Robinal, la 21 February 2012 - 04:18 PM, a spus:
ATYZZZ salut sunt eu Robinal(Alin) si as vrea sa te intreb despre acel planor micut ce electronica ai cumparat pe el adice ce servo-uri,ce regulator si receptor normal nu?.....Multumesc
Servo 4.3 grame de Robbe de la Botosani, esc nu are deoarece e PLANOR si nu MOTOPLANOR, :good: (chestia asta ti-am zis si la Dezmir), receptor 2.4GHz "orange" de 6 canale, fara carcasa de plastic (compatibil SPECTRUM DSM2 cu telecomanda SPECTRUM DX6i), BEC facut de mine si baterie de 150 mA 7.4V li-po de la "pasarea renascuta"
Robinal, la 24 February 2012 - 07:20 PM, a spus:
Salut cine se prezinta la zbor in data de 02.27.2012 Sambata si domnul Atilla as vrea sa va intreb daca veniti daca va veti aduce acel planor micut deaorece as dori sa il vad mai indeaproape
02.27.2012 e LUNI nu SAMBATA :pardon: (mai consulta si tu citeodata calendarul), pe Forum se folosesc de obicei numele cu care esti inscris (inregistrat), daca totusi vrei sa imi folosesti numele adevarat, te rog sa il scrii corect (se scrie ATTILA).
Sambata si duminica asta (25-26)nu vin la Dezmir se anunta vant destul de tare si s-o cam topit si zapada deci ma gindesc ca e si noroi,dar ne mai intilnim noi la zbor, nu te speria, si promit ca iau si planorasul cu mine. :girl_devil: