Modelism - RHC Forum: ajutor va rog - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ajutor va rog

#1 Useril este offline   masaua 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 10-April 09
  • Interests:navomodelism

Postat 10 April 2009 - 04:36 PM

Buna ziua sunt nou pe acest forum daca va rog un pic de ajutor.Mi-am confectionat un navo de momit RC e-fly 6 canale (kitul cu servouri si regulator) de la s......a, batrie pb-acid 12v, 7.5 ah maotor 755/40. Le-am montat toate dupa schita de la RC dar surpriza dupa aproximativ cinci secunde se opreste motorul servourile o iau razna cred ca regulatorul scoate cinci bipuri si se opresc toate.Daca reduc mansa la zero si incerc din nou tot asa. Cei de la cre am comandat piesele mi-au spus ca este descarcata bateria asa ca am luat de la ei si un incaracator unicharger 6 ,am incarcat bateria si tot asa. Le-am dat deja o caciula de bani dar tot nu m-au lamurit

Daca se poate un mic ajutor ca nu stiu ce sa mai fac ,cred ca o arunc pe geam daca nu reusesc

Va multumesc

regulatorul este art-tech 30 A Cod: AT301450

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   Nowatiny 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 01-July 08

Postat 10 April 2009 - 05:38 PM

Regulatorul nu cred ca este facut pentru asa ceva :

regulator electronic pentru aeromodele.
- functie de cut-off pentru NiCd/ NiMH.
- pentru aeromodele cu motoare seria 400, 500 si chiar 600
- nu recomandam utilizarea la navomodele decat cu radiator extern si la curenti care nu depasesc 20A

Probabil se incalzeste prea tare si intra in protectie sau nu rezista la bateria Pb-Acid ...
0

#3 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 10 April 2009 - 06:49 PM

... crezi ca regulatorul ala stie 12V ?!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#4 Useril este offline   masaua 

• Nou venit
  • Pip

Postat 10 April 2009 - 07:33 PM

Vezi postareamasaua, la Apr 10 2009, 05:36 PM, a spus:

Buna ziua sunt nou pe acest forum daca va rog un pic de ajutor.Mi-am confectionat un navo de momit RC e-fly 6 canale (kitul cu servouri si regulator) de la s......a, batrie pb-acid 12v, 7.5 ah maotor 755/40. Le-am montat toate dupa schita de la RC dar surpriza dupa aproximativ cinci secunde se opreste motorul servourile o iau razna cred ca regulatorul scoate cinci bipuri si se opresc toate.Daca reduc mansa la zero si incerc din nou tot asa. Cei de la cre am comandat piesele mi-au spus ca este descarcata bateria asa ca am luat de la ei si un incaracator unicharger 6 ,am incarcat bateria si tot asa. Le-am dat deja o caciula de bani dar tot nu m-au lamurit

Daca se poate un mic ajutor ca nu stiu ce sa mai fac ,cred ca o arunc pe geam daca nu reusesc

Va multumesc

am priceput, imi puteti spune un regulator bun pentru ce piese am
0

#5 Useril este offline   unu nou 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 17-March 09

Postat 10 April 2009 - 07:44 PM

Multi spun ca acesta ar fi bun ”Regulator Rookie 35 - 12V/ 35A”..dar mai merge si unul home made...eu am unul de 25A dar o sa-l schimb cica nu prea este bun...succese
0

#6 Useril este offline   masaua 

• Nou venit
  • Pip

Postat 11 April 2009 - 07:29 AM

Vezi postareamasaua, la Apr 10 2009, 05:36 PM, a spus:

Va multumesc

am pus 2 poze cu servo si receptor

Fisiere atasate

0

#7 Useril este offline   masaua 

• Nou venit
  • Pip

Postat 11 April 2009 - 08:35 AM

[quote name='Obelixx' date='Apr 11 2009, 07:20 AM' post='292031']
Regulatorul ala stie 12v, si merge f.bine , eu il am pe o barcuta, si merge excelent, i-am pus o alta racire pt orice eventualitate, nu se incalzeste in sarcina. Vezi ca regulatorul ala bipaie cand nu are voltajul necesar, sau cand pierde semnalul complect de la tx la rx. Masoara acumulatorul, vezi daca are 12-14v, sau incerca alt acumulator, pe motor ai pus condensatorii de deparazitare

Bateria este cumparata de noua,a fost incarcata 14 ore cu unicharger 6, antenele de la RC si receptor le tin la 30 de cm una de alta,dar nu am pus condensatori de deparazitare(la ce sunt buni), de care sa pun si cum? Scuze de intrebare dar sunt incepator in asa ceva
0

#8 Useril este offline   KARAGL 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 152
  • Inregistrat: 14-September 08
  • Interests:Pescuitul

Postat 11 April 2009 - 08:55 AM

schema si valorile condensatorilor

Fisiere atasate

Invata din greselile altora, viata este prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate.
0

#9 Useril este offline   KARAGL 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 152
  • Inregistrat: 14-September 08
  • Interests:Pescuitul

Postat 11 April 2009 - 09:01 AM

C lipite pe un motor

Fisiere atasate

Invata din greselile altora, viata este prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu