Modelism - RHC Forum: dupa ce criterii se avanseaza ?? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

dupa ce criterii se avanseaza ?? cum se avanseaza in acest forum , dupa ce criterii

#1 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 17-April 09

Postat 14 May 2009 - 11:55 PM

I-mi puteti spune dupa ce criterii se avanseaza in acest forum . in functie de ce ??

Nu va luati de mine de ce am pus aceasta intrebare dar am tot cautat, poate nu am stiut unde dar nu pot sa ma pun sa rascolesc tot forumul ca oricum am cautat destule zile si nu am gasit

va multumesc
0

#2 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 15 May 2009 - 12:04 AM

Vezi postareaemil_cj, la May 15 2009, 12:55 AM, a spus:

I-mi puteti spune dupa ce criterii se avanseaza in acest forum . in functie de ce ??

Nu va luati de mine de ce am pus aceasta intrebare dar am tot cautat, poate nu am stiut unde dar nu pot sa ma pun sa rascolesc tot forumul ca oricum am cautat destule zile si nu am gasit

va multumesc

Vrei presedinte? :mellow: Tu cezi ca aici e ca la partid?

Personal consider, ca cel mai bine se avanseaza pe acest forum, citindu-l !

Aceasta postare a fost editata de nch: 15 May 2009 - 12:05 AM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#3 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 15 May 2009 - 05:26 AM

Avansatul, ca avansatul, dar ceea ce nu vor sa-ti spuna este ca la o mie de mesaje primesti 250 de euro.
Cat primeste un moderator este un mister pastrat cu strasnicie.
0

#4 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 15 May 2009 - 06:17 AM

Vezi postareadan_mitea, la May 15 2009, 06:26 AM, a spus:

Avansatul, ca avansatul, dar ceea ce nu vor sa-ti spuna este ca la o mie de mesaje primesti 250 de euro.
Cat primeste un moderator este un mister pastrat cu strasnicie.

Dar la 4029 de mesaje cat primesti ?
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#5 Useril este offline   andreirosca 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 08-December 06

Postat 15 May 2009 - 06:36 AM

si emil si din cluj ...
cred ca oricum esti calificat in cursa pentru prim ministru ...

Aceasta postare a fost editata de andreirosca: 15 May 2009 - 06:37 AM

0

#6 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 15 May 2009 - 07:49 AM

Vezi postareaemil_cj, la May 15 2009, 12:55 AM, a spus:

va multumesc

E un proces complex.

Intai scrii mult... si dupa ce ajungi pe la 1000 de mesaje trebuie facuta o evaluare. Ne intalnim toti moderatorii cu tine dai un interviu platesti o taxa.Te sfatuiesc sa te programezi la interviu de pe acum pentru ca moderatorii sunt ocupati pana la sfarsitul lui august .. pe 29 cred daca nu ma insel.

Dupa ce dai interviu ti se face evaluarea si daca moderatorilor le place ce ai zis la interviu (lui silviu66 ii place de ex sa ii zici "Uita-ti domnule silviu pentru dumneavoastra o sticla de jack daniels " ) iti dau o perioada de gratie de 30 de zile in care trebuie sa provoci un scandal pe forum. Daca provoci scandal pe forum inainte de evaluare esti banat.. deci atentie.. NUMAI dupa evaluare si NUMAI daca evaluarea a iesit bine.

Mai departe daca in timpul scandalului iscat de tine numarul de utilizatori conectati simultan depaseste 75 ... poti sa faci ce vrei daca depaseste 100 poti sa devi adjuct de moderator daca depaseste 150 inseamna clar ca ai stofa de moderator.

Stiu ca o sa ma intrebi cum isti un scandall.. deschizi subiecte tampite cum e asta..

Bafta si spor la postat.
DT
0

#7 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 15 May 2009 - 08:37 AM

Ai uitat si de evaluarea psihologica...
Este de baza... mai ales lipsa ei.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#8 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 15 May 2009 - 09:02 AM

Avansezi acumulind sute de ore de pilotat,aeromodele,masini,barcute sau ce doresti tu,apoi stai pe forum si citesti prostiile debitate de cei mai multi dintre noi si iti razi in barba.

bafta la avansare
0

#9 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 15 May 2009 - 09:04 AM

eu vreau sa avansez la rangul de super admin... cui dau cererea sau mai bine zis cu cine tre' sa ma culc?

