Ulei filtru aer - Team Associated Superlipicios - nu iese cu nimic
Postat 10 April 2009 - 05:40 PM
Banuiesc ca nu sunt singurul din Bucuresti care a cumparat o astfel de sticluta.
L-am desfacut, am picurat pe filtru, era foarte lichid si neuleios. Am inceput sa-l frec. Pe masura ce il frecam filtrul devenea tot mai vascos si mai lipicios. In final a ajuns sa semene cu hartiile alea de prins muste superlipicioas dar vesnic neuscat. In nici un caz nu e un ulei.
Din punct de vedere al eficacitatii e beton, aerul trece prin filtru lejer, orice altceva se lipeste.
Distractia a inceput cand am vrut sa il spal. Am incercat cu combustibil, nimic, am incercat cu apa si sapun, mult mai rau, parca a devenit si mai lipicios, nici vorba sa plece de pe filtru.
Am incercat cu acetona, nu s-a clintit. Rezultatul a fost ca m-am umplut si eu pe maini de substanta lipicioasa, filtrul a devenit mai curat dar a ramas la fel de lipicios.
Senzatia mea este ca e pentru bureti de unica folosinta. Odata ce e plin, il arunci si pui unul nou. Voi ce experienta/parere aveti ?
Nu am gasit pe forumurile de afara nici o referinta la chestia asta in afara de vesnicul spalat cu apa si sapun - care nu merge.
Stefan
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 10 April 2009 - 05:51 PM
http://www.amainhobbies.com/product_info.p...roducts_id/8044
"[ASC7710] Team Associated Foam Prefilter Treatment, 1 oz.
This is a 1 oz. bottle of pre-filter oil from Team Team Associated. This is one of the best foam filter oils you can get, and should be massaged into the filter until you get an even blue color. Usually it is best to put the foam filter in a small plastic."
De pe LiquidRC:
"Associated's pre-filter treatment should work well with any foam type air cleaner that requires oil. It is thinner in viscosity than other filter treatments, and comes in a cool dark blue liquid.
***Oil treated filters are superior to simple paper elements in that they are capable of trapping smaller particle of dust and grime. Ideally the customer will use both types of filters together, and clean them after every race***"
Aceasta postare a fost editata de cosminb: 10 April 2009 - 05:54 PM
Postat 10 April 2009 - 06:15 PM
A mai folosit-o careva ? Stefan
Postat 11 April 2009 - 11:45 PM
Kitty, la Apr 11 2009, 11:31 PM, a spus:
de la inceputul topicului s-au stabilit doua lucruri: nu se spala cu combustibil si e Team Associated... tu postezi de plictiseala???

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 12 April 2009 - 11:07 AM
http://www.rctech.net/forum/nitro-off-road...er-foams-2.html
La un moment dat se vorbeste si despre Air Filter Cleaner (o solutie de curatat presupun, nu neaparat pentru automodele), plus multe alte idei (apa fierbinte, detergent de vase - e.g. Fairy, spalat in masina de vase, daca mai ai curaj sa speli si vase in ea apoi :wacko: ).
Sa ne spui si noua daca ai reusit in vreun fel.
Bafta!
Postat 12 April 2009 - 07:09 PM
Dupa asta l-am spalat cu apa si detergent si nu am avut probleme. In concluzie: este o solutie pentru filtru dificila dar eficienta.
Poate o sa bag nasul intr-un magazin cu accesorii de moto sa vad ce au ei acolo, am inteles ca se vand la alte volume si oricum mai ieftin, pe de alta parte la cat merg eu daca imi cumpar ulei de filtru 500 ml nu ajung sa-l termin niciodata.
Stefan
Postat 17 April 2009 - 01:58 PM
Postat 17 April 2009 - 09:27 PM
HPI E10 Drift - Lights Tuning
HPI ESavage
--------------------
automodele13@yahoo.com
cluj
Postat 24 April 2009 - 10:05 PM
Dar acum printre altele ...cat si cum ajuta faptul ca se imbiba sau nu cu ulei acel filtru ?
Voi ce a-ti observat ?
Merge mai stabil motorul sau efectiv e doar o frectie ...
Ca eu la masinutzele mele nu am aplicat nici odata aceasta obisnuinta cu filtrul de aer imbibat cu ulei si nici odata nu am avut vreo problema ...
Ni stiu ce sa zic ...
Postat 25 April 2009 - 08:12 AM
Ce fac aceste particule ajunse in carburator? "Ajuta" la o uzura mai rapida a motorului sau la infundarea carburatorului in cel mai bun caz.
You can go faster... I can go anywhere !
Postat 07 May 2009 - 09:05 PM
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 07 May 2009 - 11:42 PM
ranet, la May 7 2009, 09:05 PM, a spus:
traxxas asta recomnada si cica si trx-urile sunt motoare (zic ei) :blink:
Postat 07 May 2009 - 11:50 PM
ranet, la May 7 2009, 10:05 PM, a spus:
asa este.si cand se uzeaza pneurile la o masina schimbi masina.asa recomanda ei. :blink:
Postat 08 May 2009 - 07:15 AM
roland_fzj, la May 8 2009, 12:42 AM, a spus:
Oki, ce sa zic?!.. O simpla rectificare:
"Inca nu am gasit producator de motoare adevarate care sa recomande spalarea filtrului de aer."
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 20 May 2009 - 10:29 PM
Uleiul de la Team Associated este mai eficace si mai greu de scos din filtru. Eu am reusit foarte usor cu WD40 apoi apa cu sapun.
Postat 21 May 2009 - 10:18 AM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 21 May 2009 - 11:17 AM
Fxpower, la May 21 2009, 11:18 AM, a spus:
si daca spunem "preaty please!!!!!" ne dezvalui metoda alternativa de obtinere a unui filtru?
un filtru cu camasa (sau cum s-o chema al doi-lea burete) necesita doar inlocuirea acesteia sau e ok sa o speli?
scuze de usoara deviere de la subiect ;)

.....::i'm a joker. assume that when you read me::......
Postat 23 May 2009 - 10:46 PM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla