MADA, la Apr 8 2009, 11:11 AM, a spus:
Salutare, ia Funtana aia cu un motor pe metanol si pana la ea eu zic sa scoti la zbor Katana de la Sebart. Zboara aproape singura daca e trimata corect; eu am rupt-o din prostie dar daca esti atent n-o sa pateasca nimic.
Faci la inceput zboruri simple cum ti-a mai spus si Zod si ture de pista cu aterizari. Daca o fi sa ai nevoie gasesti la mine ampenaje si eventual aripi. Fuselajul e varza si chiar nu mai am chef sa stau sa il repar.
Faci la inceput zboruri simple cum ti-a mai spus si Zod si ture de pista cu aterizari. Daca o fi sa ai nevoie gasesti la mine ampenaje si eventual aripi. Fuselajul e varza si chiar nu mai am chef sa stau sa il repar.
Asa incerc sa zbor acum simplu, incet si cat de drept pot . ZOD m-a ajutat duminica mult si spre final se mai
ameliorase putin dezastrul de la inceput. Am zburat cu Katana de la CmPro
dar are o ciudatenie si anume :
cand vrei sa faci axare pe pista din directie daca dau stanga foarte incet de directie ea se inclina in dreapta si am
renuntat la directie ( era sa vina peste noi ) ZOD a crezut prima oara ca este pusa pe invers comanda.
Sebart-ul il aduc duminica pentru rodaj - i-am pus si pompa Perry - acu sa vedem ce iese.
P.S. Nu poate sa aduca de la sebart doar fuselajul ca piesa de schimb. ?