0

#10 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 06-September 06

Postat 15 May 2009 - 12:33 PM

Vezi postareaCalin, la May 15 2009, 10:04 AM, a spus:

eu vreau sa avansez la rangul de super admin... cui dau cererea sau mai bine zis cu cine tre' sa ma culc?

Te rog ,ai deja peste 1000 de postari,acum ca ai luat sutele de Euro ,dai tu bani ca sa te culci cu..stii tu cine :)

P.S. Si ca sa avansezi trebuie sa treci si pe la sectiunea barci-adica sa te dai in(cu) ele......parerea mea

Aceasta postare a fost editata de danny_39: 15 May 2009 - 12:35 PM

Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#11 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2009 - 01:23 PM

Vezi postareaold-boy, la May 15 2009, 07:17 AM, a spus:

Dar la 4029 de mesaje cat primesti ?

250x4=1 000 de euro.
Am sperat si eu la o indexare, bonus, prima...ceva...dar se calicesc. Cica-i criza si plafoneaza veniturile.
0

#12 Useril este offline   ionut76 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1240
  • Inregistrat: 19-November 08
  • Interests:http://www.catia.ro

Postat 15 May 2009 - 01:30 PM

Da, dar macar ii iei, nu ii dai. Si uite asa am mai facut si eu un post. Mia de euro.. :) ... here I come... !!
Cursuri si carti CATIA v5 aici
0

#13 Useril este offline   matei_silviu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 04-June 07

Postat 15 May 2009 - 02:47 PM

Si eu vreau sa avansez la gradul de sherif stelar. Cat timp imi trebuie si ce trebuie sa fac?
0

#14 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2009 - 02:51 PM

Vezi postareamatei_silviu, la May 15 2009, 03:47 PM, a spus:

Si eu vreau sa avansez la gradul de sherif stelar. Cat timp imi trebuie si ce trebuie sa fac?

Se rezolva instant.. trebuie sa te inscrii in clubul serifilor stelari... la RR a fost o sesiune de initiere.

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 15 May 2009 - 02:51 PM

DT
0

#15 Useril este offline   matei_silviu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 04-June 07

Postat 15 May 2009 - 02:55 PM

Ma inscriu imediat.

Din pacate am fost bou si n-am venit la RR (M-a speriat vremea).
0

#16 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 15 May 2009 - 08:14 PM

frumoase raspunsuri la intrebare !!! ADICA FRUMOS MISTO , SPER CA ASA SA VA AJUTE SI PE VOI SI SA VA EXPLICE ORIUNDE A-TI MERGE SA CERETI EXPLICATII

Eu credeam ca in rubrica asta daca pun si eu o intrebare o sa i-mi raspunda cineva civilizat nu ca intr-o jungla electronica adjudecata de niste mistocari , stiu ca unii avetii mii de mesaje si bravo voua , dar oare cate dintralea au fost serioase (unii cred ca au o marja de mesaje serioase dupa cum vad destul de scazuta)

Rog si eu moderatorii acestui forum sa incerce sa controleze putin scaparile astea inadegvate de ,, misto ,, deoarece cam in multe ipostaze se intampla acest lucru ....

Eu nu stiu cu ce am gresit in legatura cu aceasta intrebare si de ce e nevoie de atata misto (pot sa o consider si bataie de joc ) .

Am pus aceasta intrebare cu scopul de a stii si eu cum se avanseaza pe acest forum deoarece eram curios nu ca a-si vrea si eu sa fac prea multe deocamdata , am intrat pe acest forum sa acumulez niste imformatii si sa le pun in aplicatie dar trebuie citit pe un topic foarte foarte mult ca sa se lege ceva ca in unele cazuri sunt jumate glume, misto , ba chiar bataie de joc

