A experimentat cineva alte moduri de a lipi durabil si rezistent elaporul inafara de CA thick/intaritor? Am nevoie de o solutie cu intarire lenta, gen epoxy ~5 minute pentru a avea timp sa fixez totul ca la carte.
Astept sugestii.
Multumesc,
Calin
Pagina 1 din 1
lipire lenta elapor inafara de CA
Postat 13 May 2009 - 09:13 PM
Eu am folosit la montaj Bison Universal Hobby dar se usuca foarte greu, minim 12 ore.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 13 May 2009 - 09:21 PM
12 ore banuiesc ca e cam mult pentru firea lui Calin :))
Epoxi sau poli-monocomponent nu merg direct pe elapor ca se desprind cand ti-e lumea mai draga.
Tip: pune putin CA thin pe suprafata de lipire dupa care tragi repede peste el cu un servetel atat cat sa-l intinzi intr-un strat f subtire. Sa nu te opresti din miscare ca acolo ramane servetelul. Dupa uscare (1') suprafata e epoxi ready. 5', 15', 30' ... 2-24h ... land of choce!
Alt tip mai bun: mai bine ai grija la imbinari si folosesti numai CA si iese mai usor.
Epoxi sau poli-monocomponent nu merg direct pe elapor ca se desprind cand ti-e lumea mai draga.
Tip: pune putin CA thin pe suprafata de lipire dupa care tragi repede peste el cu un servetel atat cat sa-l intinzi intr-un strat f subtire. Sa nu te opresti din miscare ca acolo ramane servetelul. Dupa uscare (1') suprafata e epoxi ready. 5', 15', 30' ... 2-24h ... land of choce!
Alt tip mai bun: mai bine ai grija la imbinari si folosesti numai CA si iese mai usor.
www.redsky.ro
Postat 13 May 2009 - 09:25 PM
Daca este sa fie numai cele doua jumatati ale unui fuselaj, atunci cu dublu adeziv Butyl, din cel folosit la geam termopan.
Este lat de vreo 4mm, posibil 1/6", gros de aprox 0.7mm si adera bine de tot la spuma.
Are avantajul ca il mai poti dezlipi cu foen-ul.
Este lat de vreo 4mm, posibil 1/6", gros de aprox 0.7mm si adera bine de tot la spuma.
Are avantajul ca il mai poti dezlipi cu foen-ul.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 13 May 2009 - 09:29 PM
... cu picioarele pe pamant ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1