Am o statie Futaba T4EX si vreau sa fac reglajele la aripa unui trainer. Avionul are 5 servouri (1 motor, 2 ampenaje, 2 aripa), 3 canale sunt ocupate cu motor si ampenaje, mai am doar un canal, cum pun servourile de la aripa pe acelasi canal?
Mi-a spus cineva ca se face cu cablu Y pentru servo, exista alta solutie ? ca sa nu mai stau sa astept pana imi vine comanda cu cablul.
Pagina 1 din 1
reglaje aripa 2 servouri pe acelasi canal
Postat 25 April 2009 - 02:21 PM
Poti inlocui cablul "Y" taind mufele de la servo-uri la ...sa zicem 30mm de mufa. Lipesti cu cositor si izolezi cu tub termocontractil firul rosu de la fiecare servo si unul de la o mufa (cealalta iti ramane de rezerva), negrul si albul la fel. Este mai sigur si mai usor decat cablul cumparat ce introduce in ecuatie contacte suplimentare.
PS. Acum incepi sa intelegi de ce statiile cu doar patru canale sunt limitate. Iar cand ai sa ai inca unul sau mai multe modele si va trebui sa refaci reglajele de fiecare data pentru a zbura un model....
PS. Acum incepi sa intelegi de ce statiile cu doar patru canale sunt limitate. Iar cand ai sa ai inca unul sau mai multe modele si va trebui sa refaci reglajele de fiecare data pentru a zbura un model....
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 25 April 2009 - 02:28 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla