 PM
Partea faina la Bacau era mai demult ca ne caza la un camin care era chiar langa terenul unde se zburau captivele, teren ce la randul sau era gard in gard cu aeroportul si tare mai era frumos cand ne urcam pe tribunele stadionului si ne clateam ochiu` cu cate un mig scos la teste sau cu cate o aeronava de pasageri, odata chiar s-a facut si o vizita in halele armatei unde erau intretinute mig-urile, poate si anul asta va fi la fel...asa ca daca puteti...nu ratati ocazia. Eu zic ca merita
Crash is my midlle name
Postat 11 May 2004 - 07:06 PM
da ce conditii sint?
vine, iarasi, primavaaaaaraaa,
peste ciiiimpuri, peeesteee plaaaai!
peste ciiiimpuri, peeesteee plaaaai!
Postat 11 May 2004 - 09:12 PM
O sa fie super adica o sa ne simtim bine in legatura cu conditiile de cazare daca e tot acolo langa aerostar nu o sa fie rau tare dar merge cine mai tine minte cazarile de la Salatruc sau parca asa se chema locul ala langa barajul ala urias ce vremuri frumoase:) oricum orice ar fi va fi bine
ne vedem acolo
:D
ne vedem acolo
:D
Postat 12 May 2004 - 07:13 AM
...detalii la 0234/577254, dupa orele 16:00...Doru Mihai
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 15 May 2004 - 07:51 AM
Marinaru...
ca sa nu-l deranjam pe d-nul Mihai,ca si asa nu prea ma are la inima...
verifica un pic perioada,n-are cum sa fie doar 14-16,sunt doar 3 zile.....Ar trebui minim 5-6...
Anul trecut am fost, a fost frumos......eu zic ca merita.....totusi programul va fi incarcat si nu stiu cum va inghesui demonstratiile de RC...Ar fi ceva timp la deschidere,dar apoi e destul de aglomerat programul....
Probele de zbor liber si RC s-au desfasurat exact pe si langa pista aeroportului.....
Daca afli ceva concret de organizare,anunta-ma si pe mine.....
Mersi mult!
verifica un pic perioada,n-are cum sa fie doar 14-16,sunt doar 3 zile.....Ar trebui minim 5-6...
Anul trecut am fost, a fost frumos......eu zic ca merita.....totusi programul va fi incarcat si nu stiu cum va inghesui demonstratiile de RC...Ar fi ceva timp la deschidere,dar apoi e destul de aglomerat programul....
Probele de zbor liber si RC s-au desfasurat exact pe si langa pista aeroportului.....
Daca afli ceva concret de organizare,anunta-ma si pe mine.....
Mersi mult!
Flying is my middle name...
Postat 15 May 2004 - 10:50 AM
Poate vin si eu din curiozitate ca e aici aproape.
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
Postat 17 May 2004 - 07:17 AM
Razvi28, la 15 May 2004, 08:51, a spus:
Marinaru...
Sorry, dar datele le am chiar de la Mihai care este unul din organizatori...daca el a mintit atunci si eu va mint la randul meu!!!O fac doar pe releul in urma unei rugaminti de a lui de a va anunta de eveniment si de a va invita...nu sunt implicat si nu pot sa ma implic din lipsa de timp...deci in continuare, relatii la numarul de telefon de mai sus!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 25 May 2004 - 08:59 AM
Iata ultimele detalii date de organizator...maine vor fi adaugate si detalii despre cazare si masa!!!
"Va salut cu respect.
Dupa cum v-am spus la telefon,va trimit programul C.N.de aeromodele:
-11 iulie -deschiderea festiva
-12 iulie-acrobatie-zbor circular
-13 iulie-viteza-zbor circular
-14 iulie-planor faza II
-15 iulie-planor A I;SOSIREA INVITATILOR STRAINI
-16 iulie-propulsor B I-elicoptere radio comanda
-17 iulie-motoplanor radio comanda
-18 iulie-festivitate de premiere;inchiderea
Acest program poate fi modificat in functie de cei care vin in afara C.N.
Pentru toti cei interesati inclusiv cei care au avioane ultrusoare asteptam sa fim contactati
Cu privire la cazare si masa sunt mai multe posibilitati in functie de nr. de participanti.
Cei care doresc sa vina ma pot conacta la nr.tel 0744604356 sau la e-mail dorel_vicovanu@yahoo.com
Speram intr-o participare cit mai numeroasa."
"Va salut cu respect.
Dupa cum v-am spus la telefon,va trimit programul C.N.de aeromodele:
-11 iulie -deschiderea festiva
-12 iulie-acrobatie-zbor circular
-13 iulie-viteza-zbor circular
-14 iulie-planor faza II
-15 iulie-planor A I;SOSIREA INVITATILOR STRAINI
-16 iulie-propulsor B I-elicoptere radio comanda
-17 iulie-motoplanor radio comanda
-18 iulie-festivitate de premiere;inchiderea
Acest program poate fi modificat in functie de cei care vin in afara C.N.
Pentru toti cei interesati inclusiv cei care au avioane ultrusoare asteptam sa fim contactati
Cu privire la cazare si masa sunt mai multe posibilitati in functie de nr. de participanti.
Cei care doresc sa vina ma pot conacta la nr.tel 0744604356 sau la e-mail dorel_vicovanu@yahoo.com
Speram intr-o participare cit mai numeroasa."
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1