Si nu in ultimul rand tin sa-i multumesc lui ZOD mersi de raspunsul la intrebare si ca mi-ai facut topicul cu aceasta intrebare tampit sa inteleg ca asta era o adresare indirecta mie , spune-mi te rog cu ce am gresit si dece ai spus ca e tampit deoarece eu am adresat o intrebare la care eu nu ii stiam raspunsul si de care eram interesat ca fapt divers . Inseamna ca tu daca stii mai multe trebuie sa spui ca e o postare tampita a unui incepator care totusi nu se pune cu experienta voastra . TE ROG FRUMOS sa incerci ca pe viitor sa raspunzi daca doresti nu sa intrii si sa faci tampiti oamenii indirect , sper ca nu am cerut mult deoarece unii pun intrebari ce voi le apreciati banale dar macar nu raspundeti lasati altii care pot raspunde CIVILIZAT !!! Acuma sper ca o sa aveti dinou chef de misto si glume, dupa aceasta postare nu am ce sa va spun decat BAFTA SI MS

Desii radeti de intrebare dar cred ca multi se intreaba cum e cu avansarea si multi cauta si nu gasesc acest raspuns , sigur foarte multi sunt curiosi dar sper sa inteleaga cum e cu avansarea dupa ce raspunsuri a-ti postat si sa nu prea le ia in serios

Oricum multumesc ca v-ati putut amuza

Aceasta postare a fost editata de emil_cj: 15 May 2009 - 08:19 PM

0

#17 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 May 2009 - 08:27 PM

Vezi postareaemil_cj, la May 15 2009, 09:14 PM, a spus:

frumoase raspunsuri la intrebare !!! ADICA FRUMOS MISTO , SPER CA ASA SA VA AJUTE SI PE VOI SI SA VA EXPLICE ORIUNDE A-TI MERGE SA CERETI EXPLICATII

Eu credeam ca in rubrica asta daca pun si eu o intrebare o sa i-mi raspunda cineva civilizat nu ca intr-o jungla electronica adjudecata de niste mistocari , stiu ca unii avetii mii de mesaje si bravo voua , dar oare cate dintralea au fost serioase (unii cred ca au o marja de mesaje serioase dupa cum vad destul de scazuta)

Rog si eu moderatorii acestui forum sa incerce sa controleze putin scaparile astea inadegvate de ,, misto ,, deoarece cam in multe ipostaze se intampla acest lucru ....

Eu nu stiu cu ce am gresit in legatura cu aceasta intrebare si de ce e nevoie de atata misto (pot sa o consider si bataie de joc ) .

Am pus aceasta intrebare cu scopul de a stii si eu cum se avanseaza pe acest forum deoarece eram curios nu ca a-si vrea si eu sa fac prea multe deocamdata , am intrat pe acest forum sa acumulez niste imformatii si sa le pun in aplicatie dar trebuie citit pe un topic foarte foarte mult ca sa se lege ceva ca in unele cazuri sunt jumate glume, misto , ba chiar bataie de joc

Si nu in ultimul rand tin sa-i multumesc lui ZOD mersi de raspunsul la intrebare si ca mi-ai facut topicul cu aceasta intrebare tampit sa inteleg ca asta era o adresare indirecta mie , spune-mi te rog cu ce am gresit si dece ai spus ca e tampit deoarece eu am adresat o intrebare la care eu nu ii stiam raspunsul si de care eram interesat ca fapt divers . Inseamna ca tu daca stii mai multe trebuie sa spui ca e o postare tampita a unui incepator care totusi nu se pune cu experienta voastra . TE ROG FRUMOS sa incerci ca pe viitor sa raspunzi daca doresti nu sa intrii si sa faci tampiti oamenii indirect , sper ca nu am cerut mult deoarece unii pun intrebari ce voi le apreciati banale dar macar nu raspundeti lasati altii care pot raspunde CIVILIZAT !!! Acuma sper ca o sa aveti dinou chef de misto si glume, dupa aceasta postare nu am ce sa va spun decat BAFTA SI MS

Desii radeti de intrebare dar cred ca multi se intreaba cum e cu avansarea si multi cauta si nu gasesc acest raspuns , sigur foarte multi sunt curiosi dar sper sa inteleaga cum e cu avansarea dupa ce raspunsuri a-ti postat si sa nu prea le ia in serios

Ai picat prima evaluare... Nu te-am facut tampit.. subiectul e tampit... Serios vorbind tu nu iti pui niste intrebari... sa avansezi pe forum unde ? Catre ce ? Ok.. sa zicem ca iti spun secretu avansarii.. odata avansat ce crezi ca se intampla.. lumineaza-ne...
DT
0

#18 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 15 May 2009 - 08:50 PM

Ca veni vorba,,,, in iunie se fac iar trei luni, cat mai avem de platit abonamentul?
Sefu` ma mai pasuiti si pe mine inca o luna? PLIZ!
0

#19 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 15 May 2009 - 08:55 PM

Avansezi si devii Guru al Forumului. E cam greu, ca trebuie sa incepi sa bei chestii galbene :) , dar macar forumistele (daca or fi) defileaza goale prin fata ta.

