Buuun, haideti sa va spun ce am mai facut :unsure:
Am pregatit toate piesele pentru CNC ... apoi am observat ca nu imi permit si nici nu e nevoie sa le tai pe toate CNC :)
Toate piesele taiate laser = 200 lei. Doar ce aveam stricta nevoie = 100 lei.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Buun. Am pregatit si comanda pt materiale:
Tub carbon 6/4 1m - pentru coada
Tub carbon 5/4 1m + Tija carbon 4mm - pentru sistemul de unire al aripii, ii ofera astfel si un unghi de 3 - 3.9 grade fata de orizontala
Mai multe baghete de pin pentru lonjeroane ... o sa merg pe astea deocamdata ca deja devine scump :)
3 placi placaj aviatie - 1,2 si 3 mm :( din care o sa tai doar 2-3 bucatele, nu am gasit pe nimeni cu resturi de placaj
3 tije de otel, 2x0.5 mm si 1x0.8. Doua din ele o sa le folosesc pentru directie-profundor si a-3-a o sa o cioparţesc pentru eleroane.
Toate astea plus niste suruburi, placi balsa, etc. ... 177 lei. Eu raman pe ideea sa tin jurnalul de cheltuieli ... daca va deranjeaza ma anuntati :D
Si ... surle si trambite ... dupa ce ma hotarasem destul de tare pe o statie JR DSX7 pe 2.4GHz ... mi-am dat seama ca 10 bulioane pe timp de criza e cam mult asa ca, cea mai ok alegere in aceste conditii mi s-a parut Hitec Optic 6. Am vazut ca parerile sunt impartite. Partea buna e ca are modul radio si pot trece pe 2.4GHz cu doar 300 lei. Ultralajt ( tipul care a construit guppy ) foloseste aceeasi statie. Stiu ca nu e cea mai ok dar la 500-550 lei este la jumatate de pret fata de JR DSX7. Sper sa fie ok, eu pe asta o sa o iau :D
Cam asta s-a mai intamplat intre timp. Mai ramane sa il sun pe nenea de la laser sa vad daca nu cumva are el niste bucati de placaj si apoi ... taierea pieselor si ma apuc de lipit. Apropo de asta ... imi puteti recomanda niste adezivi ? In guppy am de lipit in principiu lemn cu lemn si pe alocuri, lemn si carbon. Am nevoie si de un adeziv expandabil pentru zona de coada ... ce sa folosesc ? Astept sfaturi, merci !
Aceasta postare a fost editata de Vucea Radu: 28 April 2009 - 05:23 AM