ilie F1A, la Oct 5 2009, 10:36 PM, a spus:
Salut,am doua intrebari care sunt de fapt trei:1 de ce ai marit suprafata eleroanelor?nu ereau eficiente cele originale?2 cum ai taiat depronul asa de bine si egal toate bucatile?si3 de ce nu folosesti in loc de fasiile de6, extrudat de20?tai mai putin si mai repede,totodata nu trebuie sa mai faci atatea lipituri.Ps.te rog spune-mi si mie sursa balamalelor cu ax. Multumesc.
Salut Ilie, hai sa le luam pe rand :
- am marit suprafata eleroanele pt ca NU era sufiecienta cea initiala......cu toate ca masura luata nu e prea ,,ortodoxa"
- depronul il tai pe un plotter cutter.......comandat de PC......asa ies perfecte taieturile chiar daca se reproduc mai multe piese similare. La ROC1 si ROC2 am construit intr-adevar un ,,monbloc" din 7-8 fasii de depron 6mm dar deja la ROC3 ,,acrobat" am folosit doar panouri perpendiculare pe lungimea fuselajului, din loc in loc........ajuta la usurarea modelului dar nu mai are rezistenta monoblocului....
Pt. taiere DEPRON imi ofer serviciile tuturor doritorilor cu plata ramburs.........Asa ca sa iti faci idee, pt un model cu anvergura de 100cm si lungimea 70cm , pretul iese cam la 50-70 RON, in functie de cate placi trebuie taiate, in pretul asta intrand si materialul.
- sursa balamalelor cu ax este Hong-Kong ...........daca vrei iti dau PM cu adresa web.........