Pace si liniste,

Catalin C.

PS: Glumele niciodata nu strica, de fapt ele fac viata mai frumoasa, trebuie doar sa stii sa le gusti.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#20 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 15 May 2009 - 09:19 PM

E o greseala undeva... Avansare in ce sens? Constructor? Pilot/navigator? Expert in radio/masini? E drept ca uneori te-ai putea baza pe un raspuns dat de cineva care are greutatea unor mii de mesaje, dar, cum se intampla adesea la noi, multe sunt nesemnificative. Adica mai scapam si noi de stress cateodata pe forum, si mesajele alea se contabilizeaza. Nu cine are mai multe mesaje/grade e si cel mai bun la dat sfaturi, de exemplu. De aici vine mica destrabalare a colegilor. Au prins si ei ceva de taxat, si asta este. Data viitoare pot fi eu, asa e viata.

Daca incerci sa te orientezi, trebuie sa citesti cateva topicuri importante pe ramura care te intereseaza. Singur vei discerne cine are sau nu credibilitate. Apoi, sincer, numarul de mesaje e irelevant. Se pot sterge masiv, la dorinta userului.

Asa ca, ia-o ca o gluma buna, sau ca o initiere pe acest forum.

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#21 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 16 May 2009 - 04:51 AM

@Emil_cj
mai avansat decat tine nu se exista,esti multumit?
flying is my life...
0

#22 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2009 - 06:15 AM

@Emil_cj
Te rog sa nu te superi si sa iei totul ca pe o gluma nevinovata...ceea ce si este.
Acum putem sa trecem la lucruri serioase: ce anume te intereseaza? Ce vrei sa faci? In functie de aceste lucruri vei avea raspunsuri de la cei avizati.
Si nu in ultimul rand, bine ai venit.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
0

#23 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 May 2009 - 07:16 AM

Vezi postareadan_mitea, la May 16 2009, 07:15 AM, a spus:

@Emil_cj
Te rog sa nu te superi si sa iei totul ca pe o gluma nevinovata...ceea ce si este.
Acum putem sa trecem la lucruri serioase: ce anume te intereseaza? Ce vrei sa faci? In functie de aceste lucruri vei avea raspunsuri de la cei avizati.
Si nu in ultimul rand, bine ai venit.
Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Nu il intereseaza decat sa avanseze pe forum..
DT
0

#24 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 May 2009 - 10:15 AM

Vezi postareaSILVIU66, la May 16 2009, 05:51 AM, a spus:

@Emil_cj
mai avansat decat tine nu se exista,esti multumit?

foarte frumos din partea dumneavoastra ... asta face parte din seriozitatea forumului ... nu se poate mai bine
Dar i-mi pare rau ca va dezamagesc dar pe mine nu ma intereseaza sa avansez deloc !!!!!!!!!

Si te rog SILVIU66 TERMINA CU PORCARIA (altfel nu-i pot spune) ASTA CE AI FACUT-O CU AVANSAREA (fi si tu mai decent sa poti fii un exemplu bun nu al mistocarilor )

Eu doar am intrebat ca eram curios care ar fi criiteriile dupa care le vad aceste nume decriptive(sa nu mai spun avansari ca toti credeti ce vreti ) sub nick-ul fiecaruia

Cum spuneam contiinuati mistoul !!!!!!
0

#25 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 May 2009 - 10:24 AM

Vezi postareaZOD, la May 16 2009, 08:16 AM, a spus:

Nu il intereseaza decat sa avanseze pe forum..

BINE ZIS MAESTRE TU STII TOT

Aici pe forumul acesta din cate observa nu are nimeni voie sa inrebe si sa i se raspunda decent incepand deoarece cum ai pus o intrebare ce lor li se pare fara rost ei incep sa i-si bata joc de tine incepand cu Admin pana la Nou Venitii , Foarte FRUMOS !!!

