Modelism - RHC Forum: Cel mai prost din curtea scolii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Cel mai prost din curtea scolii barca plantat Jabo

#1 Useril este offline   ct.madalin 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 04-May 09

Postat 05 May 2009 - 05:28 PM

Salut !
Pasionat ca multi dintre voi de pescuit , m-am hotarat sa-mi cumpar un navomodel. Am vazut eu ca mai toti pescarii care poseda asa ceva au avut parte de ceva capturi impresionante . Am cautat ca disperatul pe internet , am vazut o mie de modele si preturi si m-am hotarat sa-mi cumpar acest navomodel de la un anume "ogararuu" <---- adresa de mail (yahoo ) cu suma de 650 ron ( barca + acumulator rezerva ). Zis si facut . Am primit barca , fericit nevoie mare m-am dus acest wk pe balta. Am lansat barca la apa si surpriza : pe langa faptul ca statea ea cam intr-o parte pe apa , cand am adus-o la mal am constatat ca are si vreo 2 kg in plus. Categoric luase apa . Am aflat ulterior de acest forum si de faptul ca sunt aici cateva persoane care "mananca" aceasta ramura numita si navomodelism si mi-am permis sa apelez la ajutorul vostru . Am atasat cateva poze cu coca si partile componente ale barcii. Daca se poate face ceva va rog sa-mi spuneti , daca nu asta este ... omul cat traieste invata.

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   ct.madalin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 May 2009 - 05:32 PM

inca cateva poze

Fisiere atasate

0

#3 Useril este offline   ct.madalin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 May 2009 - 05:34 PM

altele

Fisiere atasate

0

#4 Useril este offline   ct.madalin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 May 2009 - 07:09 PM

Va rog daca exista vreo sansa sa o pot repune in functiune sa-mi comunicati lucrul acesta. Am vazut ca este un site #$%&%#$$ unde se gasesc piese pentru navomodelism . Banuiesc ca mi-ar trebui 2 motoare ca sa le inlocuiesc pe cele arse , un regulator , eventual alta telecomanda ca s-o schimb pe aia de "televizor" si asa mai departe.

Va multumesc !
0

#5 Useril este offline   ct.madalin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 May 2009 - 09:00 PM

Sincer habar nu am cum a luat apa . I-am facut proba in casa , in vana si nu intra apa in ea. Cert este ca motoarele sunt arse , oricum ma gandesc ca erau niste chinezarii. Vreau sa mentionez ca barca nu mergea incontinuu. Dupa 3 metrii se opreau motoarele , apoi trebuia sa apas iar inainte ca sa o ia din loc . Ce vreau eu sa fac este sa-i cumpar niste motoare de calitate , am vazut pe forum ca majoritatea pun in jurul motoarelor o spirala de cupru prin care circula apa , si vroiam sa stiu daca pot face si eu acelasi lucru . Daca nu reusesc sa fac lucrul asta banuiesc ca vand coca si o sa platesc pe cineva din forum sa-mi faca una sau sa cumpar una gata facuta .

Si barca da ... pare a fi noua .. dar am luat-o de la o persoana fizica asa ca nu beneficiez de garantie . :rolleyes:
0

#6 Useril este offline   moty 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 07-January 06

Postat 05 May 2009 - 09:16 PM

Sincer sa fiu cred ca trebuie sa incepi de la zero, nu cred ca se merita sa bagi o gramada de bani in piese si sa le pui pe coca aia

0

#7 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 06 May 2009 - 01:16 PM

Urmareste si subiectul asta ! Am si eu una similara care urmeaza sa o modific. Desi in subiectul ala mai mult s-a facut misto de aceasta barca :)

http://www.rhc.ro/fo...showtopic=19612

Probabil diseara o sa postez ceva poze cu modificari la ea. :)

Ce iti recomand eu tie pentru modificare:

1. Motor 755/40 (motorul poate fi altul, dar nu stiu sa-ti recomand unul mai bun)
Din pacate spui ca ti s-au ars motoarele. Ai fi putut sa folosesti doar unul dintre ele 540 alimentat in 6Volti

2. Carma (fie o cumperi , fie o bricolezi)
3. Tub pupa 300mm ( Daca e prea lung se poate taia din el)
4. O radio comanda in 4 canale (in functie de buget)
5. Regulator bun
6. Un adaptor fix 4mm/5mm
7. Elice 42 mm 3 pale graupner (aici poate fi si alta elice mai mica in 3 pale , dar asta om vedea la teste pe apa care da cel mai bun randament viteza/consum)

Nu te grabi sa cumperi componente ieftine si proaste!!! Pentru ca , tot ce cumperi bun acum le vei putea transmuta in viitor pe o coca cu adevarat buna mai tarziu!!!

Numai bine!

Aceasta postare a fost editata de nch: 06 May 2009 - 01:22 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#8 Useril este offline   Stavrica George Cristian 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 734
  • Inregistrat: 14-August 08
  • Interests:Pescuit, Modelism

Postat 06 May 2009 - 05:48 PM

asa face barca asta...trebuie sa tii continuu apasat pe fata spate stanga dreapta....citeste in manual ...nu era defecta ea merge in continuu...si am si eu o intrebare cam cat ai dus-o pe apa ....ca eu nu am apucat sa ii fac proba(in carte scrie 500m dar nu cred)...ms anticipat
tel.0722359121
stavrica.george@gmail.com
0

#9 Useril este offline   ct.madalin 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2009 - 02:03 PM

multumesc pentru rasp. Daca te apuci te modificat posteaza poze ... poate le facem pe aman2 in paralel ...
Barca am dus-o cam 150 de metrii .. se ducea si mai mult banuies ...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu