Modelism - RHC Forum: Navy Compact - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Navy Compact Avantaje si dezavantaje

#1 Useril este offline   ALEX 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 16-August 08

Postat 16 May 2009 - 10:19 AM

Buna ziua tuturor! Va rog sa-mi spuneti daca s-ar potrivi "Navy Compact" http://%^&*&$#%^&/Navy-Compact-p414p.html pentru o barcuta de nadit!?!?
Avantaje si Dezavantaje :blink:
0

#2 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 17-April 09

Postat 16 May 2009 - 10:33 AM

Este bun nu a-si vedea de ce nu numai ca la o barcuta de nadit se ia in considerare si consumul motorului pentru a avea o autonomie mare de functionare, consumul acestui motor e de minim 12a in sarcina minima

Acest motor este unul din clasa celor care consuma destul de mult , cele mai recomandate sunt cele cu un consum mic cum este 755/40
0

#3 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 26-October 07

Postat 16 May 2009 - 07:04 PM

Vezi postareaemil_cj, la May 16 2009, 11:33 AM, a spus:

Este bun nu a-si vedea de ce nu numai ca la o barcuta de nadit se ia in considerare si consumul motorului pentru a avea o autonomie mare de functionare, consumul acestui motor e de minim 12a in sarcina minima

Acest motor este unul din clasa celor care consuma destul de mult , cele mai recomandate sunt cele cu un consum mic cum este 755/40

acel motor e cuplat la un reductor 3.3:1 si o elice de 45 mm .eu am avut un consum de 4-5 amperi la 7 celule si tragea destul de bine un yacht.In fisa tehnica spune ca tensiunea de alimentare ar fi 12 V dar mi se pare totusi prea mult. 8-9 celule este suficient pt o viteza buna si o autonomie mare. singurul dezavantaj este zgomotul. se poate rezolva cu mult ulei sau vaselina.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu