Modelism - RHC Forum: execut/vand aripi zburatoare - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

execut/vand aripi zburatoare aripi zburatoare

#1 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 24 April 2009 - 05:07 PM

Salut!

Proiectez, execut si vand aripi zburatoare. Folosesc drept materiale de constructie: polipropilena (la cerere pot folosi polistiren), balsa, placaj de aviatie, materiale compozite (fibra de sticla cu miez sintetic). De asemenea profilele aerodinamice sunt majoritatea proiectate special pentru zborul "fara coada" multe dintre profile fiind proprietare obtinute in urma multor experimente aceasta ducand la calitati aerodinamice deosebite.

Motorizare: electric brushless
Baterie: Lipoly adaptata pe cerintele de aripa respectiva
Pot folosi atat echipamentul electronic (motor, ESC, baterie, receptor, servo) al clientului dar pot si furniza (gata integrat) echipament electronic in aripa zburatoare.

Aripa zburatoare se poate executa atat ca si aeromodel dar si ca vehicul pilotat video sau UAV.
De asemenea pot asigura integrarea echipamentului video, OSD, navigatie pe aripa zburatoare respectiva.

Exemplu de aripi zburatoare realizate: http://www.rhc.ro/fo...showtopic=21965
Aripa de 2 metri anvergura in zbor: http://www.youtube.c...h?v=DC4JukxG9W0

Algoritmul de baza: clientul zice ce doreste de la aripa zburatoare respectiva si noi producem un "proiect" preliminar si o oferta.

Timp de executie: 1-3 saptamani (functie de complexitatea proiectului). Timpul precis de executie va fi mentionat din moment ce stim ce doreste clientul de la aripa zburatoare respectiva. Toate lucrarile se realizeaza in cadrul unei firme specializate si BINEINTELES ca se ofera factura si garantie.

Cei interesati pot sa ma contacteze pe email: flyingwings1@gmail.com sau aici, pe forum, pe topic sau mesaj privat.

MIG-29

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 24 April 2009 - 05:12 PM

0

#2 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 April 2009 - 05:50 PM

Executia de sisteme UAV acopera totul de la pilotare prin video de la distanta, stabilizare activa si pana la sisteme autonome de navigatie. Toate acestea project based bineinteles <_<

MIG-29
0

#3 Useril este offline   motzu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 776
  • Inregistrat: 23-August 08

Postat 08 May 2009 - 11:20 AM

MIG-ule

Pentru un incepator merita sa te deranjam sau mai bine comandam de la (warn) o aripa X-ite din EPP ?

Pro si contra ?

Nu de alta dar Zozo a bagat virusul la RR si ma maninca palmele

Merci
0

#4 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2009 - 09:00 PM

Salutari,

In primul rand nu e vorba de deranj :) eu am prezentat ce putem face si am mentionat pentru ce scopuri le producem original pentru a nu se astepta lumea la balamale de scotch sau improvizatii. Pretul este insa corect.

De asemenea ar fi deplasat sa-mi laud aripile noastre in dauna celor de la firma pe care ai mentionat-o. Nu ar avea nici o valoare vorbele mele. Plus, nu am incercat aripile lor pentru a putea discuta pro/contra despre ele. De asemenea, nu este un secret ca noi cumparam materiale si de la ei.

Decizia insa este a clientului- este loc pentru toti sub soare.

Tot ce sper e ca vei alege aripa zburatoare (nu neaparat de la noi). Sper in aparitia cat mai multor aripi pe cerul Romaniei (niciodata nu vor fi suficiente :D ).

Daca ajungi prin Galati esti invitatul nostru la o demonstratie.

O zi buna,
MIG-29

Vezi postareamotzu, la May 8 2009, 12:20 PM, a spus:

MIG-ule

Merci

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 08 May 2009 - 09:00 PM

0

#5 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 September 2009 - 11:51 AM

Preturi de criza: aripa total echipata de zbor (anv. 1.2 metri) cu statie RC 4 canale (FM 35 Mhz): 1280 RON.
Motorizare:brushless. Controller adecvat motorului (NU este folosit la limita de curent). Baterie: Lipoly, 3s/1500mAh+incarcator pentru Lipoly.
Statie RC (35 Mhz) 4 canale, receptor pereche instalat pe aripa. De asemenea includem incarcator pentru statie.
Practic aveti totul necesar pentru zbor in pachet iar aripa este gata montata, centrata si testata de noi. Doar incarcati acumulatorul si zburati. Bonus: DVD cu cateva zboruri personalizate ale aripii dvoastra. Filmele sunt realizate in cazul testelor cu aripa dvoastra (fiecare aripa este testata in zbor de noi).
Alte anverguri pentru aripi sunt de asemenea disponibile. Preturile variaza in functie de anvergura. Aceasta aripa de 1.2 metri este "principala" oferita deoarece este si usor transportabila. Nu ezitati sa ne contactati pentru alte anverguri.

NU folosim balamale din scotch sau materiale plastice. Wingletsii sunt realizati din material compozit (carbon), balamalele sunt similare cu cele de pe aeromodelele termice.
Structura de rezistenta este realizata din tije si tuburi de carbon.

De asemenea putem executa aripi zburatoare la rosu: asta inseamna ca dvoastra/clientul furnizeaza electronica necesara (motor, ESC, baterii, receptor, servo-uri) iar noi va construim aripa potrivita pentru setup respectiv. Bineinteles ca preturile sunt considerabil mai mici in acest caz. Contactati-ma pe MI pentru acest caz deoarece cotatia in acest caz variaza in functie de aripa necesara pentru setup-ul dvoastra.

Pozele cu aripa le puteti vedea in mesajele anterioare. Am mai atasat o poza realizata chiar luni cu aripa din oferta de mai sus.

Aripa este ideala pentru FPV putandu-se monta echipament FPV (inclusiv OSD) pe ea. In poze zboara in configuratie FPV-pretul de mai sus nu include echipamentul FPV.

MIG-29

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: poza1.jpg

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 15 September 2009 - 11:58 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu