Modelism - RHC Forum: HorizonHobby - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HorizonHobby Comanda

#1 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 124
  • Inregistrat: 24-June 08

Postat 11 May 2009 - 11:52 PM

Salutare, am si eu o intrebare pentru domnii care mai dau comenzi din strainatate, in special pentru cei care au mai dat comanda de pe HorizonHobby, as vrea sa stiu si eu cum pot sa achizitionez niste piese prin acest magazin? Ca din ce am vazut pe site nici nu aparea Romania pe lista lor de tari. S-au daca mai este lume care vrea sa dea comanda de ceva, poate ne ajuta si pe noi un cunoscator sa cumparam ce ne trebuie.

Multumesc
0

#2 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 12 May 2009 - 07:03 AM

Vezi postareaMirceaFgs, la May 12 2009, 12:52 AM, a spus:

Salutare, am si eu o intrebare pentru domnii care mai dau comenzi din strainatate, in special pentru cei care au mai dat comanda de pe HorizonHobby, as vrea sa stiu si eu cum pot sa achizitionez niste piese prin acest magazin? Ca din ce am vazut pe site nici nu aparea Romania pe lista lor de tari.

Referitor la cumparaturile din State, sunt doua mici inconveniente:
1. surubaraia in general e pe sistem imperial, nu metric (deci daca ai pierdut un surub si nu ai stoc de rezerva, ai pus-o, am vazut situatii);
2. partea de RF este supusa unor reglementari diferite (alte frecvente in spectrul analogic, adica 72 si 75 MHz fata de 35 / 40 MHz in Europa, iar in digital - 2,4 GHz - alta putere de emisie, maxim 400 mW fata de maxim 100 mW in Europa).
Daca nu te deranjeaza nici unul dintre astea, o sa ramai surprins de ce poate rezolva un credit card http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif (desigur, cu costurile de transport aferente).

Citeaza

Sau daca mai este lume care vrea sa dea comanda de ceva, poate ne ajuta si pe noi un cunoscator sa cumparam ce ne trebuie.

Aici m-ai incetosat (e drept, nici n-am baut cafeaua de dimineata inca) dar voi nu stiti ce vreti sa cumparati? :rolleyes:
Ave
0

#3 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 12 May 2009 - 07:24 AM

Mare atentie la achizitiile dn State - te ard la vama ca taxa vamala, TVA de nu i-ti mai trebuie nimic.
Eu la un model de 400 USD , o cutie cu 20 servouri, un motor Yamada si alte cateva mauntisuri am platit
peste 10 miioane lei vechi.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#4 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 12 May 2009 - 08:46 AM

Ah, da, de detaliul cu TVA si taxe vamale uitasem, mersi pentru completare. Afirmatia lui R.D. de mai sus se aplica pentru orice este adus din afara U.E. (inclusiv China / Taiwan / Hong Kong). Problema e ca la un aeromodel nu prea poti spune ca e "commercial sample", iar la 20 de servouri cu atat mai putin...
Ave
0

#5 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 124
  • Inregistrat: 24-June 08

Postat 12 May 2009 - 01:19 PM

Deci eu nu am foarte multe de luat .. imi trebuie numai un motor+toba. Credeti ca ma ard la taxele vamale chiar asa de mult ? ca in cazul acesta e mai bine sa il iau din EU.

Aceasta postare a fost editata de MirceaFgs: 12 May 2009 - 01:19 PM

0

#6 Useril este offline   Primus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3026
  • Inregistrat: 14-June 07

Postat 12 May 2009 - 01:51 PM

HorizonHobby nu vinde la persoane fizice. Am incercat sa cumpar si eu ceva direct.
Ei isi comercializeaza produsele prin sutele de magazine de hobby din reteua lor de distributie.

Aceasta postare a fost editata de Primus: 12 May 2009 - 01:52 PM

0

#7 Useril este offline   Rontaila 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 29-May 07
  • Interests:Tot ce zboara cu motor sau se scufunda in mare

Postat 12 May 2009 - 08:23 PM

Cauta mai "adinc" si ai sa gasesti un deler HH si in EU
Primul sosit ,ultimul plecat..
0

#8 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 12 May 2009 - 08:32 PM

Citeaza

ORDERING FROM HORIZONhttp://www.horizonhobby.com/Images/px-clear.gif 3 Ways to Buy

By Phone
Horizon Hobby's Consumer Sales department, at 1-800-338-4639, is open from 8 a.m. to 7 p.m. CST Monday through Friday and 10 a.m. to 2 p.m. CST on Saturdays.

Click on the "Add to Cart" buttons located on product pages and in the search return to put items in the shopping cart. Our shopping cart is secure and easy to use.

At a Store

Enter our Store Finder or call 1-877-504-0233 for a retailer near you.

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu