Buna ziua tuturor! Va rog sa-mi spuneti daca s-ar potrivi "Navy Compact" http://%^&*&$#%^&/Navy-Compact-p414p.html pentru o barcuta de nadit!?!?
Avantaje si Dezavantaje :blink:
Pagina 1 din 1
Navy Compact Avantaje si dezavantaje
Postat 16 May 2009 - 10:33 AM
Este bun nu a-si vedea de ce nu numai ca la o barcuta de nadit se ia in considerare si consumul motorului pentru a avea o autonomie mare de functionare, consumul acestui motor e de minim 12a in sarcina minima
Acest motor este unul din clasa celor care consuma destul de mult , cele mai recomandate sunt cele cu un consum mic cum este 755/40
Acest motor este unul din clasa celor care consuma destul de mult , cele mai recomandate sunt cele cu un consum mic cum este 755/40
Postat 16 May 2009 - 07:04 PM
emil_cj, la May 16 2009, 11:33 AM, a spus:
Este bun nu a-si vedea de ce nu numai ca la o barcuta de nadit se ia in considerare si consumul motorului pentru a avea o autonomie mare de functionare, consumul acestui motor e de minim 12a in sarcina minima
acel motor e cuplat la un reductor 3.3:1 si o elice de 45 mm .eu am avut un consum de 4-5 amperi la 7 celule si tragea destul de bine un yacht.In fisa tehnica spune ca tensiunea de alimentare ar fi 12 V dar mi se pare totusi prea mult. 8-9 celule este suficient pt o viteza buna si o autonomie mare. singurul dezavantaj este zgomotul. se poate rezolva cu mult ulei sau vaselina.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1