Terenul se afla incadrat de sos. de Centura sos. Oltenitei si fosta fabrica Danubiana.Am vorbit cu propritarul si ne lasa sa sa ne desfasuram activitatile modelistice fara probleme.Daca va uitati cu Google Earth exista un drum cam pe la mijloc intr un depozit de tevi(spre Danubiana) si o firma de dezmembrari auto (spre centura).Pe la mijlocul acestui drum se afla terenul unde se poate amenaja o pista.Accesul pana la depozitul de tevi se face pe drum betonat dupa care se face la dreapta vreo 300 m pe drum de pamant.Daca este cineva interesat sa amenajam o pista sa-si exprime dorinta sa vedem ce si cum putem face.
Pagina 1 din 1
Danubiana Teren de zbor in sudul capitalei
Postat 16 April 2009 - 05:09 PM
terenul intre calea ferata si canal este in panta,la fel si terenul intre canalul de irigatii si drumul de acces.ce ramane cat de cat plan este prea aproape de centura si de DN .exclus pentru modele termice.am studiat terenul cam acum un an ,am si poze de la fata locului.
mai bine ai cauta ceva dincolo de tnuva....
mai bine ai cauta ceva dincolo de tnuva....
flying is my life...
Postat 16 April 2009 - 06:14 PM
Am vizat si acea zona dar nu am descoperit proprietarul se pare ca terenurile apartin de primaria Glina.Acolo este o zona super tare de zbor ,camp cat vezi cu ochii si accesul se face numai pe drum betonat.Mai fac sapaturi la noi la primarie sa vad ale cui sunt terenurile.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1