Nu cred ca merita sa te cramponezi intr-un acumulator. Eu am zburat si EZ, si EG......
Iti spun sincer EG-ul este super frumos la zbor. In momentul in care am sa-l faram asa de tare pe al meu incat sa nu mai am ce lipi la el, am sa-mi iau unul nou.......
Sfatul meu....nu te grabii, mai strange cureaua si ia-ti un EG.....nu se compara cu EZ-ul
Easy Star sau PC Focus RTF ? nevoie de sfat
Postat 13 July 2009 - 11:00 PM
amd, la Jul 3 2009, 10:07 AM, a spus:
pai asta era si problema :) resursele si tocmai de accea am zis sa incep pt inceput cu un easy star ( alocatia de 42 lei pe luna nu imi permite )
din moment ce imi iau easy glider imi trebuie si un acumulator ( ceea ce pt easy star il am deja pe acela si sper sa mearga)
din cate am vazut se pot monta eleroane si pe easy star ( nu sunt ca cele de easy glider dar decat deloc merg si alea)
multumesc mult pt sfaturi
bafta
din moment ce imi iau easy glider imi trebuie si un acumulator ( ceea ce pt easy star il am deja pe acela si sper sa mearga)
din cate am vazut se pot monta eleroane si pe easy star ( nu sunt ca cele de easy glider dar decat deloc merg si alea)
multumesc mult pt sfaturi
bafta
Eu i-am facut eleroane la easy star, si reactionau foarte bine, cu mixaj intre ele si derivor, deja faceam surub foarte agresiv.
Un lipo 2s e mai mult decat suficient pe permax. Dar sfatul meu cand ai bani: brushless: 2408-21T are 600 grame forta, si urca pe verticala si ii pui o elice de 8x4 , inalti motoru` un pic si o sa vezi ...ca rupe.
Dar depinde acum pt ce vrei. Daca vreai mai mult un zbor de relaxare, merge si ez, dar...daca vrei ceva sa te tina si pe viitor iti recomand easy glider. Ca si eu la fel am facut, mi-am luat easy star, si am ajuns la concluzia ca mai bine era cu easy glider.
Aceasta postare a fost editata de Brandy_Tdi: 13 July 2009 - 11:01 PM
1.Tuned Easy Star
2.Multiplex Gemini
Think. Feel. Drive
2.Multiplex Gemini
Think. Feel. Drive