Postat 16 August 2009 - 07:08 PM
Salut,
Am fost marti la ,,zbor'' pe Demir impreuna cu Dl.Pojar si Mircea A.
Dupa cateva reglaje si ajustari la avionul eu executate cu amabilitate si competenta de cei doi amintiti mai sus, s-a incercat primul zbor.
Au aparut ceva interferente cam la 20 m distanta de zbor si ...bufff.
La a 2a incercare deja suspectam ca ori modelul e prea greu ori motorul prea slab..........si bufffffff
Dupa asta am dat jos trenul de aterizare care era deja subrezit dupa contactul cu iarba,,,,,,,,,(nici nu vad rolul rotilor in iarba de acolo) si am
mai facut o incercare dar dupa 4 m s-a angajat pe aripa dreapta si bufffffff...........de data asta buful final, cu fuselaj crapat, ampenaj crapat, etc.
In timpul si dupa o demonstratie de motoplanorism care m-a facut sa ma simt umil ( si dpdpv al echipamantului si a indemanarii ) m-am hotarat
sa mai fac o incercare de constructie a unui nou model, de data asta construit la limita rezistentei, pentru pastrarea greutatii la minim posibil cat si cumpararea unui brushless ............
Daca nici de data asta nu voi obtine un rezultat pozitiv, voi cumpara un kit de trainer (poate chiar un motoplanor) din lipsa timpului ,,,,,,,,,,,,
Vreau sa mai deschid un subiect si anume asupra unui loc de zbor rezonabil si anume la fostul poligon militar din Manastur.
Am fost azi acolo, accesul e liber............., si am zburat cu un Cessna ieftinache cumparat din hypermarchet.........
Vreau sa va spun ca locul este excelent, suficient de mare si mai mult exista o ,,pista'' de decolare/aterizare pe locurile amenajate pt tragere...........
Bine, sunt ierburi mari dar am putea sa defrisam un pic zona.
Pe cine intereseaza sau are informatii despre proprietarul zonei sa posteze aici.............
Numai bine,