CHIAR VA ROG SA NU MA AVANSATII NICIODATA !!!! ca eu oricum eu o sa-mi vad de ale mele
0

#26 Useril este offline   alexvid 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1494
  • Inregistrat: 30-April 08

Postat 16 May 2009 - 10:35 AM

Singurul motiv care il vad la baza intrebarii initiale "in ce baza se acorda o promovare" este sa stii daca se acorda in functie de cunostinte.
In felul asta sa stii daca sa iei de bun sau nu sfatul unui veteran sau al unui nou venit.

Ei bine, descrierea aia se pune automat in functie de numarul de mesaje postate, cel putin asa am inteles eu.
Asa ca nu conteaza ce scrie sub nume. Daca primesti un sfat de la un veteran sau un nou venit, poate fi la fel de prost sau de bun.
Important este ca orice informatie citita aici sa o treci si tu prin filtrul gandirii. Forumul, te invata cum sa gandesti si sa intelegi anumite lucruri. Dupa parerea mea indiferent de sfaturi, e bine sa mai calci si pe alaturi. Daca nu faci asta, modelismul ajunge sa insemne cessna, cu un anumit tip de motor, un anumit tip de regulator un anumit tip de lipici si atat.

Daca am abordat bine problema, raspunsul final este : nu are legatura cu calitatea cunostinelor care le are cineva, ci cu numarul de mesaje postate. ....( in multe cazuri, sunt idiotenii) asa ca in cazul meu faptul ca scrie "Membru de onoare", nu inseamna ca sunt toba de carte si de practica. NU!

Inseamna ca am cont mai vechi si am intrebat, am raspuns, am vandut, am cumparat....pe scurt activitate pe forum.

salutari la cluj

Aceasta postare a fost editata de alexvid: 16 May 2009 - 10:37 AM

0

#27 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 May 2009 - 11:17 AM

Multumesc mult Alexvid , vedeti ca se poate raspunde si decent luati exemplu de la el incepand cu Admin-ul
0

#28 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 16 May 2009 - 11:19 AM

Vezi postareaemil_cj, la May 15 2009, 09:14 PM, a spus:

ORIUNDE A-TI MERGE SA CERETI EXPLICATII

Cred ca mai intai ar trebui sa citesti aici
Apoi, pune bani deoparte si ia meditatii la limba materna.

Ce dor mi-a fost de voi...

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 16 May 2009 - 11:22 AM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#29 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 16 May 2009 - 02:42 PM

Vezi postareaemil_cj, la May 16 2009, 11:15 AM, a spus:

Dar i-mi pare rau ca va dezamagesc dar pe mine nu ma intereseaza sa avansez deloc !!!!!!!!!

Pai daca nu vrei sa avansezi de ce mai deschizi subiecte in care intrebi cum se avanseaza?.
Nu te intereseaza sa avansezi pe forum,sau in general,pentru ca din ce ai scris mai sus nu se intelege.
flying is my life...
0

#30 Useril este offline   emil_cj 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 May 2009 - 02:52 PM

Vezi postareaBogdanStancu, la May 16 2009, 12:19 PM, a spus:

Cred ca mai intai ar trebui sa citesti aici
Apoi, pune bani deoparte si ia meditatii la limba materna.

Ce dor mi-a fost de voi...

Vezi postareaSILVIU66, la May 16 2009, 03:42 PM, a spus:

Pai daca nu vrei sa avansezi de ce mai deschizi subiecte in care intrebi cum se avanseaza?.
Nu te intereseaza sa avansezi pe forum,sau in general,pentru ca din ce ai scris mai sus nu se intelege.

i-mi cer scuze de greselile gramaticale dar cand eram si putin nervos , oricum ms pt atentionare

SILVIIU66 trebuia sa intervii cu ceva de genul ,, nu vrei sa mai avansezi pe forum, sau in general,, - nu puteai sa nu spui si tu ceva tampenii (din cate stiu eu se deduce clar despre ce era vorba chiar si din intrebarea titlului acestui topic, dar pentru unii e greu sa inteleaga)

Poti inchide acest topic linistit sa nu mai ai bataie de cap !!!!!!

Aceasta postare a fost editata de emil_cj: 16 May 2009 - 02:54 PM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu