Pagina 1 din 1
Cablu Simulator Futaba
Postat 30 October 2007 - 12:52 PM
Ce vreau sa va intreb....foloseste careva statie rc futaba care se joaca pe simulator?eu am avut cablul acela si numai fms puteam juca....exista vre-o varianta pt usb ca sa fie recunoscut si pe alte simulatoare?
Stima!
Stima!
You haven't seen a tree until you've seen its shadow from the sky. ~Amelia Earhart
Postat 15 January 2008 - 11:44 PM
MasterHunter, la 30 Oct 2007, 12:52, a spus:
Ce vreau sa va intreb....foloseste careva statie rc futaba care se joaca pe simulator?eu am avut cablul acela de la s.i.e.r.r.a si numai fms puteam juca....exista vre-o varianta pt usb ca sa fie recunoscut si pe alte simulatoare?
Stima!
Stima!
si eu am aceiasi problema tot cablu asta si nu pot sa fac mai nimic cu el nu exista soft nimic pt el mi-l recunoaste windowsul dar nu pot sa il folosesc il vede ca joestic si nu prea poate fi setat
Postat 16 January 2008 - 02:49 PM
andreycosmin, la 15 Jan 2008, 23:44, a spus:
nu exista soft nimic pt el mi-l recunoaste windowsul
Ba exista software pentru el: PPJoy cauta pe internet si o sa il gasesti, windowsul ti-l recunoaste dar fara ppjoy ti-l recunoaste ca pe un simplu joystick si numai in FMS.
Stima si respect
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 17 April 2009 - 11:55 PM
Am si io o rugaminte cei ce au PPJOY serial si AFPD va rog frumos daca imi puteti da si mie programele ori macar un link ceva de unde le ati donwloadat daca este posibil (id meu este snupp_boy) . Multumesc !
Rx: Futaba T6EXP,T14MZ , Airtronics MX-3.
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Postat 17 April 2009 - 11:58 PM
De aici adresa secreta :)
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Arata acest topic
Pagina 1 din 1