Red Sky, la May 13 2009, 09:40 PM, a spus:
Aia cu un brat in sus si unul mai spre nord e o idee proasta. NU merg indentic profundoarele si dupa aia va mirati ca zboara "prost" avionu sau la un banal looping o ia razna.
Ada-l la Alba peste doo saptamanai si ti-l programez in doo secunde.
Merci Lucian. In primul rand pentru ca esti singurul care simte si care scrie despre faptul ca bratele puse sus, jos, mai lungi mai scurte, sunt toate niste utopii.Poate sunt si altii care ne impartasesc ideile, dar nu au scris. Sper sa ajung la Alba. Chiar mi-as dori.
Multumesc celor care mi-au dat sfaturile respective si apreciez ca mi le-au dat, dar nu e solutia corecta. Fara suparare. Ma repet, dar chiar daca am tije si echii egale pe fiecare grupare servo-semiprofundor, unghiul de atac al tijei fata de echie e complet diferit, asta da diferente la deflectie maxima. Daca incerc sa plachez modelul, se va inclina aberant pe o parte, ceea ce vreau sa evit. Sigur, daca vreau sa dau doar ture cu el pe deasupra capului, sistemul asta poate functiona, ca n-am nevoie de curse maxime, dar nu e ceea ce vreau.
P.S. Am reusit sa rezolv problema "pacalind" din softul statiei servourile(neavand dual servo in soft). Nu e meritul meu, ci al unui membru al forumului care mi-a dat MI.
Multumesc celor care si-au dat concursul